Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: SENARYOM VAR NASI SATABİLİRİM saolun arkadaşlar 5 tl ye sigara bile alamıyorum ama 10 tlye olabilir 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Dizi Senaryosu Merhaba,benim dizi senaryoları ile ilgili birkaç sualim var.1-Uzun metraj bir dizi projesi için sunuma dair tek bir sinopsis,tretman yeterlimidir yoksasenaryo kabul görüldükten sonra her bölüm için a... |
12 yıl önce |
|
SENARYOM VAR NASI SATABİLİRİM arkadaşlar bi film senaryom var içinde aşk,uyuşturucu ,,aksiyon, falan var nası pazarlayabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim |
12 yıl önce |
|
Satılık Canon 650D 18-135 Stm Lens Satılık Canon 650D 18-135 Stm Lensyanında battery grip ve 2 tane orjinal batarya. ve 6 tane Duracell Şarjlı pil.ve Monopod Dahildir.Artı 5 Sene Extra garanti. Fiyat 2.950 Tl. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Muzzle Flash (silah efekti) Paketi Lazım Kardesim merhaba. Sana bu konuda yardimci olabilirim. Fakat mesajinin ustunden baya gecmis. Yine de istersen [email protected] |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
12 yıl önce |
|
Re: evlilik teklifi için senaryo fikri.. çok teşekkürler hepinize arkadaşlar 🙂 |
12 yıl önce |
|
Kalem gücü, Kurgu, Format Uygunluğu. Merhabalar herkese. Bu siteye ben de yeni üye oldum. İnanın düşüncem bir çok mekanda rastlanan kuru kalabalığa artı bir eklemekten ziyade hayal gücü, estetik, düşünsel yetkinliğe varmış kiş... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: evlilik teklifi için senaryo fikri.. bir maske ile yüzünü gizle sonra kendinden ve evlenmek istediğin kişiden,ortak anılarınızdan bahset,bunları anlatırken,kullandığın mekenlar birlikete dolaştığınız yerler olsun,son sahnede evlenmek ist... |
12 yıl önce |
|
Re: evlilik teklifi için senaryo fikri.. çk teşekkür edderim hepinize belki değiik fikirler çıkar diye sormuştum 🙂 |
12 yıl önce |
|
OYUNCU ARAYAN.. iyi günler , ben Cengiz Haldun, yaklaşık 8 senedir oyunculuk yapıyorum, çeşitli özel tiyatrolarda ve Bazı televizyon reklamalrında oyunculuk deneyimlerim oldu...Şahika Tekand ın stüdyo oyuncularında o... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: evlilik teklifi için senaryo fikri.. çok teşekkür ederim süper fikir ama düşündüğümüz kadar iyi yapabilr miyim bilmiyorum. daha basit bişeyler bulamazsam bunu yapıcam .tekrar teşekkür ederim |
12 yıl önce |
|
Re: Ödev için Sağolun arkadaşlar.İş biraz acil lazım ve amatör bir ödev olmaması gerekıyor. Eren hocam bu site üyelik istiyor önce indirmeye izin vermiyor üye olmadan olayımmı üye ? |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: Ağaç ❤ Ağaç (3dk) Emeğinize sağlık hocam , böyle psikolojik filimlere ihtiyac var , Nice filimlere.. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
yardım amatörce yazdığım hikayem için yardım istiyorum. konusu:farklı şehirlerde yaşayan onbeş yaşlarında iki gencin yolları birinin diğerinin mahallesine taşınması ile kesişir,mahallede yasal olmayan işler ... |
12 yıl önce |
|
Re: yaka mikrofonu Çok teşekkür ederim.Ben ortaokulda görev yapıyorum devlet okulunda.Aslında her sınıfta bilgisayar falan yok ancak kendi bilgisayarımı götürürüm diye düşünüyorum.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |