Eklenen Forum Cevapları

Baron : Genç Gezgin

Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve kendimce amatörce bir çalışmam var burada paylaşmak istedim 🙂 Görüşlerinizi almak istiyorum yorumlarsanız sevinirim. Baron : Genç Gezgin Başlangıç : Dün...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Kısa Filmlerimiz-BiGARİPKAFA

çok teşekkürler yorumlarınız için sağolun : )

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Kısa Filmlerimiz-BiGARİPKAFA

İlk paylaşımımdan son paylaşıma olan düzende amatörlüğümüzde aynı oranda seyrediyor.İlk paylaştıgım filmimiz ilk denememiz olan kısa filmken digerleri hep üstüne biraz daha ekleyerek eksiklerimizi kap...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
SinePlus Akademi Mecidiyeköy'de Sinema Eğitimlerine Başlıyor

SinePlus Akademi, eğitimde 7 yıllık birikimi arkasına alan tecrübeli ve dinamik kadrosuyla Film Yapım ve Yönetmenlik, Senaryo, Kamera Oyunculuğu, Kurgu/Montaj, After Effects, Film Analizi ve Yapımcılı...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Filmcilik Üzerine Kurslar, Seminerler, Sertifika Program

SinePlus Akademi, eğitimde 7 yıllık birikimi arkasına alan tecrübeli ve dinamik kadrosuyla Film Yapım ve Yönetmenlik, Senaryo, Kamera Oyunculuğu, Kurgu/Montaj, After Effects, Film Analizi ve Yapımcılı...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Sinema Tv Öğrencileri İçin Burs !

peki bildikleriniz neler ?

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Adobe Premiere ile ilgili basit bir soru ?

Merhaba arkadaşlar; Daha önce ulead video studio gibi amatör çapta parogramla kullanarak video edit işiyle ilgilendim. Şuan bu işi daha yukarıya taşımak istediğimden dolayı adobe premiere pro cc ye ge...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Re: "1 Hafta" Uzun Metraj Film - FRAGMAN

Mesajlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. Efektler konusunda daha geniş bir çalışma var fakat şunu da belirtmek istiyorum. Patlama sahnesi özellikle Beşiktaş çarşıda çekildi. Arka planda s...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Kadın

Kadın elle tutulur gözle görülür duygulardan öte, elle tutulmayan ve gözle görülmeyen duyguları hak eder. Yani kadını sıradanlıktan öte sevmek gerekir...Asıl önemli detay şuradadır. Basit ve belirli ş...

Forumda Kitaplar

12 yıl önce
İstanbul Film Akademi-Oyunculuk Atölyesi 18 Ekim'de Başlıyor

İstanbul Film Akademi'de, Hasan Şahintürk ve Umut Kırcalı ile Temel ve İleri Seviye Oyunculuk Atölyesi 18 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 bilgi@istanbulfilma...

12 yıl önce
İstanbul Film Akademi - Uygulamalı Senaryo Atölyesi başlıyor

İstanbul Film Akademi'de, Gülengül Altıntaş ile Uygulamalı Senaryo Atölyesi 20 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 [email protected] ... lyesi....

Forumda Duyurular

12 yıl önce

İstanbul Film Akademi'de, Gülengül Altıntaş ile Uygulamalı Senaryo Atölyesi 20 Ekim 2014'te başlıyor. Detaylı bilgi için: 0530 252 95 75 - 0212 224 37 62 [email protected] ... lyesi....

Forumda Duyurular

12 yıl önce

12 yıl önce
İçsel Çatışmalar

Rutubetlenmiş bütün anılar.O kadar çok göz yaşı var ki, bütün boyaların ömrü 2 gün.Sirkeden gözyaşları varken boya ve cilaya gerek yok.Adamın gidişini, duvara yansıyan gölgesinden izleyen bir kadına n...

12 yıl önce
Sinema Tv Öğrencileri İçin Burs !

Sevgili FF sakinleri ben üniversite Sinema Tv 2.sınıf öğrencisiyim bu bölümde okuyanlara öncelikli burs veya kurs veren dernek vakıf ve kuruluş varmı ❓ eğer var ise nasıl irtibata geçebilirim bu kon...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Sayfa 121 / 395