Eklenen Forum Cevapları

Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi

Yorumlar için sağolun, deneysel film yazsak bence de daha doğru olabilirdi.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Bacağa balta vuruşu

Forumda Diğer Malzemeler

12 yıl önce
Satılık Sıfır Red Scarlet Mysterium X - ABD Fiyatına

Merhabalar, Yeni aldığım Red Scarlet Beynini satıyorum. SCARLET-X® (BRAIN® Only) 20.950 TL (ABD Sıfır fiyatı $8.800 = 19.939 TL) Not: Sitedeki ürünlere vergi ve kargo dahil değil. ABD’de yüzde 9 civa...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Siz bilemezsiniz... (kısa film)

Siz bilemezsiniz...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Acil Yardım Lütfen Acilll

merhaba arkadaşlar kolay gelsin edius 6,01 kullanıyorum arkadaşlar kaset kaydı yapıcam fakat f9'a basıyorum açılmıyo sonra birine sordum dedi kartını tanıtmalısın ediusa ama nasıl yapılacagını bilmi...

Forumda Edius

12 yıl önce
Zarf (Kısa film) TEASER

Zarf (Kısa film) TEASER.Çekimleri devam ediyor.Az kaldı.

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Kısa Film İçin Konu?

lise 3. sınıftayım. okulda kısa film yarışması yapılcakmış. bunun için 6-7 arkadaş film çekmeye karar verdik ama konu bulamadık. sizden ricam düşük bütçeyle (malum öğrenciyiz 😀 ) çekilebilecek, çok uç...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM -

Senaryo gönderen arkadaşlara teşekür ediyorum ve devamını bekliyorum. elinize yüreğinize sağlık....

12 yıl önce

Arkadaşlar boş muhabbetin lüzumu yok. bu sayfada daha önce holivıda bolivıda senaryo yazmış adam olmadığına göre bırakın da seçme hakkı bende olsun. uzun uzun yazdırmayın anlayın işte. Senaryo gönde...

12 yıl önce

Tarzı olan, festivallerde gösterilebilecek, minimalist veya daha önce değinilmemiş , akılda kalıcı bir senaryo tam olarak aradığım... Yani 3 üniversite öğrencisinin başına gelen komik olaylar veya 2...

12 yıl önce
Re: TRT TV FİLMLERİ PROJESİ

Çokmuş, hayırlısı..

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: 2 Kişiyi Aynı Anda Göstermek

Herkese Merhaba bu sahneyi yapmayı anlatan dersi tekrardan link olarak gönderebilirmisiniz. Link kırılmış. Teşekkürler

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
SENARYO ARANIYOR -KISA FİLM -

Arkadaşlar İstanbul içi kısa film çeken bir gönüllü bir ekibiz. Yeni senaryo ve fikir arayışı içindeyiz. Kendine güvenen arkadaşlar senaryolarını gönderebilir. Senaryoları bekliyoruz. gursoy_1991@hotm...

12 yıl önce
Satılık HP Z800 Workstation İş İstasyonu 2 x 6-Core X5670

Merhaba arkadaşlar, aşağıda özellikleri yer alan Workstation satılıktır. Elimizde 2 adet vardır ve istediğiniz gibi konfigure edebilmekteyiz. Ayrıca farklı marka ve seri iş istasyonlarıda mevcuttur, f...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Bozuk Anksiyete

Bozuk Anksiyete, aslında "Yalan Yalnızlık" isimli projemizin bir adımı. Anksiyete bozukluğu hakkında bilinçlendirme çalışması yapıyoruz ve bunu sanatın, bizim için mümkün olan, her yoluyla yapmaya çal...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Sayfa 120 / 395