Eklenen Forum Cevapları

Re: Senaryolarımı Değerlendirmek İstiyorum

Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Eserlerimin ingilizceye çevirmeyi ben de düşündüm. Hatta bir tanesi çevrildi de. Ama bunu yapmaktan ziyade yerine gidip eğitim almak dah...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Senaryolarımı Değerlendirmek İstiyorum

Merhabalar, Kendime ait senaryolarım ve kitaplarım var. Tarz olarak bilim-kurgu, fantastik edebiyat, aşk ve macera içeriklidir. Einstein'ın dediği gibi hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Ben de her ...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Ses ile alakalı sorularınızı bekliyorum...

Merhabalar film ve ses kayıt teknolojileri hakkında çok fazla bilgim yok ve fotoğrafla uğraşıyorum...hem fotoğraf gösterimlerinde kullanmak için ortam seslerini ve röportajı kaydetmek hemde tam akusti...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Kiralık 7,5 metrelik Jimmy Jib

Merhaba arkadaşlar. 7,5 metre boyundaki Jimmy Jibimi kiralıyorum. Günlük, haftalık veya uzun dönem kiralama yapabilirsiniz? Günlük 750 TL + KDV Buna neler dahil. 1 adet operatör ve istanbul içi nakl...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Greenbox Perde

www.panoramashop.tv adresinden satin aldim. Gayet kaliteli ve basarili sonuclar aldim bu ürünlerden.. Türkiyede baska bir yerde zaten bulamazsin bu sekilde kaliteli. Cok arama derim. Ayrica seyyar kul...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Yardımcı olurmusunuz ?

Teşekkur ederim

Forumda After Effects

12 yıl önce
Yardımcı Olabilecekler

Merhaba Benim bir süredir üzerinde çalıştığım projeler mevcut.Bunlardan dizi projesi olanı hayata geçirmek istiyorum.Dizi internet veya tv dizisi olabilmeye uygun. Amerikan dizileri gibi bir bölüm ort...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Yardımcı olurmusunuz ?

bu klipteki text türü yanılmıyorsam affter effect nasıl öğrenebilirim yardımcı olurmusunuz ?

Forumda After Effects

12 yıl önce
Çekim Mekanı

Selamlar. Arkadaşlar Lidyalılar dönemiyle ilgili yapacağım bir çekim için acil olarak bir mekana ihtiyacım var. Herhangi bir yapının olmadığı, kısmen kurak, kahverengi tonlarının olduğu ( çokta şart d...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Storyboard---acil biraz:)

Arkadaşlar merhaba, Mezuniyet projem için storyboard çizicek ve büyük paralar istemeyecek birisini arıyorum . Cuma akşamına kadar bitirmiş olmam gerekiyor. Siyah beyaz olucak. 12 sayfalık bir senaryom...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

lütfen ! yardım lazım bu konuda .

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

eşit ağırlıktan mezunum.sınava girip sözel bölümleri çözdüm.ve puanım 450 oldu diyelim.mimar sinan üniversitesine gidemez miyim yani.puanım tutuyor.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
after effectcs4 mpeg avi dosya süresi çok az

selamlar acemiyim sorunumun çözümünü internette bulamadım yardım istiyorum.after effectte önceden kaydedilmiş video dosyasının (avi,mpeg,mp4...) üzerinde işlem yapmak istiyorum.dosyanın süresi 1dk,23 ...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Kardes Payi

ortam benim sinemalarım ile aynı ya! pek bir şey değişmemiş? (lan olum bulmuşsunuz Selçuk'u. sorun araştırın, kasın adamı. ne geyikmiş arkadaş!)

Forumda TV Yapımları

12 yıl önce
Işık arayışı

merhabalar ay sonunda diploma filmimi çekeceğim ve ışık ekipmanı arıyorum. kiralayabilirim fiyatı çok tuzlu olmamak kaydıyla. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

Forumda Diğer Malzemeler

12 yıl önce
Sayfa 135 / 395