Eklenen Forum Cevapları

yaka mikrofonu

Merhabalar, ben ortaokulda görev yapan bir öğretmenim.Sesimi çok yorduğum için sürekli kısılıyor. 😕 Yaka mikrofonu almak istiyorum ama teknolojik aletler hakkında pek bilgim yok. Yaka mikrofonu gitti...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Ödev için

Yokmu yardımcı olabilecek.ben anlamıyorum ama anlayan bilen için basit bir iş gibi

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Ödev için

benim bir ödevim var.böyle 10ar saniyelik videolar halinde yaklaşık 70-80 adet video.ben bunları bir video programıyla yapmak-yaptırmak istiyorum.yani bu 10ar saniyelik videolar birleştirilecek ve ark...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Adobe Premiere Çok Uzun Render Zamanı ??

4K'nın 1 gün sürmesi görülmemiş şey değildir. Bilgisayar konfigürasyonunuz nedir? İntel i5-3340 3,10 GHz8 GB DDR3 RamWindows 8 Pro 64 Bit Birde sizce render ayarlarımda sorun var mı ? Ve 7 küsür GB up...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Adobe Premiere Çok Uzun Render Zamanı ??

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Bir sorunuma çözüm ararken buldum burayı öncellikle ellerinize sağlık.. Ben adobe premiere kullanmaya başladım ancak render ile ilgili büyük bir sorunum var dün akşam ...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
CixMekan.com'da Yenilikler

Selamlar, cixlogo - Tanıtım Yazısı (Düzenlenecek) Yayın hayatına 2008 yılında başlayan CixMekan.Com ilk günden bugüne forum ortamını, bir aile ortamıymış gibi yaşatmaya, korumaya devam ediyor. Sosyal ...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Web Dizisi Teaser

bi'3lü isimli yepyeni bir web dizisi geliyor. Türü Suç, Komedi, Dram olan bu dizi tesadüf eseri yolları kesişen 3 genç adamın, yaşamlarını sürdürmek için gerekli olan parayı, özel güçleri yoluyla elde...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
evlilik teklifi için senaryo fikri..

Arkadaşlar merhaba..kısa filmlerle ilgilendiğim için bu şekilde bir evlenme teklifi yapmak istiyorum..bi sinema salonu kiralıycam. orda yayınlayabileceğim ve kendim çekebileceğim bir kısa film senaryo...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: kolay çekilebilir 3 kişilik kısa film

yani işin özü şu bahrili kısmı arkadaş yazmış gerisini alıntı yapmış 😛 dikkat dağınıklığından kaynaklı da olabilir kusura bakmasın ^^

12 yıl önce
Re: Öz hakiki DİY slider

ucuz tripod başlığını nereden bulabilirim? en düşük 100 liradan başlıyor fiyatları çünkü çıkmaza düştüm. yardım lütfen 🙂 Slider için düşünüyorsanız o kadar pahalı başlık almayın. Dandik tripotların ba...

Forumda DIY - Kendin Yap

12 yıl önce
Re: kolay çekilebilir 3 kişilik kısa film

senaryo kısmı güzel de bahri ne ara selim oldu onu anlamadım ben 🙂

12 yıl önce
Re: reklam filmi çekimi hakkında

sanırım dikkat etmeden konuyu yanlış yere açmışım. moderatör arkadaşlar konuyu uygun bölüme taşırlarsa sevinirim

Forumda Diğer Yazılımlar

12 yıl önce
reklam filmi çekimi hakkında

Mrb arkadaşlarben bir kaç tane web sitem hakkında reklam çekimi yapmak istiyorum. Bu noktada sıkıntım şu. öncelikle nasıl bir çekim yapmalıyım. örneğin bir animasyon karaketeri falan oluşturup, sitede...

Forumda Diğer Yazılımlar

12 yıl önce
Montaj Yapan Biri Aranır

Arkadaşlar senaryom hazır oyuncularım hazır ama ekibimizde montaj yapmasını bilen kimse yok montaj yapmasını bilen biri lütfen bana ulaşsın bu arada filmimin adı İşte Gidiyorum facedede sayfa açıcaz İ...

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Film arıyorum

Arkadaşlar yeni üyeyüm bir film arıyorum 1 saat falan aradım bulamadım öğrenmessem çatlıcam uzun bi süre oldu izlemiştim kanal d vermişti bir kadını kaçırıyorlardı bir tanede adam vardı '''''''nokia 6...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Sayfa 134 / 395