Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
senaryo arayanların dikkatine senaryolarim.blogspot.com adresinde yazdığım senaryoları yayınlamaktayım.İlgilenenler ulaşabilir,senaryolarımı beğenenler irtibata geçebilir.Eleştirilerinizi bekliyorum.Teşekkürler. |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Filmler için soundtrack ve effect yapılır. Arkadaşlar Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji öğrencisiyim. Film müzikler orjinal ses effectleri yapabilirim. Yaptığım işlere ulaşmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki soundcloud ... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Sony HVR-A1E + letus 35mm adaptör... sony hvr a1 almanızı tavsiye ederim belgesel için en uygun makine o digerleri ile fotograf çekicekseniz ilgilenin derim video çekimine uygun olan sony hvr a1 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
13 yıl önce |
|
SATILIK HP z800 Workstation 2 x Xeon Six C. x5670 Quadro ECC HP Z800 Workstation İş istasyonu teknik ve görsel olarak çok iyi durumdadır. İki adet yeni nesil 6 çekirdekli işlemciye sahiptir. CAD/CAM ve video ve grafik düzenleme işleri yapan insanlar için çok pr... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Yeşil Perdeden Öndeki Kişiyi Tam Anlamıyla Ayırma =) Yeşil yansıması sorun ancak bir çok çekimde mecburen alternatif kurtulma yönleri bulmak zorundasınız. İp uçlarına devam; Genelde After'a extra bir plug in kurmadan halletmeye çalışıyorum. "Color co... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: Yeşil Perdeden Öndeki Kişiyi Tam Anlamıyla Ayırma Merhaba, bazı ip uçları, çekim esnasında yeşil perde ile çekilecek konunun arasında 1 metre kadar mesafe bırakmaya özen gösterin, (ölü alan) Yeşili olabildiğince yansıtmayacak şekilde aydınlatmanızı ... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: Görsel efektlerin bulunduğu site ? Sayısal Görsel Efekt ve Bilgisayar Grafiği Forumu, |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe premiere cs6'yı açınca hata veriyor Merhaba,forumu aynı sorunla karşılaşıp google aramalarımda karşılaşınca fark ettim. ... dules.html sayfasında konuyla ilgili diğer çözümlere de bakılabilir. Solution 2 For AMD Radeon cards with Swit... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Aksiyonlu kısa film senaryosu arıyorum biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışabilirim.. yani kafanda birşey varmı? kendin mi çekeceksin filmi? kısıtlamaların varmı yani imkanların doğrultusunda.. yani bunları şey için soruyorum be... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Genç senaristler aranıyor! Çocuklara yönelik TV dizisi projemizde çalışmak üzere genç senaristler aranmaktadır. İlgilenenlerin cv ve örnek çalışmalarıyla beraber [email protected] adresine başvurmaları gerekmektedir. Örne... |
13 yıl önce |
|
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı Ahmet Bey,Nacizane fikrim, vodafone reklamı için Matrix filmindeki adı matrix effect olarak geçen, onlarca kamera ile fotoğraf çekimlerinden oluşturulan bir video şeklinde yapılmış olabilir. Hatta geç... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |
|
Re: Video Kalitesi ve Youtube Bu video da 360p ama 🙂 |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Video Kalitesi ve Youtube Merhaba haftalardır araştırıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım. Son çare üye olup başlık açtım, büyüklerimden ve işi bilenlere bir sorum olacak. After Effects'i birkaç kere kullandım detaylı bir bilgim... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: Sinema ve Televizyon Bölümü İçin En İyi Üniversite Hangi Mimar Sinan ve Anadolu en iyi iki üniversite sanırım. Tabi devlet olarak söylüyorum. Marmara da bu ikisinden sonra düşünülebilir. Ayrıca puanları da çok yüksek değil. Yani geçen sene hiç çalışmadan gi... |
13 yıl önce | |
|
Acill monolog Merhaba arkadaşlar. Sinema televizyon okuyorum ve oyunculuk dersim için kısa monolog a ihtiyacım var. Erkek için yazılmış olması gerek yardımcı olabilir misiniz ? |
13 yıl önce |