sanirim 2250 dolar demistin degilmi? eger o miktarlarda fiyata kamera alabilecek durumdaysan kesinlikle panasonic dvx102 almalisin.Kendisi kisa filmcilerin ruyasi konumunda bir kameradir.alirsan kesinlikle pisman olmazsin.
ya bu panasonic dvx102 sanırım pek satılmıyo.(kalitesiz olduğundan demiyorum) yaygın değil yani. türkiyede internet üzerinden nerelerden alabiliriz?
genelde zaten hicbirsey dogru durust satilmiyor ulkemizde,satilanlarda sagolsun dunya standartlarinin 2 katina satiliyor sanki dunyanin en zengin ulkesiymisiz gibi.
Eger panasonic'i garantili istiyorsan dvx100a modelini basari firmasindan bulabiliyorsun;
http://www.basari.tv/kampanyaDetay01.asp?kampanyaID=14
fiyati ise gorecegin uzere 'oha' dedirtecek kadar yuksek,ustelik 'kampanya' fiyatiymis bu,dusun artik kampanya olmasa ne olur. dvx102 dvx100b ile ayni model dir yanliz internette fazla sitede goremezsin cunku rusya bazli uretilmistir,amerikada satilan model dvx100b olarak gecer,rusya pazari icinse dvx102 adini almistir.
eger garantisiz istersen dogubanktan 2800 dolara bulabilirsin.internetten ozellikle turk sitelerden kolay kolay bulamazsin, ebay.com da mevcut ama amerika bazli oldugundan turkiyeye getirtmeye kalkinca pahali oluyor.
ya bu panasonic dvx102 sanırım pek satılmıyo.(kalitesiz olduğundan demiyorum) yaygın değil yani. türkiyede internet üzerinden nerelerden alabiliriz?
Walla bende nette araştırdım fakat bulamadım birkaç resmini gördüm ..Estetik olarak pek hoşuma gitmedi :/
Saygılarımla thailan :/
onceki mesajda yazdigim gibi eger internette aratacaksan dvx100 diye aratirsan istemedigin kadar kaynak mevcut.
al sana bir karsilastirma vereyimde oku:
http://www.dvxuser.com/articles/shoot3/
gordugun gibi gayet profesyonelce karsilastirma yapmislar, tip konusuna baska bir baslik altinda deginmistim (hdv kameralar basligi altindaki hvx200 ile cekim basliginda) evet gercekten digerleri yaninda oyuncak gibi kaliyor kabul ediyorum,ama dusun ki 3 sene once cikmis dvx100 daha gecen sene ortalarina dogru cikmis canon xl2 ve sony hdv fx1 den daha iyi.
Bir yonetmen olarak dusunmek gereken tipinden ziyade yapabildikleri olmali,ki bu kamera fazlasiyla is yapiyor.
yanliz yiit in basligini bozmayalim eger panasonic dvx100 ve hvx200 serisine ait sorularini ve konusmak istedikleriniz varsa onlara ait basliklar acmistim orda konusalim.
tabiki hocam tip konusu göze alınmamalı ama bence yani bu büyük kamera daha profesyonellik hissi verir gibi birşey..:D
saygılarımla thailan :/
The SHow MUst GO ON
bastan sona okursan dvx100 serisinin kazandigini gorursun,fiyat-performans,rakiplerinden 2 sene once cikmasi,fiyatinin ucuzlugu,ve cinelook yakalamaktaki basarisi,gercek 24p verebilmesi gibi bir suru etken var.
bir ara turkceye cevirmeyi dusunuyorum ama cok uzun.
yanliz lutfen panasonic dvx100 serisi basligindan devam edelim cellatin basligini sabote etmeyelim:)
Güle güle kullan shoot ve videolar için teşekkürler 😉
*our AC-130 in the air
CELLAT
ben de bu hafta içinde alacam
HDR-FX1 mi alsam yoksa VX2100 mü.?
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
dvx100 önerebilirim Sony'den bin kat daha iyi.
*our AC-130 in the air
bu vx 2100 un sess olayı nasıl?yanı yanılmıyorsam xlr gırışı yok,1/8 gırışi var,ses te microfon dışardan kullanıldığında cızırtı vs oluyor mu?