Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Ntg-2 ve h4n ile sinematografik ses kaydı? Bir kısa film için bu ekipmanları kiralayacağız.Diyalog sahneleri için ses önemliİsteğimiz sinemadaki dolby dijital sesler gibi tok metalik dolgun bir ses almak Bu doğrultuda bu ekipmanları ne şekilde... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Kurgu ve after effects için en önemli donanım hangisidirBildiğim kadarıyla ae ram önizlemesi yaptığı için ne kadar çok ram o kadar iyiYine cuda destekli nvdia ekran kartları %20 performans sağlıyor di... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
12 yıl önce |
|
absürt komedi seneryasu Merhaba arkadaşlar uzun metraj olarak çekmek istedigimiz sinema filmi için Absürt Komedi tarzında senaryo arayışımız var..Elinde bu tarz senaryosu olan arkadaşlar varsa ,mail adresimize iletişim bilgi... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Profesyonel rap şarkı ve korku seslendirmesi yapılır Filmleriniz için rap şarkı hazırlanır.Ayrıca Türkiyede korku temalı rap yapan tek kişiyim.İsteyenlere korku seslendirmesi yada kalın sesimle okuma yapabilirim.Ayrı zamanda da prodüktörüm.Instrumental ... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: kısa film senaryom olmaz. |
12 yıl önce |
|
Kamera Desteği - İZMİR Merhaba , İzmir'den bir tiyatrocu kardeşinizim ...Kimileri ailesi , sevdikleri v.b şeyler için yaşar , bende hayallerim için nefes alıyorum...Yazdığım kısa filmler , hikayeler var bunları çekebilmek b... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
12 yıl önce |
|
Kurt Seyit ve Şura 3.Bölüm Fragmanı Kaynak : ... gmani.html |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon RODE VideoMic GO Mikrofon da işini görecektir buna da bakmanı öneririm. |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema Televizyon Okumak ya da Okumamak Sorunsalı Yardimci oldugunuz için ikinizede tesekkür ederim.Açikçasi aklimdaki sorulari azaltmamda yardimci oldunuz.Ailemlede ters düsmeden sevdigim ve ilgimi ceken baska bir meslek yaparken tiyatroyuda ayni ci... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Edius yardım eyvalla kardeşim çok teşekkür ederim. |
Forumda Edius |
12 yıl önce |
|
Edius yardım arkadaşlar edius 6,01 kullanıyorum edius da miniDv kaset kaydetmeyi bilmiyorum lütfen yardım edin.şimdiden teşekküler |
Forumda Edius |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema Televizyon Okumak ya da Okumamak Sorunsalı Oh be...Bunu kim bilir ne kadardir içimde tutmusum.Simdi rahatladim.Iyiki bu siteyi bulmusum. 🙂 😀 |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema Televizyon Okumak ya da Okumamak Sorunsalı Siteye bugün kayit oldum.Genel olarak bütün forumlari gezdim.En uygunu burasi geldi.Lise 3.sinif ögrencisiyim.Çevremdeki baskidan ve yillardir devam eden "parasiz mutluluk olmaz" düsüncesinden dolayi ... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: İngilizce Kısa Komedi Flim Yardım ya aslında bi z pek beceremeyiz çevirmeyi acaba böyle hazır inglizce senaryolar varsa daha iyi olur |
12 yıl önce |
|
DSLR kamera ve ekipmanı -kİralama- Kamera Ekipmanı kiralama , ihtiyacınıza göre teknik ekip desteği , çekmiş olduğunuz ; tanıtım , reklam , film v.s gibi görüntülere ; sinema efektleri ve müzikleri ( Logic X + Native Instruments - Kom... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |