Forum

Sony DCR-VX2100E, sipariş verdim.

53 Gönderi
15 Üyeler
0 Reactions
16.2 K Görüntüleme
(@cellat-yiit)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Hadi hayırlısı !
Bugün Sony DCR-VX2100E siparişi verdim.
Ankara'da olmamdan dolayı gidip elime alma gibi bi şansa sahip olamadım fakat araştırdım ve en uygun olarak bu kamerayı seçtim.

Özellikler

3CCD Görüntüleme Sistemi
2 Lüks Minimum Aydınlatma
58 mm Objektif
12x Optik Zoom / 48x Dijital Zoom
Optik Süper SteadyShot
530 TV Satırı Kamera Çözünürlüğü
Hassas Renkli Vizör
i.LINK™ (DV girişi / çıkışı)
Analog giriş / çıkış
Pozlama Kadranı
Motorlu Zoom Halkası
2,5 inç Hassas Renkli LCD
Memory Stick™ Yuvası
Gelişmiş Aksesuar Yuvası
STAMINA 9 Saat (isteğe bağlı satılan pil ile)

daha detaylı:
http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-VX2100E&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+MiniDV

Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum kamera hakkında...
Hayırlı olsun ne diim 🙂

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 04/01/2006 2:55 am
(@cnki)
Gönderi: 31

Şimdiden Hayırlı olsun kardeşim.İyi Çekimler 😀

Gönderildi : 04/01/2006 5:18 am
(@suheyptosun)

vay be rüyalarımı süsleyen kamerayı aldın ha. umarım birgün bende alabilirm.
hadi hayırlı olsun

ha unutmadan o aletin hakkını ver 🙂

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 04/01/2006 5:48 am
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

saol hoca 🙂

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 05/01/2006 2:27 am
(@ermoon)
Gönderi: 55

Hayırlı olsun.. İyi çekimler kullan 🙂
Artık beklerim bizede 😛

sie ligeht in meinen armen
gauro picture presents. aganzi forever!

Gönderildi : 05/01/2006 9:14 am
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

İstanbul ? Çok beklersin 😛

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 05/01/2006 7:21 pm
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

Beyler kamera bugün evime ulaştı.

Kesinlikle beni hayal kırıklığına uğratmadı. Herşeyiyle dört dörtlük renkleri harika alıyo, focus ayarları falanda harika. Allahıma şükürler olsun.

Şimdi geniş açı lensi arıyorum fakat türkiyede bulamadım o üründen ebayde fln var...

Sony VCL-HG0758 geniş açı lensi alabileceğim bir site biliyorsanız lütfen iletin. 2. elde olabilir.

Neyse projelere başlamanın zamanıdır...

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 08/01/2006 12:50 am
(@ermoon)
Gönderi: 55

İstanbul ? Çok beklersin 😛

Ankaraya gelirim yabancı değil 😀

sie ligeht in meinen armen
gauro picture presents. aganzi forever!

Gönderildi : 08/01/2006 1:06 am
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

haha bekleriz 🙂

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 08/01/2006 5:44 am
(@hassonya)

hayırlısı olsun deli bir alet....

beraber yatarsın bunla sen 😉

Gönderildi : 08/01/2006 6:13 am
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

evet bu gece beraber yatmayı düşünüyorum 🙂

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 08/01/2006 6:32 am
(@anonymous)

merhaba cellat kameran hayırlı olsun umarım kafandaki filmleri çekebilirsin...bende bu kameradan almayı düşünüyorum birikim yapıyorum nereden sipariş verdin acaba öğrenebilirmiyim?tşkkürler

Gönderildi : 22/01/2006 10:32 pm
(@embpictures)

hayırlı olsun kardeşim nice filmlere inşallah benimde hayalimdeki kamera canon xl2 eehuehuehu

Gönderildi : 23/01/2006 10:18 pm
(@cellat-yiit)
Başlığı açan

Fazla seçeneğim yoktu XL1 ve XL2 fazlaydı zaten, hemde bütçe sınırları içerisindeydi. Canon XM2 ile VX2100E arasında kalmıştım ama bütün karşılaştırmaları okudum ve VX2100E aldım. Kamera görüntüleri çok iyi alıyor. İstersen otomatik ayarda istersen manual ayarlarda çok güzel renkler elde edebiliyorsun. Eğer daha çok görüntüyü koyulaştırıp hafif beyaza pembelik katması hoşuna gidiyorsa (sony kameralarının adetidir) kameranın otomatik modu böyle bir görüntü sağlıyor. Fakat ayrıca manualde white balance yapabiliyor harika bir şekilde. Exposure ayarları falanda çok kolay ve çok güzel. Shutter Speed olayı normal yani bildiğimiz shutter speed :). Focus ayarı istersen otomatik istersen manual, baya kullanışlı. Ayrıca lens takılıyor, ben şimdi bi geniş açı lensi bir de balık gözü istettim (opteka marka) yurt dışından toplam 144 YTL ye ! Sony marka sadece geniş açı lensler 250$ dan aşşağıda diildi bende farklı marka alarak hem ucuza kapattım hemde 2 tane cillop gibi lens aldım. 10-20 güne kargoyla elime ulşıcak.

Kısacası memnunum tam olarak bir proje gerçekleştirmedim ama deneme çekimleri yaptım, attım bilgisayara oynadım falan, hayal kırıklığına uğratmayacak gibi beni (İnşallah).

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 24/01/2006 12:00 am
(@embpictures)

Fazla seçeneğim yoktu XL1 ve XL2 fazlaydı zaten, hemde bütçe sınırları içerisindeydi. Canon XM2 ile VX2100E arasında kalmıştım ama bütün karşılaştırmaları okudum ve VX2100E aldım. Kamera görüntüleri çok iyi alıyor. İstersen otomatik ayarda istersen manual ayarlarda çok güzel renkler elde edebiliyorsun. Eğer daha çok görüntüyü koyulaştırıp hafif beyaza pembelik katması hoşuna gidiyorsa (sony kameralarının adetidir) kameranın otomatik modu böyle bir görüntü sağlıyor. Fakat ayrıca manualde white balance yapabiliyor harika bir şekilde. Exposure ayarları falanda çok kolay ve çok güzel. Shutter Speed olayı normal yani bildiğimiz shutter speed :). Focus ayarı istersen otomatik istersen manual, baya kullanışlı. Ayrıca lens takılıyor, ben şimdi bi geniş açı lensi bir de balık gözü istettim (opteka marka) yurt dışından toplam 144 YTL ye ! Sony marka sadece geniş açı lensler 250$ dan aşşağıda diildi bende farklı marka alarak hem ucuza kapattım hemde 2 tane cillop gibi lens aldım. 10-20 güne kargoyla elime ulşıcak.

Kısacası memnunum tam olarak bir proje gerçekleştirmedim ama deneme çekimleri yaptım, attım bilgisayara oynadım falan, hayal kırıklığına uğratmayacak gibi beni (İnşallah).

yiğit hocam nasıl film kalitesine yakalşıyormusunu peki biraz da ondan bahsedermisin bide leslerin gelsin öyle bir bak ne kadar yaklaşmışsın bende düşünüyorumda ondan acaba nasıl olacak diye bende tek ccd var da aradaki farkı çok merak ediyorum mesele yaptıın bir deneme çekimi ile oyna efektlerini ver şöyle kısa bişi internete upload edermisin bizde bakalım nasıl bişi diye tabi şimdi senide yormayalım nasıl istersen
tekrar hayırlı olsun

Gönderildi : 24/01/2006 1:16 am
Sayfa 1 / 4
Paylaş: