Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Messi'nin İsrail'e Para Yardımı Yapması! Arkadaşlar bir haber okudum, habere göre El Alem televizyonu Messi'nin İsrail'e 1 milyon euro gibi bir para yardımında bulunduğu belirtti. Sizce aslı var mıdır? Ben gerçekten doğru olduğunu düşünüyoru... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Parça isimli kısa filmimiz
|
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: ses efektleri siteleri arıyorum. ya üstad yardım ediver nuendo&cubase kullanıyorum dialoglarda ses efektleri vermem gerekiyor.1.kafa sesinde hangi efektleri kullanmam gerek 2.düz dialoglarda hangi efektleri vermem gerek 3.ses tiz... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı genel sorular ya üstad yardım ediver nuendo&cubase kullanıyorum dialoglarda ses efektleri vermem gerekiyor.1.kafa sesinde hangi efektleri kullanmam gerek 2.düz dialoglarda hangi efektleri vermem gerek 3.ses tiz... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Senaryo Arıyorum.. Selamlar,kısa ve uzun metraj senaryolarım var fakat henüz kağıda dökmedim bunun için fikir birliği ve yardıma ihtiyacım var.Herhangi bir eğitimim yok 6 - 7 yıldır müzik ve şiirle ilgileniyorum.Boş iş ... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Korku/Gerilim Ses Paketleri Bizimle paylaştığınız için tekrardan çok teşekkür ederim. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Ferhat ve Arkadaşları Bölüm ikinin çekimleri bitti sayılır iki üç güne atarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Korku/Gerilim Ses Paketleri Hocam teşekkürler müziklerime çok faydası dokunacak gibi duruyor hepsi, bakalım hayırlısı. Bu sesleri nereden bulduğunu da özel mesaj atarak söylersen çok mesut olurum. Tekrar teşekkürler, iyi paylaşı... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Kiralık Sony PMW- EX3 4 ADET MEVCUTTUR.Kamera KiralamaSony PMW-EX1'den farklı olarak PMW-EX3'ün en belirgin farklı özelliği olarak değiştirilebilir objektifi gösteriliyor. SXS kartlara kayıt yapan PMW-EX3 özel vizör ve LCD... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Yapımcılara Senaryo Göstermek İçin Gerekli Olanlar Neler Öncelikle 1 sayfalık snopsis, 3-5 sayfalık karakter analizleri, 13 bölümün ayrı ayrı snopsisi (1'erden toplam 13 sayfa), birinci bölümün tretmanı (15-30 sayfa), birinci bölümün senaryosu (60-90 sayfa)... |
12 yıl önce |
|
Yapımcılara Senaryo Göstermek İçin Gerekli Olanlar Neler? Merhaba;arkadaşlar iki yıldır üzerinde çalıştığım bir aksiyon içerikli dizi projesi var bu projeyi yapımcılara göstermek istiyorum, gerekli olan malzemeler hakkında bilgisi olan var ise konu altında b... |
12 yıl önce |
|
Ankara kiralık ekipman Turuncu Kafa 800W 3x Işık Seti - 100 tl 2 Mt mini craine- 100 tl 60 cm slider+video kafası - 50 tl Flycam 5000- 80 tl 05316127742 |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: tiyatro oyuncularının kısa film performansları oyunculuğunda çıraklık dönemleri var. Henüz çiçeği burnunda ilk yıllarını yeni yeni deviren bir oyuncunun yapacağı yanlışlardır bunlar. Zamanla gelişeceğini ve verimli olacağını söyleyebilirim. lakin... |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: Bir oyuncunun ne yapması gerekir? ortak paydada buluşmuşsunuz ne güzel. Bir de iyi oyuncu ile kötü oyuncuyu ayırt edebilen yönetmenler olsa ve ikili ilişkiler yerine yetenekli oyunculara iş imkanı sağlansa şu günlerde daha iyi olur. |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: Blackmagic 'den YENİ 4K ''URSA'' Bu alet hakkında ismini vermek istemediğim bazı sitelerde atıp tutanlar var. Bunları ne elde etmek için yazdılar bilmiyorum ama çoğu nedense çamur atmak amacıyla yazılmış. Hatta bazıları Mark III den ... |
12 yıl önce |