Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Uzun Metraj filmim var . Uzun metraj film senaryom bitti ! 75 sayfadan oluşan aksiyon , macera ve komedi içeren muhteşem fantastik bir film 🙂 Malumunuz Türkiye ' de fazla fantastik senaryo yazan yok . 3-4 aydır üzerinde çalı... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Uzun Metraj filmim var . Uzun metraj film senaryom bitti ! 75 sayfadan oluşan aksiyon , macera ve komedi içeren muhteşem fantastik bir film 🙂 Malumunuz Türkiye ' de fazla fantastik senaryo yazan yok . 3-4 aydır üzerinde çalı... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Zer Slider 4 Manuel Ürünü bugün aldım. Ve alır almaz iki tane çekim yaptım. İnanın performans muhteşem. Ağır olması çok büyük artı. Titreme diye bir şey yok.İyi bir video tripod başlığı ile kullanmanızda fayda var. Abdul... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Çatlamış Yüzler 2013 Kısa Film (Bir Güneydoğu Filmi) önecilikle sağolun bana yazdığınız eleştirileri asla yanlış anlamam bunlar benim hatalarım sizler benim hatalarımı söylemeseniz ben hatalarımı görmeyecem..yazdığınız yorumu çok beğendim film eleştirin... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Çatlamış Yüzler 2013 Kısa Film (Bir Güneydoğu Filmi) Film Çok kısıtlı imkanlarla çekildi. Yönetmen&Yazan:Bülent AkçiçekTür:DramSüre:13:59Tema:Başkaları için yaşama,başkaları için fedakalarlık yapma-Engellilerin iş bulamaması-Bilinmeyen Gerçekler,Oyu... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: MÜZİĞİN RİTMİNE GÖRE FOTOĞRAF Hocam bildiğim kadarıyla Adobe After Effects'te benzer bir özellik var. |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
hızlı ve öfkeli 6 ve daha fazlası arkdaşarl en yeni filmler burda buyrun |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
düğün istanbul Evladınız var ve özellikle de kız annesi veya babasısınız. Kızınız evlenme çağında ve istemeye geldiler. Daha kız istemede sonunu hiç düşünmeden, erkek tarafına şunu açıkça belirtiyorsunuz. Çocuklar a... |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Adobe premiere cs3 export sorunu Merhaba arkadaşlar 1 Gblik bir görüntüyü Adobe premiere cs3te işledikten sonra işleme dedikte okadar extra bişey zannetmeyin bazı yerlerini kestikten sonra videoyu Export yaptım bir GB'lik film oldu 1... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Hırsız (Plan Sekans) Dün bahsettiğim plan sekans denemesini yükledim. Canon 600D (18-55) / Flycam Nano / Floresan ışıklar / Dahili shutgun mikrofon.Bir elimde sabitleyici ile kamera, bir elimde iri bir fener ile görüntüyü... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Tek Planlık Kısa Film Senaryosu Lazım. Tek Planlık Kısa Film Senaryosu Lazım. |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Geçmişin İzleri Rüzgarla ilgisi yok aslında. Canon'un kronik sorunu. Mikrofonu doğrudan makineye takınca ''noise'' dediğimiz dip ses yapıyor. Bu ses de iç mekanda çok belli oluyor. Bunu gidermenin yolu ya programla g... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Geçmişin İzleri Yorum için teşekkürler 🙂 Evet flycam'i kullanmakta baya zorluk çektim. Bu nedenle istenmeyen görüntüler oluştu. Senaryo da çok güçlü değil. Zaten bana ait değil. Yeni film için çok ilgi çekici bir sen... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Karadayı dizisinde hangi renk filtresi kullanılmış Hello, here is something about colours on Karadayi. The colours are made on Baselight system. For colour correction I used RGB correction setup on gamma curves in multi layer blended together via RGB ... |
13 yıl önce |