Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Stand up yazıyorum yardım.. ++++++ |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Stand up yazıyorum yardım.. Kolay gelsin arkadaşlar.. ben bir lise öğrencisiyim ve stand up a yeteneğimde var yani bir kalabalık önünde rahatça konuşup espriler yapabilirim. ancak ben bunu okulumda da yapmak istiyorum ve bunun i... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Dizi/Film çekimi için uygun makine Merhaba, bütçem 500TL ve full hd çekebilen/harici mikrofon takılabilen bir kamera/fotoğraf makinesi aradım ama bulamadım, sizin bildikleriniz? Full hd olup olmaması çok önemli değil 720p kaliteyle de ... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
12 yıl önce |
|
PVC Borudan Rig Yapımı Herhangi bir tanımlama yapmadan video linkini vereyim orası herşeyi açıklıyor zaten: |
Forumda DIY - Kendin Yap |
12 yıl önce |
|
Re: Escape From Baghdad (Yüksek Kalitede Aksiyon Kısa Film) Yorumlar için teşekkürler.Düşük Bütçe Yüksek Kalite.Sonraki Film Çok Daha İyi Olacak İşallah Sıkı Hazırlanıyoruz Bu Sefer. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Escape From Baghdad (Yüksek Kalitede Aksiyon Kısa Film) Escape From Baghdad: Operation Red Wings (Eng. Sub) Turkish Voice 3 Türk Askeri Bağdattaki Görevi Tamamladıktan Sonra Ordan Kaçarken Başlarına Gelen Bir Olayı Anlatıyor. Tür: Aksiyon, Savaş Süre: 2 d... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı genel sorular filmin dublaj kısmındaki ses kayıtlarını aldım nuendo ile şimdi sıra vokallere efekt vermeye geldi, ekolayzer, reverp b, compresor verdim ama televizyondaki gibi olmuyor nasıl yapabilirim nerde yanlış... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: montajını adobe premiere ile yaptığım video klibim Oldukça güzel olmuş, elinize sağlık |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: Işık Arkadaşlar peki ben farklı bişey soracağım. Fotoğrafta da görebilirsiniz sol tarafta beyaz bir background ayarladım. Beyaz fonda o masanın orada video çekimleri yapacağım. 1000 wattlık halojenim de va... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Edius 7 de export sorunu ACİL Merhabalar edius 7 kullanıyorum Windows 8.1 64 Bit Sorunum ediusda kurgumu yaptım herşey normal fakat export aldıktan sonra müzikle görüntü senkronu bozuluyor nedeni ne olabilir çözümü bilen yardım... |
Forumda Edius |
12 yıl önce |
|
Re: Film Dağıtıcılığı için nasıl şirket kurabilirim şirket maili me cevap vermiyor zaten aramam gerekiyor kendimi anlatabilecek ingilizcem olmadığı için bu foruma yazdım. benim öğrenmek istediğim sadece yabancı filmi burda sinemalara getirmek için nası... |
12 yıl önce | |
|
Re: Film Dağıtıcılığı için nasıl şirket kurabilirim filmin dağıtıcı firması bu ama türkiyeden anlaşmalı olduğu bi firma yok diye düşünüyorum.bu film şirketine ait bir film türkiyede vizyona girdi sanırım sadece o kadar yani anlaşmalı olduğu bi şirket v... |
12 yıl önce | |
|
Film Dağıtıcılığı için nasıl şirket kurabilirim yabancı bir filmin türkiye pazar hakkını satın almak istiyorumsinemaya yabancı film getirmek için nasıl bir şirket kurabilirim.ama ilk önce şirket kurmam gerekiyor mu?Şirket nasıl kurulur, ne gibi bel... |
12 yıl önce | |
|
Ferhat Göçer Silinmeyen Hatıralar şarkısı ve klibi arkadaşlar ferhat göçerin yeni şarkısı süper olmuş. bi defa dinleyin devamlı dinlemek isteyeceğinize eminim. www.youtube.com/watch?v=KzB8uUPNHjY |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Videonun istem dışı değişimi pc ye format atıp , 8.1 e yükselttim şu anda bir problem yok, bakalım artık ne olacak 🙂 |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |