Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: harici batarya hakkında yardım.. Merhaba arkadaşlar, ürünü aldınız mı bilmiyorum ancak sizlere tavsiyem; ... tarya.html Bu adresten 2600 mAh ... tarya.html Bu adresten de 5600 mAh powerbank siparişi verebilirsiniz. Bilgisaya... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: Bir Kadın Susarsa Yanlış yerde mi paylaştım acaba sormadan kimseye yazımı ekledim. ? Eğer öyleyse bilen birileri beni yönlendirebilir 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Bir Kadın Susarsa Adam bütün haksızlıklarına rağmen yüksek sesle bağırdı. Bağırdıkça gerçek düşünceler bir rüzgar gibi odaya yayılıyor, öfke dolu nefesi kadının saçlarını hafif dalgalandırıyordu. Ardı arkası kesilmeyen... |
12 yıl önce |
|
Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 4-5 arkadaş toplanıp amatör bir film çektik. Herkes izleyip fikrini yazarsa çok memnun olurum, iyi akşamlar ve teşekkür ederim şimdiden. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Adobe Premier CC Görüntü Sorunu!!! Interpret footage kısmından söz konusu videonunn özelliklerinin (PAR ve Interlaced başta olmak üzere) doğru olduğundan emin olun.Düzelmeasa video cache database'e temizleyip deneyin. (edit>preferen... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: Adobe Premier CC Görüntü Sorunu!!! Interpret footage kısmından söz konusu videonunn özelliklerinin (PAR ve Interlaced başta olmak üzere) doğru olduğundan emin olun.Düzelmeasa video cache database'e temizleyip deneyin. (edit>preferen... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Adobe Premier CC Görüntü Sorunu!!! Merhaba arkadaşlar Adobe Premier CC'de videoyu import edince görüntü böyle çıkıyor yamuk ve siyah beyaz çıkıyor ama sadece bu videoda başka videolarda olmuyor ama videonu orjinalinde birşey yok Adobe ... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: Arkadaşlar Biri yardımcı olsun kaç aydır araştırıyorum l kardeş örnek bir video verebilir misin onlarla yapdığını biliyorum işte bitane ders amaçlı video olsa işimi halledecem de bulamadım |
Forumda FinalCut |
12 yıl önce |
|
Arkadaşlar Biri yardımcı olsun kaç aydır araştırıyorum lütfe Arkadaşlar Olağan üstü diye bir film var o filmi yakşalık bir yıl önce izledim hayret ettim nasıl olurda bu programlarla yapılacak iş değil diye sonra biraz araştırdım bulduğum videolar dersler var am... |
Forumda FinalCut |
12 yıl önce |
|
müzik klibi çekeceğim iMovie, Sony vegas Pro ve camtasia studio uygulamalarını daha önce kullandım. Adobe After effects programınıda az da olsa kullandım basit görsel efektler yapabiliyorum. Hep kısa metraj filmler, oyun v... |
12 yıl önce | |
|
Komedi Kısa Filmimi Çekecek Gönüllü Aranır Öncelikle merhaba. Elimde bir kısa film senaryosu var. Türü komedi. Ancak bunu kaynağımız olmadığı için çekemiyoruz. Siz sormadan ben baştan söyleyeyim. Size senaryomu veririm siz çekersiniz. Benide b... |
12 yıl önce |
|
Re: TRT TV FİLMLERİ PROJESİ son durumdan haber var mı?? ses soluk kesildi de hepten |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
SAE İstanbul Eylül'de Ücretsiz Seminerlerle Sizleri Bekliyor Merhaba, İlginizi çekeceğini düşündüğümüz seminerleri aşağıda paylaşıyoruz. Ezel Akay, Tayfun Öner, Eckhard Beste gibi bir çok önemli ismi konuk edeceğimiz seminerlere katılımlar ücretsizdir. İyi günl... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
"1 Hafta" Uzun Metraj Film - FRAGMAN Merhaba arkadaşlar!Size yapmış olduğumuz bir projeden bahsetmek istiyorum. Projemizin adı 1 Hafta İnternet Sineması. Nedir bu internet sineması kısaca açıklayayım. Tamamen gönüllü insanların bir araya... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Gta'da Çektiğim Diziler Teşekkürler aleste senaryo yazmaya başlıyacağım ancak Batuhan neden öyle dedi anlamadım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |