Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
imac 10.5.8 hangi final cut pro kurulmalı arkadaşlar leopard imac 10,5.8 kurulu sistemimdefinal cut pro hangi versiyonunu kurmalıyım.içerikle ilgili ek programları eksiksiz illagel olarak önereceğiniz torrent linki varmıyardımlarınız için teş... |
Forumda FinalCut |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe Audition Dersleri Vidobu da yeni bir set yayınladılar bir bakın isterseniz(ücretli olduğunu belirteyim).Audition CC ile Ses ve Müziklerle Çalışmak |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri bu sitede güzel 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Video Kurgu Yarışması (veya benzeri) Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben eskiden beri video düzenleme / kurgu ya meraklıyım. (Esasında hep sinema - tv okumak istedim vs vs) Kendimce amatör birşeyler yapıyordum eskide... |
Forumda Kurgu |
13 yıl önce |
|
Video Kurgu Yarışması (veya benzeri) Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben eskiden beri video düzenleme / kurgu ya meraklıyım. (Esasında hep sinema - tv okumak istedim vs vs) Kendimce amatör birşeyler yapıyordum eskide... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: KAYIP Bence çok başarılı keyifle izliyorum 😀 |
Forumda TV Yapımları |
13 yıl önce |
|
Re: KİRALIK Canon Eos 5D Mark II DSLR Fotoğraf Makinesi Konu günceldir. Elimizde başka makinalar da vardır. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Senaryo İçin Yardım İnsan bir gitme der 😀 Neyse konuyu bulandırmayayım =) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Senaryo İçin Yardım Saçmalıkta çığır açacağım sanırım ama yine de yazayım. O bir gün de hiç bir şey olmasa ? Yani çocuk o bir gün boyunca uyumuş olsa ve peşinden koşan adamlar tamamen bir yanlış anlama sonucu bunu yapıyo... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: DSLR için omuzluk sistemi Belki bakmışsınızdır ama ne olur ne olmaz. Yurt dışında farklı şekillerde 15mm rodlar var. ... rod&_rdc=1 ... 5d44931742 ... 417443adc4 |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
MARK II, Mark III, 5D, 7D icin sifir charger, pil, yagmurluk Kullanilmamis, yeni satilik malzeme: Mark II ya da III için pil sarj etme aleti: Canon LC-E6 Charger for LP-E6 Battery Pack : 120 TL. Mark II ya da III icin 2 adet pil: Canon LP-E6 BATTRY PK f/EOS-5D-... |
13 yıl önce |
|
KİRALIK Canon Eos 5D Mark II DSLR Fotoğraf Makinesi Canon EOS 5D Mark 2 dijital SLR fotoğraf makinesi full frame 21.2 megapiksellik CMOS sensör ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor. 5D Mark 2, HD kalitesinde video görüntü kaydet... |
13 yıl önce |
|
adobe premiere (pek) datai yedeklemesini nasil engellerim ?? Slm Adobede proje üzerinde attigim bütün videolarin ses bilgilerini pek datai olarak Media Cache Files`a yolluyor buda hard disc te gereksiz cok yer kapliyor bunu nasil engelleyebilrim?? |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
adobe premiere pro cs5te MXF formatini nasil acabilrim?Acil! Slm sorunum MXF formatindaki videolari programda acamiyorum converter yapmadan nasil acabilrim ?? |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Flyingshotz - Havadan Video Çekimleri Fubermedya Havadan video çekimleri gerçekleştiren bu kapsamda sinema,reklam ve tanıtım filmleri olmak üzere gerekli alanlara havadan görüntü hizmeti vermektedir.www.flyingshotz.com web sayfamızdan d... |
13 yıl önce |