Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi Yorumlar için sağolun, deneysel film yazsak bence de daha doğru olabilirdi. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Bacağa balta vuruşu
|
Forumda Diğer Malzemeler |
12 yıl önce |
|
Satılık Sıfır Red Scarlet Mysterium X - ABD Fiyatına Merhabalar, Yeni aldığım Red Scarlet Beynini satıyorum. SCARLET-X® (BRAIN® Only) 20.950 TL (ABD Sıfır fiyatı $8.800 = 19.939 TL) Not: Sitedeki ürünlere vergi ve kargo dahil değil. ABD’de yüzde 9 civa... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Siz bilemezsiniz... (kısa film) Siz bilemezsiniz... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Acil Yardım Lütfen Acilll merhaba arkadaşlar kolay gelsin edius 6,01 kullanıyorum arkadaşlar kaset kaydı yapıcam fakat f9'a basıyorum açılmıyo sonra birine sordum dedi kartını tanıtmalısın ediusa ama nasıl yapılacagını bilmi... |
Forumda Edius |
12 yıl önce |
|
Zarf (Kısa film) TEASER Zarf (Kısa film) TEASER.Çekimleri devam ediyor.Az kaldı. |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Kısa Film İçin Konu? lise 3. sınıftayım. okulda kısa film yarışması yapılcakmış. bunun için 6-7 arkadaş film çekmeye karar verdik ama konu bulamadık. sizden ricam düşük bütçeyle (malum öğrenciyiz 😀 ) çekilebilecek, çok uç... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM - Senaryo gönderen arkadaşlara teşekür ediyorum ve devamını bekliyorum. elinize yüreğinize sağlık.... |
12 yıl önce |
|
Re: SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM - Arkadaşlar boş muhabbetin lüzumu yok. bu sayfada daha önce holivıda bolivıda senaryo yazmış adam olmadığına göre bırakın da seçme hakkı bende olsun. uzun uzun yazdırmayın anlayın işte. Senaryo gönde... |
12 yıl önce |
|
Re: SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM - Tarzı olan, festivallerde gösterilebilecek, minimalist veya daha önce değinilmemiş , akılda kalıcı bir senaryo tam olarak aradığım... Yani 3 üniversite öğrencisinin başına gelen komik olaylar veya 2... |
12 yıl önce |
|
Re: TRT TV FİLMLERİ PROJESİ Çokmuş, hayırlısı.. |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: 2 Kişiyi Aynı Anda Göstermek Herkese Merhaba bu sahneyi yapmayı anlatan dersi tekrardan link olarak gönderebilirmisiniz. Link kırılmış. Teşekkürler |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM - Arkadaşlar İstanbul içi kısa film çeken bir gönüllü bir ekibiz. Yeni senaryo ve fikir arayışı içindeyiz. Kendine güvenen arkadaşlar senaryolarını gönderebilir. Senaryoları bekliyoruz. gursoy_1991@hotm... |
12 yıl önce |
|
Satılık HP Z800 Workstation İş İstasyonu 2 x 6-Core X5670 Merhaba arkadaşlar, aşağıda özellikleri yer alan Workstation satılıktır. Elimizde 2 adet vardır ve istediğiniz gibi konfigure edebilmekteyiz. Ayrıca farklı marka ve seri iş istasyonlarıda mevcuttur, f... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Bozuk Anksiyete Bozuk Anksiyete, aslında "Yalan Yalnızlık" isimli projemizin bir adımı. Anksiyete bozukluğu hakkında bilinçlendirme çalışması yapıyoruz ve bunu sanatın, bizim için mümkün olan, her yoluyla yapmaya çal... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |