Bu arada Murat bi ara yapalım abi:)Denk getirip.
*our AC-130 in the air
noldu yaff benim avatar..kısa film çekemiyorum bari bir avatarım olsun..biraz beatrix kido (kill bill) biraz mia (pulp fic.) biraz marla (fight club) karışımı hafifte claricestarling (silence of the lambs) duygusallığında japon animesi uzun bacaklı bişey isterim dişi 🙂 ne zor şeymiş şu ışık olayı hakkaten..bende son nefesimi verirken dicem goethe gibi -galiba oydu- "ışık ..biraz daha ışık" ekran kartı bakmaktan daha zor walla..
I don't know. I had no food or water. It was very cold. I thought - if
I can even save just one... but he got so heavy. So heavy...
Filmi olmayana avatarda yok:D
*our AC-130 in the air
hepa bende istiyorum avatar 🙁
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
bende md onbin ve canon xl 1 kullanıcısı olarak bir kaç cümlede ben yazayım.
md onbinler orjinal panasonic değildir bu makineler yurt dışından kaçak olarak geliyor. hiç bir garantisi yoktur ancak satıcı 1 ay garanti verebilir oda satıcıya kalmış bir şey.
adamlar tutmuşlar el kamerasının içindeki aletleri ütü tipinde bir kutunun yane md onbinin içine yerleştirirler hafif ve büyük olduğu için düğün çekimleri için ideal bir kameradır ortalama 2,5 kg ağırlığındadır saatlerce çekim yaptığınız düşünecek olursanız 2,5 kg bile ağır gelmeye başlayacaktır ben bu kamerayla saatlerce düğün çekimleri yapıyorum düğün sonunda omuz namına bir şey kalmıyor kolun hayvan gibi oluyor daha ağır bir kamerayı düğün çekimleri için düşünemiyorum. Düğün çekimleri için kalite oldukça iyi çünkü canon xl 1 arasından fazla bir fark göremedim arasında ki fark canon biraz daha ağır ve derinlk çekimleri için güzel .
düğününü çektiğin müşteri ufak el kamerasını kameradan saymıyor istersen hd formatında çeksin çünkü müşteri bilmez senin makine hd çektiğini müşterinin düğününü eski vhs m3500 le çek adam havalara giriyor ama bilmezki m 3500 kötü çektğini büyük olsun nasıl olursa olsun diyor onun içnde md onbinler şuan için düğün çekenler için ideal geliyor
bu arada hepanın düğününü ben çekeyim hepa senin düğünü hangi kamerayla çekelim md on bin canon xl 1 veya h20 mi çekelim sen hangisini istersin. Gelin ve damata da bir klip yaparız olur biter 😀
md onbinin görüntü kalitesi
format: DV avi
Çözünürlük: 720*576
21 saniye
72 mgbyt
http://rapidshare.com/files/59254370/md_onbin.avi.html
Thunderbolt'un dediklerinden sonra anlıyoruz ki, demek ki düğün kamerası diye bir şey varmış 😀
Benim düğün yattı..
*our AC-130 in the air
artık düğün kamerasımı dersiniz düğüncü kamerasımı dersiniz 🙂 bilemiyorum ne derseniz deyin ben bu kamerayı veya başka bir kamerayı savununca bana paramı verecekler sanki görüntü kalitesini merak eden indirsin baksın kendi çektiğim görüntü bugün upload ettim.
isteyen olursa canon xl 1 görüntüsünüde upluad edrim
Benim düğün yattı..
varsın yata dursun ama illa bu hayatın sonunda nasıl olsa evlenecen hepa kardeş kimseye söz verme senin düğününü ben çekecem 1990 dan beri çekiyorum zaten allah çektirmesin 🙂
:)Yazdım bunu bir kenara.
*our AC-130 in the air
vhs ile çekelim 😀 düğünü hepanın 😀
Mehmet Oğuz Köroğlu
vhs ile çekelim 😀 düğünü hepanın 😀
🙂 karar verdik hepanın düğününü betamax ile çekeceğiz beta daha iyi olur
aman yanlış anlamayın betacam ile değil 😀
betamax çocuklugumda filmler betamax da çıkar vhs de çıkmazdı çok üzülürdüm 🙁
Mehmet Oğuz Köroğlu
betamax çocuklugumda filmler betamax da çıkar vhs de çıkmazdı çok üzülürdüm 🙁
istersen bende var 40 tane sana hediye edeyim nostalji yapmış olursun 😀 😀 😀
encok sevdiğim tanrıların arabaları ve nostradamus
karar verildi 2010 yılında uzun metraj film çekilecek o zaman a kadar senaryo+storyboard+kamera+35mm+şaryo+jimmy jib+sponsor hazır olacak
Ben 8mm'den aşşağıyı kabul etmiyorum.İşinize gelirse.
*our AC-130 in the air