bana xl1h+brevis demiştin. Ne kadar yalancı bir insansınız siz omega bey..
para bağışlıcaksan neden olmasın 😀
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
hepa şu 35li hv20 ile çekilmiş bi görüntü varmı(resim değil)... sen bilirsin?
hdr-fx1imiz var... satıp başka bişey almayı düşünüyoruz... aslında xl2+brevis e niyetliyim.... ama bu başlığa kendi koyduğum resimlere baktıkça kafam karışıyo! 🙁
Dvx100 + brevis'i hiç düşündün mü?
ne yalan söyliim hiç düşünmedim
canona ayrı bi sempati duyuyorum nedense 🙂
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
35mm adaptör düşünüyorsan bence xlh1 ile m2 güzel bi kombinasyon yaratıyor:)
HV20 şuanda test olarak sadece Brevis'de gördüm ve çok da iyi gerçekten.
35mm HDV'de daha iyi olur diye düşünüyorum.
Code DVX tavsiye etmiş ama şimdi şöyle birşey var.Aslında kameranın burada rolü fazla yok.HDV olması ona bi artı kazandıracaktır.
HV20 için
http://cinevate.com/phpBB2/viewtopic.php?t=559&start=0
*our AC-130 in the air
hdr-fx1imiz var... satıp başka bişey almayı düşünüyoruz... aslında xl2+brevis e niyetliyim.... ama bu başlığa kendi koyduğum resimlere baktıkça kafam karışıyo! 🙁
derken kendim buldum
https://www.youtube.com/watch?v=
abi bu kamerayı yapan adamlar insan değil... lan handycam bu handycam 😀
Dvx100 + brevis'i hiç düşündün mü?
ne yalan söyliim hiç düşünmedim
canona ayrı bi sempati duyuyorum nedense 🙂
Bence bunu da düşünsen iyi olur. Kendi kameram diye söylemiyorum 🙂 dvx100'ün xl2 ile nerdeyse aynı sonuçlara ulaştığı birçok yorumda geçiyor. Zamanında bunun tartışması burada da olmuştu. Ayrıca Dvx daha ucuzdur, biraz küçüktür ama brevis'le matte box'ı takınca tadında yenmez. Şu bursları almaya başliyim bağışı işini de hallederiz 😀
35mm adaptör düşünüyorsan bence xlh1 ile m2 güzel bi kombinasyon yaratıyor:)
HV20 şuanda test olarak sadece Brevis'de gördüm ve çok da iyi gerçekten.
35mm HDV'de daha iyi olur diye düşünüyorum.
Code DVX tavsiye etmiş ama şimdi şöyle birşey var.Aslında kameranın burada rolü fazla yok.HDV olması ona bi artı kazandıracaktır.
HV20 için
abi öldürücenmi beni 😀 xlh1 in tr fiyatı28,500 ytl 😯 😯 😯
abd de bile 8000usd off off off...
hararet bastı... egi bi soğuk ayran kapta gel abicim 😯
fiyatlar
http://www.ucuzu.com/dijital-video-kamera-c38/canon-xl-h1-p2818064.html
ya hdr-fx1 e göre 35mm adaptor bulamazmıyız?
Omiga o koyduğun yağmurlu video 35mm adaptör ile çekilmedi.
Sadece HV20:)
xlh1 in tr fiyatı28,500 ytl höh
(Türkiye'den alanın aklından zoru vardır.)
14 tane HV20 alırım:)
Code, haklısın DVX daha üstün XL2'den:)
Omiga tekrar, FX1'ê göre bulursun anacım.
m2
brevis
sgpro
fln bunların hepsi zaten destekler.
Ama FX1'de en iyi kaliteyi veren bence sgpro sitesinden z1 veya 7 unuttum fx1'in kayıtlarına bak tavsiye.
*our AC-130 in the air
XHA1 + 35mm' de olabilir gibi geliyor bana XHA1 nerdeyse XLH1 galiba sadece lensi değişmiyor hem de aralarında ki fiyat farkı bayaaa var. Yani galiba öyleydi bir zamanlar araştırmıştım.
Omiga o koyduğun yağmurlu video 35mm adaptör ile çekilmedi.
Sadece HV20:)
bende onu diyoruum işte
xlh1 in tr fiyatı28,500 ytl höh
(Türkiye'den alanın aklından zoru vardır.)
14 tane HV20 alırım:)
bende öyle düşünüyorum
Code, haklısın DVX daha üstün XL2'den:)
bunu koda demişsin zaten
Omiga tekrar, FX1'ê göre bulursun anacım.
m2
brevis
sgpro
fln bunların hepsi zaten destekler.
Ama FX1'de en iyi kaliteyi veren bence sgpro sitesinden z1 veya 7 unuttum fx1'in kayıtlarına bak tavsiye.
lan iyice kafam karıştı... söyleyin vaçovskilere... çekmiyorum metriks-sitriks falan!!!
Code:Evet aslında hemen hemen aynılar.
XLA1 ile HV20 'de aynı, aslında XLH1 ile HV20'de aynı.
Aralarında çok ufak farklar var.
Amatörden profesyönele doğru gidiyor sadece, ayarlar, çekim modları fln değişik sadece.Ama hepsinin de aldığı görüntü çip türleri ve objektifleri dışında aynı.
Omega-5: Brevis linkini indir çabuk:)
*our AC-130 in the air
Evet aslında hemen hemen aynılar.
XLA1 ile HV20 'de aynı, aslında XLH1 ile HV20'de aynı.
Aralarında çok ufak farklar var.
Amatörden profesyönele doğru gidiyor sadece, ayarlar, çekim modları fln değişik sadece.Ama hepsinin de aldığı görüntü çip türleri ve objektifleri dışında aynı.
O kadar olmaz gibi geliyo bana ama bilemiyorum
Omega; kamera alımı söz konusu olduğu için senin daha çok kafan karışır bence... 🙂
Benim birebir aynı ortamda bulunmuş arkadaşım var Code daha iyi mi bileceksin:D:D:D
Şaka bi yana aynı tripodda aynı yeri çeken XLA11 ve HV20 testini görmüştüm tek farkı biraz daha profesyoneldi görüntüdeki oynamalar çünkü gamma ayarlarıyla da oynayabiliyorsun sanırım onda.
*our AC-130 in the air
viralhepatit; ne linki abi... herkes bi editten geçirmiş kendini.. görmedim kaçırdım..
code; alınmış bir kameramızı değiştirmek istiyoruz abicim 😀
dur ben birazda bizim kameranın m2 li brevis li görüntüsünü arıyım 🙁
Bağğ
HV20'nin Brevisli hali
FX1'in SGPro'lu hali.
izleyin şunu kesinlikle çok şeker.
http://www.vimeo.com/clip:137950
HV20'nin SGPro'lu hali.
ftp://efp055.dyndns.org/Personen/smeangol/Hv20%20Sgpro.wmv
*our AC-130 in the air