Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Baron : Genç Gezgin Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve kendimce amatörce bir çalışmam var burada paylaşmak istedim 🙂 Görüşlerinizi almak istiyorum yorumlarsanız sevinirim. Baron : Genç Gezgin Başlangıç : Dün... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Kısa Filmlerimiz-BiGARİPKAFA çok teşekkürler yorumlarınız için sağolun : ) |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Kısa Filmlerimiz-BiGARİPKAFA İlk paylaşımımdan son paylaşıma olan düzende amatörlüğümüzde aynı oranda seyrediyor.İlk paylaştıgım filmimiz ilk denememiz olan kısa filmken digerleri hep üstüne biraz daha ekleyerek eksiklerimizi kap... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
SinePlus Akademi Mecidiyeköy'de Sinema Eğitimlerine Başlıyor SinePlus Akademi, eğitimde 7 yıllık birikimi arkasına alan tecrübeli ve dinamik kadrosuyla Film Yapım ve Yönetmenlik, Senaryo, Kamera Oyunculuğu, Kurgu/Montaj, After Effects, Film Analizi ve Yapımcılı... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Program SinePlus Akademi, eğitimde 7 yıllık birikimi arkasına alan tecrübeli ve dinamik kadrosuyla Film Yapım ve Yönetmenlik, Senaryo, Kamera Oyunculuğu, Kurgu/Montaj, After Effects, Film Analizi ve Yapımcılı... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema Tv Öğrencileri İçin Burs ! peki bildikleriniz neler ? |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Adobe Premiere ile ilgili basit bir soru ? Merhaba arkadaşlar; Daha önce ulead video studio gibi amatör çapta parogramla kullanarak video edit işiyle ilgilendim. Şuan bu işi daha yukarıya taşımak istediğimden dolayı adobe premiere pro cc ye ge... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Re: "1 Hafta" Uzun Metraj Film - FRAGMAN Mesajlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. Efektler konusunda daha geniş bir çalışma var fakat şunu da belirtmek istiyorum. Patlama sahnesi özellikle Beşiktaş çarşıda çekildi. Arka planda s... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Kadın Kadın elle tutulur gözle görülür duygulardan öte, elle tutulmayan ve gözle görülmeyen duyguları hak eder. Yani kadını sıradanlıktan öte sevmek gerekir...Asıl önemli detay şuradadır. Basit ve belirli ş... |
Forumda Kitaplar |
12 yıl önce |
|
İstanbul Film Akademi-Oyunculuk Atölyesi 18 Ekim'de Başlıyor İstanbul Film Akademi'de, Hasan Şahintürk ve Umut Kırcalı ile Temel ve İleri Seviye Oyunculuk Atölyesi 18 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 bilgi@istanbulfilma... |
12 yıl önce |
|
İstanbul Film Akademi - Uygulamalı Senaryo Atölyesi başlıyor İstanbul Film Akademi'de, Gülengül Altıntaş ile Uygulamalı Senaryo Atölyesi 20 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 [email protected] ... lyesi.... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
İstanbul Film Akademi - Uygulamalı Senaryo Atölyesi başlıyor İstanbul Film Akademi'de, Gülengül Altıntaş ile Uygulamalı Senaryo Atölyesi 20 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 [email protected] ... lyesi.... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
12 yıl önce |
|
İçsel Çatışmalar Rutubetlenmiş bütün anılar.O kadar çok göz yaşı var ki, bütün boyaların ömrü 2 gün.Sirkeden gözyaşları varken boya ve cilaya gerek yok.Adamın gidişini, duvara yansıyan gölgesinden izleyen bir kadına n... |
12 yıl önce |
|
Sinema Tv Öğrencileri İçin Burs ! Sevgili FF sakinleri ben üniversite Sinema Tv 2.sınıf öğrencisiyim bu bölümde okuyanlara öncelikli burs veya kurs veren dernek vakıf ve kuruluş varmı ❓ eğer var ise nasıl irtibata geçebilirim bu kon... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |