Eklenen Forum Cevapları

Re: VideoMic Kısık Ses Sorunu

Anladım, teşekkür ederim tekrar.

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Teşekkür ederim Fulgura, sizin sayenizde öğreniyorum her şeyi. Ses için bir kayıt cihazı da almak ertelenmeyecek kadar elzemmiş bunu anladım ilk kullanımımda. Dip sesi falan programda temizlesem de ha...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Mesaj yağmuruna tuttum resmen. Arkadaşlar sorun çözüldü. Sanırım bilgisayardan kaynaklı bir sorun oldu. Düzgün bir kayıt almak için Adobe Audition indirmiştim. Onunla kayıt yapmaya çalışırken bilgisay...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

İlginç bir şey oldu. Bilgisayarda kaydettikten sonra size dinletmek için kamerayla kayıt aldım. Ses öncekine göre baya yüksek geldi bu sefer. Nasıl oldu anlamadım. Yine de videodalardakine göre daha d...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Fulgura o linkteki videolardan çok uzak aldığım ses.

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Şimdi adobe audition'da kayıt aldım ve kulaklıksız 40 50 cm uzaktan konuştuklarım duyulabiliyor ama yine çok kısık. mikrofon bozuk mudur yoksa bunun verdiği ses bu mudur nasıl anlayabilirim? bir sitey...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Sanırım videomic pro'dan bahsediyorsunuz Kezzap. bendeki onun yarı fiyatına olan videomic go. ... QchgY6sWSo buradaki ürün. açıklamada pile ihtiyaç duymamaktadır yazıyor. Şüpheye düştüm şimdi. Test v...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Bu mikrofonda pil ya da batarya yok. Ayrıca pil kullanma imkanı var mı acaba? Videoyu edius'ta da açtım orada da ses çok düşük. Kulaklık takınca 10 santim uzaklıktan konuştuklarım net duyuluyor ama 30...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Batarya da dolu. Sanırım verdiğiniz linkte de agc açıktı. Çünkü Agc açtığımda aynı sesi aldım ama yine daha kısıktı. Bir de telefonda deneyeceğim kayıt almayı. Mikrofonda sorun yok sanırım çünkü kamer...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

bir de agc açıp deneyeyim dedim. agc açıkken ses seviyesi yükseliyor. kapatınca gidiyor. ama felaket bir noise var tabii.

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

magic lantern'de agc kapalı. ayarları oradan yaptım. Analog gain:32 dgital gain:0 mic power:on, diğerleri de on.

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

ses seviyesi bunun onda biri kadar geliyor diyebilirim. ek: kameranın kendi mikrofonu da aynı seviyede kaydediyor. şimdi baktım. daha önce sese hiç dikkat etmemiştim. rode'la da kendi mikrofonuyla da ...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Blgisayarda denedim. oradan kayıt alınca ses yüksek geliyor. 550d ile çok kısık. acaba yanlış bir ayar mı yapmışım önceden, ne yapmam gerekir?

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce

Sanırım bir kısmı media playerden kaynaklanıyormuş. başka bir playerde duyulabilir oldu ama çok yakından konuşunca duyuluyor. 30 40 santim uzaktan konuşunca ses duyulmayacak kadar az geliyor. pil takı...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce
VideoMic Kısık Ses Sorunu

Merhabalar, Rode Videomic Go'yu 550d'ye bağladım. Gain'i en yüksek seviyeye getirmeme rağmen on santim uzaktan konuştuğum sesi bilgisayarda kulaklıksız duyamıyorum. Media player'in sesini sonuna getir...

Forumda Ses ve Kayıt

11 yıl önce
Sayfa 109 / 395