Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: jimmy jip türk 😆 😡 😆 😡 😆 😡 😛 😡 😆 😆 😡 😆 😛 😡 😆 😡 😛fevkaladeymişhatta fevkhaladeninde fevkinde 😛 😆 😛 😆 😛 😆 😀 🙂 😆 😛 ay öldüm gülmekten yaaaa 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 de kalk git yaaaa 😆 😆 😆 ... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar kompozisyona bi dosya attığımda orjinal boyutundan farklı bi şekilde atıyor bunun bi ayarı falan varmıdır acaba ? örnek screenshotlar olması gereken boyut: kompozisyona attığımda oluşan boyut: |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Gta'da Çektiğim Diziler HEPSİ İÇİN AYRI KONU AÇMA YERİNE BİR KONUDA KANALI PAYLAŞAYIM DEDİM YORUMLARINIZI ORAYA DA BIRAKIRSANIZ SEVİRİM. LÜTFEN İZLEMEDEN GEÇMEYİN: |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Tarık Buğra Akçit - Soundtrack / Jingle / Score CV Merhabalar, Sizlerin üreticiliğinize kendimi dahil etmek adına sizle tanışmak ve kendimi tanıtmak istedim. New York Film Academy Kamera Arkası Ses Yönetim'den 2008'de mezun oldumArdından bir sene Chic... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Alınık : canon 6d /omuzluk / slıder /Flycam/Işık seti/ J iyi günler flycam 500 ümüzü isterseniz son 1000 TL ye satabiliriz.İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Hikaye-Vesayetli Oyuncak inşallah başarıyla tamamlarım bira değiş tarzda çalışacağım inşallah yakışır. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Hikaye-Vesayetli Oyuncak VESAYETLİ OYUNCAK senaryosu hoşuma gitti izinizle bu senaryoyu 3D olarak hayata geçirmeyi düşünüyorum 3D çalışmaya yeni başladım kendimi denemek için çalışacağım kolay gelsin. |
12 yıl önce |
|
Film Yapım ve Yönetmenlik Eğitimi Yönetmen ve Dijital Video ile Sinema kitabının yazarı İlker CANİKLİGİL ile Film Yapım ve Yönetmenlik Atölyesi başlıyor.Toplam 5 kısa filmin çekileceği atölyede çekilen en iyi filme The Art Institutes'... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Acil Yardım Lütfen AE Sorunum import ettiğim avi dosyası 3 4 gb gibi bir boyutla çıkarıyor bundan kaynaklı kasmadır muhtemelen bunu nasıl engelleyebilirim yani mesela 200 kb vs gibi bir şekilde nasıl çıkartabilirim premier... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Re: Acil Yardım Lütfen AE Herşeyi denedim oradaki ayarlara da baktım fakat olmuyor programdayken çalışıyor bunu 2 bilgisayarda denedim +8 gb ram i7 ve a8 işlemcili sorun hep aynı konuya hakimseniz uzak masaüstü programı vb gib... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Acil Yardım Lütfen AE Merhaba After Effects te yeniyim indirdiğim bir video üzerinde oynama yaptım programda çalışıyor gözüküyor fakat CTRL+M yapıyorum oradan avi olarak dışa aktarıyorum ses normal geliyor görüntü kasıyor ... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Yedirenk Sanat Vakfı 2. Senaryo Yarışması Yedirenk sanat vakfı'nın Aile ve Çocuk konulu senaryo yarışmasına katılan var mı? Bir şey danışacağım. |
12 yıl önce |
|
Re: Stand up yazıyorum yardım.. mczp usta adamın harbiden uslubu konuşması anlatış tarzı çok kötü benim o konularda sorunum yok dediğim gibi ben konu bulamıyorum ben yazarken senaryoyu canlandırıyorum gözümde kimse gülmüyor ben anla... |
12 yıl önce |
|
Tretmanda Diyalog? Tretmanda bir diyalog kullanmam gerek fakat nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? |
12 yıl önce |
|
Re: Stand up yazıyorum yardım.. beyler benim espiriler genellikle cemyılmaz tarzında espiriyi yaparım baya da komik olur ancak tabiri caizse 40 yılda 1 gelir o espiriler kalanlarsa normal standarttadır. yani gözlemi biraz zor yapıyo... |
12 yıl önce |