Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Edius-Ae ve export hakkında soru Anladım, teşekkür ederim. |
11 yıl önce | |
|
Re: Edius-Ae ve export hakkında soru İzlediğim videolarda edius'un color correction araçlarıyla çok güzel sonuçlar alındığını gördüm. acaba ediusu hem kurgu hem color için kullanabilir miyim? vaktimi bir de ae kullanmaya mı harcasam yoks... |
11 yıl önce | |
|
Re: Tanıtım filmlerimle ilgili tavsiyeler. Güzel görüntüler. Ekipman bilgisi verebilir misiniz? |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Edius-Ae ve export hakkında soru Merhabalar, başlıkta da görüldüğü gibi edius ve after effects aktarma ve export hakkında bir şeyler soracağım. festivaller gönderilecek bir filmi ediusta kurguladım diyelim, burada proje halinde after... |
11 yıl önce | |
|
Re: kısa film-belgesel için ses ekipmanı önerisi Çok teşekkür ederim. Ben rode alayım şimdi ve bir ara da h1 alarak destekleyeyim. |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: kısa film-belgesel için ses ekipmanı önerisi Fulgura bir şey daha soracağım. 250 liraya rode videomic go'nun sıfırı görünüyor. Almam gereken bu mudur yoksa üst modellerinin ikinci elini mi bulmam gerekiyor? |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: kısa film-belgesel için ses ekipmanı önerisi şu an birini alabileceğim sanırım. ikisine de baktım. ikisinin de 2. eli 250 tl. Nette karşılaştırma videolarına baktım. h1 daha temiz kayıt alıyor gibi geldi. tek başına kayıt alamıyor mu? bir mikrof... |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
kısa film-belgesel için ses ekipmanı önerisi Merhabalar, forumda konuyla ilgili başlıklar var fakat bütçeye göre öneriler verilmiş hep. bu yüzden bütçe değişkenini göz önünde bulundurarak daha faydalı bir öneri alabilirim düşüncesiyle başlığı aç... |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Düzce Üni. - Yerleşkede Yaşam Konulu Kısa Film Yarışması düzcede tiyatro bölümü mü var bir, teyzenin konuşması makinenin aldığı ses mi iki. bir film olmadığı için o konuda yorum yapmıyorum. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
11 yıl önce |
|
Re: Sözleşmenin Oyuncu Üzerindeki Etkisi Ben bu konuda çok ince bir noktaya değinmek istiyorum. bir tiyatro bölümü mezunu olarak. profesyonel oyuncu kavramını kamera önü oyunculuğu söz konusu olduğunda dikkatli değerlendirmek gerekiyor. Kons... |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
11 yıl önce |
|
Re: 550D Canon - Loş Işık Deneme - Low Light Scene Anladım. Buna da dikkat edeyim, teşekkürler. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
11 yıl önce |
|
Re: Kırmızı - Siyah efekti? ediusta çok kolay. chrominance ve color balance kullanarak yapılabiliyor. |
11 yıl önce | |
|
Re: 550D Canon - Loş Işık Deneme - Low Light Scene görünenin haricinde ışık kaynağı var mı? pencereden vuran gün ışığıyla kıyaslıyorum. bu nedenle "çok az" diye niteledim. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
11 yıl önce |
|
Re: Biz Kardeşiz-Trailer sesleri ben genelde mixcraftla işliyorum. İşlemeden attım. Gafletime geldi. audacity yi de kullanıyorum orada zaten gözüküyordu kanallar. Ben unuttum aslında bunun böyle yaptığını.Yorum için teşekkü... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Biz Kardeşiz-Trailer 14-23 ve 28-32 saniyeler arasındaki diyaloglar sadece soldan geliyor hocam. Ben kulaklıkla dinledim, fena rahatsız etti :} Müzik değil, sadece konuşmalar. "Geleceğini biliyordum yemek içinde..." oras... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |