Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Uygun sequence problemi yine derme çatma hallettik =) kısfmet ya bu gidişle. |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Uygun sequence problemi Örnek video yüklersen bir de kendi sistemimizde bakalım derim. Aklıma düşük ışıkta bu aletlerin saçma bitratelerde çekim yapması geliyor. Ama çözümü nedir bilemiyorım şu an. sanırım o şekilde bir prob... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Uygun sequence problemi Videoyu tutup alltaki yeni "sekans açma" ikonunun üzerine sürüklersen videonla en uyumlu sekansı açar. Bilgisayar başında olmadığımdan caps atamıyorum. Bunları kitaplarımızda hep anlatık yoo 🙂 kesinli... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Uygun sequence problemi Merhaba, video editleme konusunda oldukça yeniyim, daha doğrusu zaman zaman uğraşmam gerektiğinden bir türlü başına oturup iyice öğrenemedim ve her seferinde de benzer problemler yaşayıp derme çatma ş... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Film ve Dizi Müzikleri Fİlm ve Dizi müziklerine ait hemen hemen her alanda bireysel(kendi ekibim) veyahut sizin ekibinizle,ilgili işlerde çalışmak istiyorum.Kendi ofisimiz İstanbul Kadıköyde,Halit ağa caddesindedir.Penta Mü... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere Quicktime Gamma Shift Bug Sorunu Yardım ? Bu durum aslında Mac üzerinde olan bir durum. PC'de olursa durum yine Quicktime uyumsuzluğu. Quicktime'ı bir kaldırıp Quicktime Pro'yu kurun, yine olmazsa Quicktime Alternative denen şeyi kurmanızı ön... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere Quicktime Gamma Shift Bug Sorunu Yardım ? Bütüm videolarda mı oluyor yoksa sadece "mov"da mı? sadece mov uzantılı sanırım. Movdan başka tek formatla denedim gerçi ama sorun yoktu. Mov uzantılarda ise değişiyor. |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Adobe Premiere Quicktime Gamma Shift Bug Sorunu Yardım ? Merhabalar arkadaşlar forumun uzun süredir takipçisiyim ve yaşadığım sorun ile ilgili olarak buradan başka bir yerde cevap bulamadım. Daha önce bir arkadaş videonun rengi aydınlanıyor diyerek bir konu... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: SATILIK AKG417 ve SENNHEISER EW100 YAKA MIKROFONU (TAKSI Fiytlarda indirim yapıldı telefon ve mail ile ulaşabilirsiniz... Ayrıca kiralama hizmetide başladı ses malzemelerinde ses mikseri ve yaka mikrofonları ayrıca montaj hizmetimizde bulunmaktadır Ozgur@fi... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Acill kısa film senaryosu?? Teşekkür ederim çok güzel diğer arkadaşlara da göstereyim :)) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Acill kısa film senaryosu?? üçüde güzel orta boylu biri sarışın ikisi kumral:D |
13 yıl önce |
|
Acill kısa film senaryosu?? 3 kızız imkanlarımız kısıtlı yani anca evde çekebiliriz ödevimiz var çok acil lütfen yardım!! |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim sorun değil arkadaşlar ben bişeyler yazdım zaten 🙂 mesleğe yeni atanmış bir öğretmen var bu bi sınıfta derse girecek ama bu sınıf toplama sınıf gibi bişey değişik öğrenciler hepsi burda okuldaki di... |
13 yıl önce |
|
Re: Yeni çalışma açarken formatlar nerede ??? bende de aynı sorun var.bir arkadasım quicktime yukle duzelıyor demıstı ama oda yardımcı olmadı.ben nasıl hd proje acabilirim?birileri yardımcı olabilirse cok sevinirim.şimdiden teşekkürler arkadaşlar... |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim yanlış mesaj veren çizgi filmler, ölüm içerikli tv dizileri, savaş oyunları vs. |
13 yıl önce |