Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: IŞIK piyasada ''jelatin filtre'' adı altında rulolar halinde uygun fiyatlı olarak satılıyor. ısıya dayanıklı olur ve professyoneller tarafından sıkça kullanılır. bence onları dene riske atma kendini. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
12 yıl önce |
|
Re: Bengü - Saygımdan (Amatör Klip) bende amatör tarzda bir klip hazırlıyorum bana sekron la alakalı ne gibi önerileride bulunabilirsiniz. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Satılık Flycam 5000 + Comfort Arm (fiyat düştü) 800 tl Selam arkadaşlar, Üniversitedeyken bir arkadaşımla ortaklaşa bir Flycam 5000 steadicam almıştık.. Şimdi okullar bitti çok kullanamadık da. Her parçası, çantası vs tam hiçbir sorunu yok . İlgilenenlere... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Tanıtım Filmi. Siyasi içerikli bir teşkilat için tanıtım filmi hazırlamam gerekiyor fakat dikkat çekici ve farklı olmalı. Varsa fikirleriniz yardımcı olursanız sevinirim. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Hocam burada anlatılanların hiç birini yapmana gerek yok. Sorununun çok basit bir çözümü var. Workspace'i Paint'e al. Yada (değiştirmediysen) ctrl+8 ile paint penceresini aç. Orada Duration seçeneğini... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Re: sinema tv okumak istiyorum Sinema düşünüyorsan iletişim fakültesi yerine mümkünse güzel sanatlar düşün derim. Veya iletişim seçeceksen bile fakültelerin ders programlarına bak, orada okuyan tanıdıklarından veya tanımadıklarında... |
12 yıl önce | |
|
Sağ baştan tanışalım Merhabalar, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi TV-Sinema öğrencisiyim. Okuldan umduğumu bulamadım gidip bir fabrikaya çalışayım da bir bileziğim olsun diye geldim. İnşallah da hoş gelmişimdir. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
12 yıl önce |
|
Re: Lütfen Acil Yardım Sequence sorunu sorunu baska bir pc de premiere cs 6 ıle cozdum. |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Ressam kod adlı korsan film yayıncısı yakalandı ! Ressam kod adlı korsan film yayıncısı yakalandı ! Direkizle, gibi birçok dizi ve film sitesinin sahibi Ressam kod adlı Mehmet Akif Öztürk'ün evine polis baskın yaptı! Hak sahibi yabancı film şirketler... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: sinema filmi projemiz için oyuncu... ben oyuncu olmak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.. |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Satılık Zoom H4n Ses Kayıt Cihazı Arkadaşlar foruma bu duyuruyu yapabilmek amacıyla kaydoldum. Artık işime yaramadığından dolayı Zoom H4n'mi satıyorum. Bu aleti ve piyasasını zaten bilen bilir. Fiyatı: 650tl. iletişim: bilgi@bilgisine... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Tüm videolara tek color ayarı ? Uyguladıgın efektlerı yukarıdakı effect Control menusunden ctrl+ mousenın sol tusu ıle hepsını secılı hale getır daha sonra uygulamak ıstedıgın vıdeonun effectler menusune yapıstır olay tamam. |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Lütfen Acil Yardım Sequence sorunu Arkadaslar bendekı pc cok ıyı olmadıgı ıcın premıere pro cs3 kullanıyorum.Butun cekımlerı canon 650 d ıle cektım.Full Hd (1920x1080 p).Sımdı sequence açarken yanlıslıkla 1440x1080 p ve 25 kare olarak ... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: Uzun metraj film projesi için teknik ekip desteği Merhaba. Adım Orhan Gazi Karamanoğlu. Bahçeşehir Üni. sinema ve televizyon son sınıftayım. Daha önce birçok televizyon kanalında, dizide ve sinema filminde çalıştım. Filminizin görüntü yönetmenliğini,... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
sinema filmi projemiz için oyuncu... merhaba arkadaşlar sinema filmi için oyuncu ihtiyacı vardır .ankara [email protected] |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
12 yıl önce |