Eklenen Forum Cevapları

imac 10.5.8 hangi final cut pro kurulmalı

arkadaşlar leopard imac 10,5.8 kurulu sistemimdefinal cut pro hangi versiyonunu kurmalıyım.içerikle ilgili ek programları eksiksiz illagel olarak önereceğiniz torrent linki varmıyardımlarınız için teş...

Forumda FinalCut

13 yıl önce
Re: Adobe Audition Dersleri

Vidobu da yeni bir set yayınladılar bir bakın isterseniz(ücretli olduğunu belirteyim).Audition CC ile Ses ve Müziklerle Çalışmak

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce
Re: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri

bu sitede güzel 🙂

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Video Kurgu Yarışması (veya benzeri)

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben eskiden beri video düzenleme / kurgu ya meraklıyım. (Esasında hep sinema - tv okumak istedim vs vs) Kendimce amatör birşeyler yapıyordum eskide...

Forumda Kurgu

13 yıl önce
Video Kurgu Yarışması (veya benzeri)

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben eskiden beri video düzenleme / kurgu ya meraklıyım. (Esasında hep sinema - tv okumak istedim vs vs) Kendimce amatör birşeyler yapıyordum eskide...

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Re: KAYIP

Bence çok başarılı keyifle izliyorum 😀

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: KİRALIK Canon Eos 5D Mark II DSLR Fotoğraf Makinesi

Konu günceldir. Elimizde başka makinalar da vardır. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: Senaryo İçin Yardım

İnsan bir gitme der 😀 Neyse konuyu bulandırmayayım =)

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Senaryo İçin Yardım

Saçmalıkta çığır açacağım sanırım ama yine de yazayım. O bir gün de hiç bir şey olmasa ? Yani çocuk o bir gün boyunca uyumuş olsa ve peşinden koşan adamlar tamamen bir yanlış anlama sonucu bunu yapıyo...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: DSLR için omuzluk sistemi

Belki bakmışsınızdır ama ne olur ne olmaz. Yurt dışında farklı şekillerde 15mm rodlar var. ... rod&_rdc=1 ... 5d44931742 ... 417443adc4

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
MARK II, Mark III, 5D, 7D icin sifir charger, pil, yagmurluk

Kullanilmamis, yeni satilik malzeme: Mark II ya da III için pil sarj etme aleti: Canon LC-E6 Charger for LP-E6 Battery Pack : 120 TL. Mark II ya da III icin 2 adet pil: Canon LP-E6 BATTRY PK f/EOS-5D-...

13 yıl önce
KİRALIK Canon Eos 5D Mark II DSLR Fotoğraf Makinesi

Canon EOS 5D Mark 2 dijital SLR fotoğraf makinesi full frame 21.2 megapiksellik CMOS sensör ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor. 5D Mark 2, HD kalitesinde video görüntü kaydet...

13 yıl önce
adobe premiere (pek) datai yedeklemesini nasil engellerim ??

Slm Adobede proje üzerinde attigim bütün videolarin ses bilgilerini pek datai olarak Media Cache Files`a yolluyor buda hard disc te gereksiz cok yer kapliyor bunu nasil engelleyebilrim??

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
adobe premiere pro cs5te MXF formatini nasil acabilrim?Acil!

Slm sorunum MXF formatindaki videolari programda acamiyorum converter yapmadan nasil acabilrim ??

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Flyingshotz - Havadan Video Çekimleri

Fubermedya Havadan video çekimleri gerçekleştiren bu kapsamda sinema,reklam ve tanıtım filmleri olmak üzere gerekli alanlara havadan görüntü hizmeti vermektedir.www.flyingshotz.com web sayfamızdan d...

13 yıl önce
Sayfa 147 / 395