Eklenen Forum Cevapları

İZMİRDE LENS KİRALAYABİLCEĞİM BİR YER VARMI !!

izmir içinde lens kiralayabilceğim firma yada sahış arıyorum

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Videonun istem dışı değişimi

selam arkadaşlar, ben bir rts öğrencisi olaraktan sınıfı geçmemi sağlayacak belgeselin kurgusunu yapmak için premiere ile haşır neşir olmaya çalışıyorum ama şöyle bir sorun çıkıyor karşıma, programa a...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Uzun Metraj Film Senaryom Var Ne Yapmam Gerek ?

Merhaba okullu değilim ama senaryo yazımıyla okuduğum ve araştırmalarım sonucu yazım işinin tekniğini öğrenip bir film senaryosuna başladım tahminim 1 hafta içerisinde biter. Konuma çok güveniyorum fi...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
İZMİR KİRALIK EKİPMAN ARANIYOR

izmir içinde kiralık düğün dış çekimi ekipmanı arıyorum 17,08,2014 ilgilenenler msj atarsa sevınirim

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Orijinal Video ile Render Alınan Video Farkı

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-4 senedir bu sorundan müzdaribim. Elimde 2010 yılından kalma Sony hdr-xr550ve çekilmiş bir sürü video var. Bunları editlemek için denemediğim program kalmadı. Tek bir de...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
FİLMLERE SES KAYIT & POST HİZMETİ

Yeni kuruluan ve kendisini sese adayan çiçeği burnunda şirketimiz İstanbul Z Records bünyesince kısa ve uzun metraj filmlerinize uygun ücretlerle ses kayıt hizmeti vermekteyiz.Aynı zamanda Foley ve Se...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
SAE İstanbul Dolby Atmos Semineri

Dolby yetkili ses uzmanı Nurkut Özdemir'in katılımıyla 15 Ağustos'ta SAE İstanbul’da gerçekleşecek seminerde, 50 yıla yakın bir süredir sinema alanında var olan Dolby firmasının ses teknolojilerinin ı...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Sinema Televizyon Bölümü

Merhaba arkadaşlar. 12.sınıfa geçtim eşit ağırlık öğrencisiyim. Sinema televizyon dışında başka bir meslek ilgimi çekmiyor. Daha önceden tiyatro isteğim vardı. Şimdi dershanede sözele geçmeyi düşünüyo...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Film Fabrikası Facebook sayfası

a sayfadami varmis simdi haberim oldu 🙂 like ettim 🙂

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
canon 650d ye uygun magic lantern var mı lütfen yardım edin

dslr de ses sorununu magic lantern çözüyo diye duydum ama 650d ye göre uygun firmwareyi bulamıyorum.Link atıp anlatırsanız sevinirim

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: jimmy jip türk

jimmy jib türk, türkiyenin ilk yerli jimmy jib firması. Yaklaşık bu sektöre 10 yıldır hizmet vermektedir.. Bugün jimmy jib ürettiğini sanan bütün yerli firmalar jimmy jib in kötü birer taklitçileridir...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Adobe Premiere ile İnsan/Nesne Takip Etme Nasıldı?

After Effect diye aratmam gerekiyormuş.Şimdi neden bulamadığımı anladım 😉Teşekkürler

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce

Tabi doğru diyorsun. O şekilde sabah uğraşayım.Teşekkürler @kamerabey.

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce

Human following, nesne takibi, insan takibi vs. herşey yazdım ama bu aklıma gelmemişti.Şimdi yine arıyorum ama istediğimi tam anlatamadım galiba. Mesela haberlerde oluyor ya, adamı kalabalık içinde da...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Adobe Premiere ile İnsan/Nesne Takip Etme Nasıldı?

İnternette daha önce görmüştüm ama 1 saattir araştırıyorum bulamadım. Videoda belli bir kişiyi daire içine alma yada ok ile takip etme olayını gösteren video linki lazım. (Normalde acemi işi olarak ba...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Sayfa 125 / 395