Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: BANKAMATİK (ÖĞRENCİ HALLERİ) spartacus01 izin var kardeşim çekebilirsin tabi yalnız aralara eklemeyi düşündüğüm bir iki diyalog daha vardı eğer iletişime geçmek istersen [email protected] adresine mail atabilirsin. mai... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
After Effects İmport Sorunu Arkadaşlar ben formunuza yeni üye oldum.Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın neyse ben windows 7 home basıc 64 bit kulanıyodum ve after effects cs6 kulanıyodum sorunsuz du action essentials 2 f... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
vegas preview ekranı ya arkadaşlar vegasda preview ekranında sorun yaşıyorum karanlık oluyo birden videoyu göstermemeye başlıyo üstünde çalışırken bi sürü yere baktım internette adam gibi çözümü anlatan yok lütfen yardımc... |
Forumda Vegas |
12 yıl önce |
|
Re: BANKAMATİK (ÖĞRENCİ HALLERİ) slm ben öğrenciyim bi kısa film ödevim vardı iznin varsa ben bunu çekebilir miyim ? 🙂 |
12 yıl önce |
|
Film prodüksiyon şirketlerine kiralık karavan Film çekimlerinde gerek film için ve gerekse oyuncu&yönetmen konaklaması için kullanılmak üzere ekte fotoğraflarını sunduğum karavanımı kiralıyorum. Karavan 5,25 mt uzunluğunda olup, güneş panelle... |
Forumda Diğer Malzemeler |
12 yıl önce |
|
Re: Editing, rendering and gaming PC Teşekkürler yorumlar için;@payitaht Oyun muptelası olduğumdan değil ama hobi olarak arada takılıyorum tabi, müzik eşliğinde 🙂 quadro için ne ben çok profesyonelim ne de ona verebilecek bütçem var 🙁 PC... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
12 yıl önce |
|
CİNEMA 4D+AFTER EFEKT PROJE İSTİYENLER Arkadaşlar cinema 4d ve after efekt programlarını ayrıca photoshop , ilisturator ve sony vegas pro kullanıyorum. Freelance olarak çalışıyorum . kötü ve ucuz çalışmalardansa kaliteli ve titiz çalışmala... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
İddaadan Kazanmak İsteyenlere Tavsiye Merhaba arkadaslar.Bende birkaç yıldır iddaa oynuyorum.Fakat profesyonel oldugum söylenemezdi.3 hafta önce frmtr iddaa alanında gezerken bir arkadaşın tavsiyesiyle İddaada Kazanca Giden Yol sitesine ... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Kendin mikrofon yap boom olarak onun yerine kullanabileceğimiz daha ucuz maliyetli 100 150 tl arasında bir şey var mıdır |
Forumda DIY - Kendin Yap |
12 yıl önce |
|
Adobe After Effects CS6 Dil Değiştirme Adobe After Effects CS6 türkçe dil desteği indirdim program dosyasının içinde lagune bölümündede tr_TR mevcut program içinden türkçe yapmam gerekiyor sarımsam. Nerden Nasıl İngilizce olan programı tür... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
12 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Yarışması Teşekkürler uyarı için. Sanırım şu an linkler çalışıyor. 🙂 |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Alman Üniversite Öğrencileri Arası Kısa Film Yarışması Bu yıl 07-13.09.2014 tarihleri arasında gerçkleşecek olan 14. Frankfurt Türk Film Festivali'nin düzenlediği 6. Türk-Alman Üniversite Öğrencileri Arası Kısa Film ve 1. Belgesel Film Yarışması için son ... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: Editing, rendering and gaming PC Görüntüleyen 6 kişi donanımdan anlamıyor yani? 🙁 |
12 yıl önce |
|
Editing, rendering and gaming PC Herkese selam, donanım konusunda cok iyi değilim cok fazla yerli yabancı şey okudum sağdan soldan duyup topladıklarıma bir kurgu ve kısmende olsa oyun pc yaptım ama fiyatına performansına göre nasıl o... |
12 yıl önce |
|
Re: Dizi Senaryosu Çok yardımcı oldunuz,teşekkürler. |
12 yıl önce |