Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
sınav için acil 🙁 Arkadaşlar Murathan Mungan'ın Bilardo Topları adlı şiirini senaryoya uyarlayıp çekmem lazım. Şiirin aynısı olmak zorunda değil ama aynı hissi barındırması gerek. Senaryo için fikir olarak yardımcı ola... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re-Era'ya SETEM Akademi'den özel ödül! SETEM ve SETEM Akademi Dernegi tarafından düzenlenen 1.BAK Akademi ödülleri geçtiğimiz cumartesi günü sahiplerini buldu!Heyecanlı bekleyişin ardından,Emir Mavitan'ın yazıp yönettiği ''Re-Era'' , başar... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re-Era'ya SETEM Akademi'den özel ödül! SETEM ve SETEM Akademi Dernegi tarafından düzenlenen 1.BAK Akademi ödülleri geçtiğimiz cumartesi günü sahiplerini buldu!Heyecanlı bekleyişin ardından,Emir Mavitan'ın yazıp yönettiği ''Re-Era'' , başar... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema salonlarındaki reklam eziyetine hayır!!! Konu açılalı 3 yılı geçmiş ve reklamın süresi artık tahammül edilemez boyuta ulaşmış durumda ki fellik fellik isyan edecek platform arıyorum...20.12.2013 tarihinde AFM İzmir Ege Parkta 21:30 seansı HO... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
12 yıl önce |
|
konuşmanın fısıltıya çevrilmesi Merhabalar, kısa film projemde uzunca bir monoloğun fısıltıya çevrimesi ve bu fısıltının filmde duyulabilecek hacimde - böyle tanımlayabilirim sanırım- olmasını sağlayabilir miyim, aslında normal bir ... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Müzik klip yapımı hakkında bir kaç sorum var arkadaşlar. Öncelikle herkese meraba arkadaşlar. Vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. İlk sorum klibi çekerken nasıl bir yöntem izlemeliyim ? Sahneleri parça parça mı çekmeliyim yoksa kullanacağım ... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: Green Box ışığı kenarlardan biraz içeriye çapraz olarak insanların üzerine verdim. perdeye ayrıca bir ışık vermedim.sonuç çok daha iyi oldu. biraz deneme yanılma yapman gerekebilir. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
12 yıl önce |
|
Evde,oyuncaklarla çekim Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Evde oyuncakları kullanarak kısa birşeyler çekmeyi düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru var.Bu oyuncakları hareket ettirme konusunda ne kullanabilirim.Bazı izlediğim ... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Green Box evet evet, yani ilkine gör çok daha başarılı sonuç aldım. 2 tane 500 watt projektör ile aydınlattığımda sonuç çok daha başarılı oldu. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
13 yıl önce |
|
SATILIK 9.6 JİMMY JİB ve JVC hd gy110 u kamera çok uygun mantıklı cihazlarla yada araçlarla takas yapabilim.0 533 610 49 88 den ulaşabilirisiniz. ... 054/detay/ |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: İş İlanları İş arıyorum. İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema TV bölümü mezunuyum. 25 yaşındayım. Bir ajansta ve bir internet televizyonunda kameraman ve kurgu operatörü olarak çalıştım. CNN Türk'te staj yaptım. A... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Edius 6,01 MXF sorunu Sorun 1: Edius 6,01 versiyonunda Sony Pmv 100 ile çekilmiş MXF uzantılı videoları kabul etmiyor, Edius 6 win7 de kurulu, Win8 de Edius 7.2 var onda sorun yok kabul ediyor, Sorun 2: Windows 8'e Edius ... |
Forumda Edius |
13 yıl önce |
|
AFTER EFECT CC EKRAN BEMBEYAZ VİDEO ALMIYOR GÖSTERMİYOR arkadaşlar after efect cc yükledim ama sorun şuki video göstern alan bembeyaz ve siyah yapamadım resim videoyu program sol tarafdaki havuza alıyor alttaki bar kısmınada atıyor ama göstermiyor sebebi n... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: Adobe After Effects Test dostum after ecefct cc yükledim ama program açılıyor resim videoda alıyor sol tarafa ama ortadaki videonun gözüktüğü alan bembeyaz siyak olmuyor videoyu almıyor göstermiyor biri yardım etsin lütfen |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
karararak yada aydınlanarak geniş yapımı yardım? arkadaşlar merhaba final cut pro x te hani planlar arasında geçişleri var olanda karararak diğerine aydınlanarak geçişi nasıl yapabiliriyor? bir kalıp mı mevcut yoksa bir ayarlamı yapılıyor? videolu ... |
Forumda FinalCut |
13 yıl önce |