acikcasi yolladigin goruntuler beni sasirtiyor,fiyat olarak rakiplerinden cok daha assagida olana ustelik sony olan (bunu soylememin sebebi normalde sony birseyi iyi yapiyorsa onu cok pahali satar) bir kameradan bu kadar kaliteli shoot lar beklemezdim. Yani biraz ugrasilsa,ve post produksiyon asamasinda biraz oynansa rahatlikla cine-look'a yaklasacak gibi.
Bilemiyorum belkide evinizin dogal sinema platosu tadinda bilincli isiklandirmasi vardir, ama her halukarda eger biraz daha kaliteli shootlar alirsan tanidigim insanlara bu kamerayi gonul rahatligiyla onermeye baslayacagim.
Ayrica ricami kirmayip hemen bir shoot koydugun icinde tesekkur ederim.
rica ederim. Yakında video koyarım.
Bilkent COMD 3
ayrica sen kamerayi nerden almistin? yurticindenmi internetten mi?
bide ne kadara aldın?
webdenal.com dan almıştım 4 400 e fln.
Bilkent COMD 3
Hocam 4400 mü napptın ya...Rusyadayım 1 sene garantili 2250 dolar yarı fiyatı kadar nerdeyse...Hocam okuduklarımdan falan memnun edici bir kamera olduğunu anladım bende 2 hafta içinde alacağım galiba yani soracağım tek soru değermi?
saygılarımla thailan:/
The SHow MUst GO ON
Hocam birde şunu sorayım Kameranın mikrafonu nasıl ses alıyor yeterlimi dış mekan çekimlerinde vs...Ve ergonomisi nasıl tutuşu rahatmıdır baya araştırma yaptım fakat ses ve ergonomi ile alakalı bilgi bulamadım paylaşırsan sevinirim
saygılarımla thailan :/
The SHow MUst GO ON
Hocam 4400 mü napptın ya...Rusyadayım 1 sene garantili 2250 dolar yarı fiyatı kadar nerdeyse...Hocam okuduklarımdan falan memnun edici bir kamera olduğunu anladım bende 2 hafta içinde alacağım galiba yani soracağım tek soru değermi?
2 sey var,birincisi eger yanlis anlamadiysam cellat 4400ytl ye aldi yani dolar degil,2250 dolar da asagi yukari 3200 ytl civari zaten.
ikinci konu ise yurtdisi ile burayi kiyaslamak mantiksiz cunku ulkemizde neredeyse herseye otv ve kdv uygulaniyor,yani vergi ustunden vergi.Sirf bu yuzden yurtdisinda gordugunuz araba,tv,konsol atarileri,laptop gibi cihazlar burada neredeyse kendi fiyati kadar vergiye tabii oluyor,bu vergiye tabii olmadan kacak yollardan girenler ise haliyle garantisiz oluyor.
Canon xl2 nin 10000 ytl (10 milyar) liraya ulkemizde garantili satildigini dusunursek (ki o fiyata rahatlikla jvc hdv alip sinema filmi cekebilirsiniz) pekte anormal bir durum degil 4400 ytl.
Eywallah hocam ben yanlış anlamış olabilirim..:oops: .Fiyatlar ülke bazında alım gücüne görede düşebiliyor bunu unutmayalım..Herneyse ben birdaha sorayım hocam..Kameranın tutuşu kullanılabilirliği falan nasıl bilgilendirirsen sevinirim:oops:
The SHow MUst GO ON
Şu ana kadar büyük bir proje gerçekleştirmedim fakat çok memnunum. Ses olarak fazla birşey diyemiicem ama başarılı.
Bilkent COMD 3
anladım üstat teşekkür ettim bilgilere..
Lens işini nasıl halledicez yaw VCL-HG0758 200 dolardan aşşağı dğil 🙁
The SHow MUst GO ON
sanirim 2250 dolar demistin degilmi? eger o miktarlarda fiyata kamera alabilecek durumdaysan kesinlikle panasonic dvx102 almalisin.Kendisi kisa filmcilerin ruyasi konumunda bir kameradir.alirsan kesinlikle pisman olmazsin.
sanirim 2250 dolar demistin degilmi? eger o miktarlarda fiyata kamera alabilecek durumdaysan kesinlikle panasonic dvx102 almalisin.Kendisi kisa filmcilerin ruyasi konumunda bir kameradir.alirsan kesinlikle pisman olmazsin.
ya bu panasonic dvx102 sanırım pek satılmıyo.(kalitesiz olduğundan demiyorum) yaygın değil yani. türkiyede internet üzerinden nerelerden alabiliriz?
ya bu panasonic dvx102 sanırım pek satılmıyo.(kalitesiz olduğundan demiyorum) yaygın değil yani. türkiyede internet üzerinden nerelerden alabiliriz?
Walla bende nette araştırdım fakat bulamadım birkaç resmini gördüm ..Estetik olarak pek hoşuma gitmedi :/
Saygılarımla thailan :/
The SHow MUst GO ON
Lensleri ebay den aldım orjinal sony diil ama daha ucuz ve hiçbir sorun yok.
Bilkent COMD 3