Eklenen Forum Cevapları

Ferhat ve Arkadaşları

Evet arkadaşlar ben Furkan Bozan 16 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep film ile uğraştım hayyaller kurdum. Şimdi cep telefonu ve acemi ekibimizle çektiğimiz kısa diziyi izleyip yardımlarınızı almak ist...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Nikon d90 acil satılık

acil satılık Nikon d90 Tripod ve uzaktan kumanda dahil 1500 tl ..Garantilidir

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
SAE İstanbul No Excuse Semineri

Merhaba, SAE Istanbul eğitmenlerinden Güray Varol tarafından 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek seminerde, film yapımında engel olarak öne sürülen ekip, ekipman, bütçe eksikliği, zaman baskısı vs. gibi ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
Semtine Sevdalı Yürekler - Bir Spor Belgeseli

Sarıyer taraftarlarını konu alan 16 dakikalık belgeselim. Lig Tv'de yayınlanan Tutkumuz Futbol programında özeti yayınlandı. Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
cildirtan sorun

Beyler cok garip bir sorunla karsilastim. After effectste render avi olarak kayipsiz aldim. Videoyu actim sorun yok. Ayni videoyu after da actim ara ara bazi framlerin yarisindan asagisi bozuk nasil b...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Sinematik Film Müzikleri Yapımcısı

Merhabalar,ben medya için birçok türde müzik yapan bir besteci ve prodüktörüm. Müziklerimi vereceğim linkteki portfolyodan dinleyebilir veya lisanslayabilirsiniz. Ayrıca filmleriniz için orijinal müzi...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Satılık Flycam 5000 + Comfort Arm (fiyat düştü) 800 tl

iletişim bilginizi gönderebilirmisiniz ?. [email protected] mail adresim

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Adobe Premiere Pro Dersleri

teşekkürler sade ve öğretici bir anlatım

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Orada bulamadığım için buraya yazdım ama teşekkür ederim zekice cevap için...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Şu an başvuru yapsam ne zaman sonuçlanıyor bir fikriniz var mı ? Tarih aralıkları nedir ?

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Film izleme programı olsa sizce nasıl olurdu ?

İndirme seçeneği olursa süper olur. yorum için tşk ederim o seçeneği de ekliyebilirim sizce programın tutma olasılığı olurmu

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Film izleme programı olsa sizce nasıl olurdu ?

[thumbnail] [/thumbnail] Siz böyle bir programı bilgisayarınıza indirip film izler miydiniz? Hem gereksız reklam sıtelerınden uzak hemde mevcut filmi hem fragmanı hemde tek part halinde sorunsuz şek...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Bengü - Saygımdan (Amatör Klip)

selamlar klip çok güzel olmuş kamera kullanımı gayet iyi, bir kaç sahnesi ve siyah beyaz olması dışında bir kopyacılık göremedim. bazı arkadaşlar tavsiyeleri güzel evet şurası şöyle olsa daha iyi olur...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Bengü - Saygımdan (Amatör Klip)

selamlar klip çok güzel olmuş kamera kullanımı gayet iyi, bir kaç sahnesi ve siyah beyaz olması dışında bir kopyacılık göremedim. bazı arkadaşlar tavsiyeleri güzel evet şurası şöyle olsa daha iyi olur...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
RENKLER ÇOK CANLI

FİLMLERDE İZLEDİĞİM ZAMAN RENKLER SOLUK FAKAT AYNI FİLMİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİNE BAKTIĞIMDA RENKLER DAHA Bİ CANLI DURUYOR. ÇEKİME FİLM HAVASINI NASIL VEREBİLİRİM. HANGİ FİLTREYİ KULLANMAM LAZIM. ...

Forumda Görüntü Yönetimi

12 yıl önce
Sayfa 127 / 395