Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Kısa Film Senaryosu Aranıyor! Arkadaşlar öncelikle merhaba... Soft bir aşk hikayesi lazım. Festivallere katılmak arzusundayım. Ücret çok tatminkâr olmasa da elimden geleni yaparım. |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Belgesel konusu Arkadaşlar final sınavı için 15 dakikalık bir belgesel çekmem lazım. Farklı bir şey olsun istiyorum konu için yardımcı olabilir misiniz ? |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema Tv Üniversiteleri hakkında bilgi!! teşekkür ederim önerileriniz için, benim için önemliydi 🙂 |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Düşük Ücretli Kurgu İşi (İstanbul) İyi günler arkadaşlar. Sitede yeniyim eğer bir yanlışım varsa affedin beni. İşimizle ilgili bir video çekmemiz lazım doğru yanlış gibisinden. Toplam 10-15dk. Bütün videoları biz çekeceğiz fakat videol... |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
Re: Senaryo Yazımında 5 İpucu - Araştırmaların Organize Edil Hala çevrilmesiyse yardımcı olabilirim |
12 yıl önce |
|
Sinema Tv Üniversiteleri hakkında bilgi!! Merhabalar, ben lise son sınıf öğrencisiyim. Bildiğiniz gibi sözel bölüm olan sinema televizyon bölümüne girmek istiyorum inşallah. Bildiğim araştırdığım kadarıyla Eskişehir Anadolu Üniversitesi bu bö... |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Re: 8mm film aktarma adresinden hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
12 yıl önce |
|
Re: Kardes Payi Biz yazdığımız senaryoyu nasıl yayınlıyoruz burda? |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Konu geçiş Merhaba ben filmde konu geçişleri hakkında bilgilenmek istiyorumMesela filmde bir sahne bitince diğerine geçiş nasıl olacakIli konu arası geçiş yani.bu konuda bilgisi olan var mı?Teşekkürler |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
12 yıl önce |
|
Mark 3, Mark 3, Black Magic ve Lens Kiralama - Ankara Mark 3 : 175Mark 2 : 100Black Magic Sinema Kamerası : 230Go Pro Hero 3 : 75Canon 24-105 F4 L serisi ... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
senaryo ve metin yazarı Merhaba arkadaşlar Belirli bir sektöre yönelik hazırlayacağımız TV programını, esprili ve sinematografik bir dille senaryolaştırmak için senaryo ve metin yazacak çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilen... |
12 yıl önce |
|
önerileriniz merhaba.konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim.ben daha yeni başladım bu işe.meraklıyım.kısa film çekmek istiyoruz.ses konusunda neler öneririsiniz.hiçbir ekipmanım yok.yalnız i phone 5 im v... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı sorularınızı bekliyorum... merhababen kısa bir film çekmek istiyorum.bu ilk filmim olacak yani yeni başladım bu işe.ekipmanım yok sadece iphone 5im var.sormak istediğim soru ise şu ses sorununu nasıl halledebilirim?yani sesi so... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Nefes Alsın Yeter 3 Kafadarın sevgililerini kaybettikten sonra pişman olup onları geri kazanmak için 40 takla atmaları.Nefes Alsın YeterYakında (Film, kısa film festivaline katılmıştır) |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Nefes Alsın Yeter Fragman 3 Kafadarın sevgililerini kaybettikten sonra pişman olup onları geri kazanmak için 40 takla atmaları. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |