Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
kamera ışık ses görüntü yönetmenliği dersleri verilir herhangi bir ticari kaygı gözetmeden bu işi seven ve yapmak isteyenlere destek için hazırım ayrıca bestelerim kitaplarım ve senaryolarımlada yardımcı olmaya çalışırım |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
20 yıldır kamera ses ışık uplink ve teknik sorumluyum söz müzik bestelerimin yanısıra kitap artı seneryo yazıyorum ilgilenirseniz mail atın lütfen saygılarımla |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim bildiğimiz sınıf ortamı:) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
kısa film proje ödevim merhaba arkadaşlar ben medyadaki şiddetin ve yanlış rol modellerinin sınıf yönetimi üzerindeki etkisi konulu kısa film için hikaye yazmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂 |
13 yıl önce |
|
Re: jimmy jip türk Bu şirketden bende mazlemeler aldım ama malesef hem param hemde kameramı aldılar dahada geri dönmediler bende savcılığa suç duyurusnda bulunup haklarında davalar açtım. Nitelikli Dolandırıcılık ve İyi... |
Forumda Ticari Ürünler |
13 yıl önce |
|
Re: İngilizce Proje Ödevi Aa bu değişik ve güzel olmuş aslında 😀 ben bunu bi yazayım yarın kızlara bide öğretmene gostereyım. Teşekkürler tekrardan 😀 |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
the conjuring arkadaslar bi ödevim dolayısıyla bana the conjuring filminde kullanılan animasyon teknikleri bilgileri gerekiyor. filmde kullanılan tüm animasyonlar green box blue box 3D efect vb konularda neler kull... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |
|
Re: İngilizce Proje Ödevi ya aslında güzel fikir ama öğretmen kabul eder mi bilmiyorum, daha değişik ne olabilir ki hani hoca kabul etmezse filan 😀 Ama yinede teşekkür ederim fikir için 😀 |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
BEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUMMMM Saygıdeğer arkadaşlar merhabalar.beden eğitimi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim.müşkül durumdayım.şöyle ki seçmeli ders olarak iletişim fakültesinden Masaüstü film diye bir ders seçtim ve bizim say... |
13 yıl önce |
|
Re: İngilizce Proje Ödevi Hayır Türkçe olsa daha iyi olur. Biz onu İngilizceye çeviririz sonradan |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
İngilizce Proje Ödevi Merhaba ben şu an 11.sınıfa giden bir öğrenciyim 🙂 İngilizce hocası 4 kişilik, (ama hepsi kız başka karakterlerde olabilir ama bu 4 kişinin biraz daha ön planda olması gerekiyor), 3-5 dakika arasınd... |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Zoom H4N ilgili Yardım Arkadaşlar Merhaba yıllardır fotoğraf ile uğraşıyorum ve her sanatsever gibi kısa film gibi konularada ilgim var. bu ilgi uğraş aşamasına geldiği için ve ses konusunda bilgimin az olmasından tecrübel... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Flimlerde Apoletler.. Asker veya polis cocugu degilim 😀 sadece gozume carpti merak ettim genelde ufak detaylar ilgimi cekiyo dikkatli izleyince lisede hocamiz ile bir uzun metrajli glim cekmistik bir ikide ksa flim hocamiz... |
13 yıl önce | |
|
Flimlerde Apoletler.. Öncelikle herkese iyi merhaba; Abilerim , Ablalarim , yasitlarim benim cok merak ettigim bir hadise var dikkat ettim uc bes flim ve reklamda polis,asker,pilot vb. Apolet takan kisilerin apoletleri ic... |
13 yıl önce | |
|
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Program müdür profil resmin hayli aşikar,illuminati desteklisin yani,gözümüze kadar soktun!!!!!! |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |