arkadaşlar düğün çekimleri için panasonic ag hmc 82 kamera aldık memnunuz bi kamera daha almayı düşünüyoruz sony mc 1500 iyi bir kamera mı kullanan arkadaşların yardımını bekliyoruz...
Teşekkürler.
SONY HXR-MC1500P den bahsediyorsan çok güzel bir kameradır, pil ve yedekleri çok ucuza bulunabiliyor, mikrofon sistemi kalitelidir ve iyi ses alır, dahili 32 Gb hafizası yeterlidir, hem sd hemde sony karta kayıt yapar, ama benim en sevdiğim özellikleri low light düşük ışıklarda bile guzel goruntu yakalaması, kademeli zoom speed, ekxtra pc-notebook vs ye ihtiyac duymadan bir usb belleği bile makinaya takınca içindeki görüntü datalarını export edebilmesi ve G Sony geniş açı lensidir. Yarı yolda bırakmayacak bir kameradır, düğün değil direkt film ve studyo ortamında bile kullanabilirsin ve sarsıntı önleyici özelliği diğer kameralara benzemiyor neredeyse stabize ediyor goruntuyu, gönül rahatlıyla al derim.
Ayrıca kamerayı almak istediğinde göreceksin ki çok satılıyor ve hemen bulunmuyor.
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
pki tşk ederm ondn alcm sanırm
bu arada 1500p ile 1500 arasındaki fark nedr
p = progressive çekiyor demek. 1500P var zaten 1500 diye bir sey olduğunu sanmıyorum
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
peki bu kameranın lensi değişiyor mu veya şöyle sorayım kamerayı alacağım her yerde geniş açı lensli mi
hayır lens değişmiyor ama geniş açı ve 29,8mm G lens ve optical steady mukemmel çalışıyor görmek için aşağıdaki videoyu seyret derim
4.dakikada lensin çekim gösterimi var
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
bu arada kamerayı kaça alıyorsun ??
sanalpazarda 3275e buldm kamera için fiyat nasl
bence cok uygun ama öncelikle olup olmadığını kontrol et cunku almaya karar verince bir bakıyorsun ki kamera yok :))
😀 araştırcm varsa haber vereym istersn 🙂
ver tabi :))
sordm varmş şmdi fiyt öylemi die sordm
yok üstad şaka yapıyorum zar zor bi tane temin ettim 1500 var bende, ben ona o bana yetiyor geçinip gidiyoruz :))
?? anlayamadm 1500 var ve hoşunuza gitmio mu