Eklenen Forum Cevapları

Re: jimmy jip türk

😆 😡 😆 😡 😆 😡 😛 😡 😆 😆 😡 😆 😛 😡 😆 😡 😛fevkaladeymişhatta fevkhaladeninde fevkinde 😛 😆 😛 😆 😛 😆 😀 🙂 😆 😛 ay öldüm gülmekten yaaaa 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 de kalk git yaaaa 😆 😆 😆 ...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

kompozisyona bi dosya attığımda orjinal boyutundan farklı bi şekilde atıyor bunun bi ayarı falan varmıdır acaba ? örnek screenshotlar olması gereken boyut: kompozisyona attığımda oluşan boyut:

Forumda After Effects

12 yıl önce
Gta'da Çektiğim Diziler

HEPSİ İÇİN AYRI KONU AÇMA YERİNE BİR KONUDA KANALI PAYLAŞAYIM DEDİM YORUMLARINIZI ORAYA DA BIRAKIRSANIZ SEVİRİM. LÜTFEN İZLEMEDEN GEÇMEYİN:

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Tarık Buğra Akçit - Soundtrack / Jingle / Score CV

Merhabalar, Sizlerin üreticiliğinize kendimi dahil etmek adına sizle tanışmak ve kendimi tanıtmak istedim. New York Film Academy Kamera Arkası Ses Yönetim'den 2008'de mezun oldumArdından bir sene Chic...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Re: Alınık : canon 6d /omuzluk / slıder /Flycam/Işık seti/ J

iyi günler flycam 500 ümüzü isterseniz son 1000 TL ye satabiliriz.İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Kısa Film İçin Hikaye-Vesayetli Oyuncak

inşallah başarıyla tamamlarım bira değiş tarzda çalışacağım inşallah yakışır.

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Kısa Film İçin Hikaye-Vesayetli Oyuncak

VESAYETLİ OYUNCAK senaryosu hoşuma gitti izinizle bu senaryoyu 3D olarak hayata geçirmeyi düşünüyorum 3D çalışmaya yeni başladım kendimi denemek için çalışacağım kolay gelsin.

12 yıl önce
Film Yapım ve Yönetmenlik Eğitimi

Yönetmen ve Dijital Video ile Sinema kitabının yazarı İlker CANİKLİGİL ile Film Yapım ve Yönetmenlik Atölyesi başlıyor.Toplam 5 kısa filmin çekileceği atölyede çekilen en iyi filme The Art Institutes'...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Acil Yardım Lütfen AE

Sorunum import ettiğim avi dosyası 3 4 gb gibi bir boyutla çıkarıyor bundan kaynaklı kasmadır muhtemelen bunu nasıl engelleyebilirim yani mesela 200 kb vs gibi bir şekilde nasıl çıkartabilirim premier...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Acil Yardım Lütfen AE

Herşeyi denedim oradaki ayarlara da baktım fakat olmuyor programdayken çalışıyor bunu 2 bilgisayarda denedim +8 gb ram i7 ve a8 işlemcili sorun hep aynı konuya hakimseniz uzak masaüstü programı vb gib...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Acil Yardım Lütfen AE

Merhaba After Effects te yeniyim indirdiğim bir video üzerinde oynama yaptım programda çalışıyor gözüküyor fakat CTRL+M yapıyorum oradan avi olarak dışa aktarıyorum ses normal geliyor görüntü kasıyor ...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Yedirenk Sanat Vakfı 2. Senaryo Yarışması

Yedirenk sanat vakfı'nın Aile ve Çocuk konulu senaryo yarışmasına katılan var mı? Bir şey danışacağım.

12 yıl önce
Re: Stand up yazıyorum yardım..

mczp usta adamın harbiden uslubu konuşması anlatış tarzı çok kötü benim o konularda sorunum yok dediğim gibi ben konu bulamıyorum ben yazarken senaryoyu canlandırıyorum gözümde kimse gülmüyor ben anla...

12 yıl önce
Tretmanda Diyalog?

Tretmanda bir diyalog kullanmam gerek fakat nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

12 yıl önce
Re: Stand up yazıyorum yardım..

beyler benim espiriler genellikle cemyılmaz tarzında espiriyi yaparım baya da komik olur ancak tabiri caizse 40 yılda 1 gelir o espiriler kalanlarsa normal standarttadır. yani gözlemi biraz zor yapıyo...

12 yıl önce
Sayfa 123 / 395