abi dedikleri gibi biraz daha anlat lensleri aldığın gibi ...şimdi ankarada olmak vardı..senden o kamerayı ödünç almak vardı 😀 çek bişilerde yolla hemen... 😀
http://rapidshare.de/files/11666816/efekt.zip.html
Şöyle bir görüntü var çektiğim fakat bu görüntüyü kamerayı aldığım ilk gün çektim bütün ayarlar otomatikteydi ve mutfağın ışığıda çok doyurucu değildi ama yinede mutfağı tek CCD ile çektiğim günleri hatırlarım da onlar ne biçim renklerdi öyle 😕
Lensler gelsin bir de onlarla çekim yapcam ama manual ayarlarda ve doyurucu ışıkta...
Görüntüyü sıkıştırınca ordanda performans gitti onuda kat...
Bilkent COMD 3
çok süper ya mükemmel olmuş hocam güle güle kullan kameranı
görütüler mükemmel
abi aslında daha iyi bu direk otomatik çekim bide işin içine görüntüyü sıkıştırmak girince dahada anlaşılmaz oldu ama yinede fena deil bu görüntüde..
Bilkent COMD 3
Görüntü kalitesi bence çok güzel bide şöyle bi manuel ayarlı bi görüntü bekliyoruz kardeş senden 😉
sipariş verdiğim geniş açı ve balık gözü lensleride geldi yakında onlarlada birkaç çekim yapcam....
Bilkent COMD 3
Geniş açı lensi ve Balık Gözü ile çekimler yaptım...
Balık gözü ile yaptığım birkaç çekimi upload edip koydum, geniş açıyı koymadım çünkü babamı ev halindeyken çekiodum rezil olmasın adamcaaz :))
Sony VX2100E (Balık Gözü Lensi) deneme çekimi.
http://rapidshare.de/files/12501324/Fisheye.zip.html
Not: Ayarlar gene otomatikti herhangi bir manual ayar yapmadım.
Bilkent COMD 3
Selam. Sony DCR-VX2100E kameramı ekim 2004'te aldım ve en ufak bir pişmanlık-şüphe-tereddüt yaşamadım. Bir kere kendi parasını çok rahat amorti etti.
TGRT EU kanalı için 3 bölüm ürün pazarlama reklamını bu kamera ile çektik aylarca TGRT'de yayınlandı. Yani broadcast görüntü kalitesine sahip bir cihaz.
Canon XL-1 ile tamamen aynı sayısal özelliklere sahip. Fiyatı da yarısından biraz fazla. XL-1'den tek geri kalabilecek yanı objektifi olabilir. Ama olabilir diyorum!!! Gözle görülür hiçbir eksikliği yok.
Ayrıca kameranın fiyatı 2 yıldır aynı. Yani benzerleri gibi modası geçip ucuzlamıyor!
Şimdiden hayırlı olsun ve için çok rahat olsun. Hayatının en başarılı yatırımlarından birini yapmışsın... 😉
Sertaç Kasaplar
www.kisafilm.ekibi.com
bu geniş açı ile yaptığın görüntüyüde bekliyoruz kardeşim sağol upload ettiğin için görüntüleri senin sayende bizlerde görümş oluyoruz
hoca şimdi izledimde bu ne böyle görüntü kalitesine maşallah 41 kere
birde böyle 35 MM lensleride vamı hocam birde lenslerin fiyatları hangi aralıkta? birde nerden bulabilirz bu lesleri bi internet sitesi varmı?
geniş açı ile yaptığım görüntüyüde suncam yakında...
2 adet lensi (geniş açı ve balık gözü) 144 ytl ye getirttim shipping dahil. Ebay.com dan getirttim, 2. el değil 0.
Bilkent COMD 3
gule gule kullan guzel bir secim yapmissin, ayrica ozellikle mutfak cekimi cok iyi olmus (renk tonlari ve doku acisindan)
madem boyle kaliteli bir kamera aldin en kisa surede bir kisa film cekmeni tavsiye ederim,hem daha hevesin yerindeyken daha azimli olursun.
tekrar tebrikler ve iyi kullanimlar.
ilk olarak müzik klibi çekcem sanırım... bu aralar düşünüorm..
Bilkent COMD 3
musait bir zamaninda genis aci lensle biraz daha sabit kisa bir shoot alirmisin eger zahmet olmazsa? bu gibi goruntulu karsilastirmalar cok yararli oluyor bizim ulkemizdeki gencler icin,ne yazikki bir kamera araba fiyatina satildigi icin ve bu tarz ust model kameralar magazalarda kurcalatilmadigi icin sadece netten bulunan bilgilerle yetiniliyor.
benimde ozellikle fiyatlarindan dolayi sony ile bir kopuklugum oldu yillardir,nadiren bir dostta gorup ufak bir deneme yapiyorum ama yeterli olmuyor tabii anlamak icin.
ayrica senin kameran sony icin cok tuhaf,cunku normalde sony en kotu kamerasini bile digerlerinin 2 kati fiyata satar. o yuzden kamera alma asamasindaki insanlara deneme cekimlerinle ve yorumlarinla yardimci olursan gercekten iyi bir is yapmis olursun.