Forum

Panasonic MD10000 ile ilgili herşey

183 Gönderi
45 Üyeler
0 Reactions
48.3 K Görüntüleme
(@hal9000)
Gönderi: 65

ne alırdın o paraya hassonya o zaman. dvx 102 nin fiyatı belli 2800 $ bu peşin 2100 ytl falan dağ var arada . özellik olarakta fiyat olarakta. ben anca bu kadar para buluom. zurnanın zırt dediği yer burası . 😀

not (edit) : satıcıya sorduk hassonyayla neden bu kadar hafif diye 3 cdd de ondan dedi. zor attık kendimizi dışarı 🙂 bayaa bi toparlayamadık kendimizi.

hayat biz gelecek hakkında planlar yaparken ba$ımızdan geçenlerdir. J.L.

Gönderildi : 09/05/2006 2:32 pm
(@hassonya)
Gönderi: 0

ne alırdın o paraya hassonya o zaman. dvx 102 nin fiyatı belli 2800 $ bu peşin 2100 ytl falan dağ var arada . özellik olarakta fiyat olarakta. ben anca bu kadar para buluom. zurnanın zırt dediği yer burası . 😀

not (edit) : satıcıya sorduk hassonyayla neden bu kadar hafif diye 3 cdd de ondan dedi. zor attık kendimizi dışarı 🙂 bayaa bi toparlayamadık kendimizi.

dvx 102 için beklemeye değer. al bi tesbih YA SABIRRRRR çek abi...

bu arada satıcıya koptum. yarım saaat güldüm. 3ccd ondan ağır deilmiş. puhahahahahahhahaha 😀 😀 😀

md 10000 ile masallardaki gibi 40 gün 40 gecelik düğün çekilir abi çok hafif. 😀 😀 😀 omza felan koydum sanki omzumda bişi yokmuş gibi hissettim.

Gönderildi : 09/05/2006 2:47 pm
(@dv-art)

evet ozel mesajda da soyledigim gibi kesinlikle dvx al,para biriktir sabret ama onu al.

ayrica basligi acan arkadas senin icin sorarim dostlarima eger elinde manual olan varsa fotokopi cektirir gondeririz sana.

Gönderildi : 12/05/2006 7:17 pm
 Hepa
(@hepa)

Panasonic Dvc15'i ilk kısa filmimizde denemiştik gerçekten alete hayran kaldım çok güzel ama tek kötü özelliği manuel focus olmaması

Acaba sizin cevaplarınızda yazdığınız fiyatlar nerenin fiyatları İstanbulda dvc 15 veya Md 10000 gibi kamerayı nerede bulabilirim.
Kendi sitesinde araştırdım ama sadece minidv ufacık tefecik kameraları war:)

Yardım ederseniz çok sevinirim yakın zamanda kamera almayı düşünüorum
sony 405 dvd kayıt serisi ile bu panasonic arasında kaldım

garantili fiyatı kaçadır?biraz fıyat acaip geldi.dvd kayıt sonyler bu fiyatta
böle bi kamera için ucuz diilmi??
Yurtdışından garantili alsam burda sorun çıkartınca panasonic bakarmı?
Eksi yönleri nelerdir acaba?
Birde bu makine kaç mp mesela 3mp sonyler war ama dvc15 i kullandım çok memnun kaldım olmadı bi shoot koyabilirm..
Yardımcı olursanız.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 14/05/2006 3:08 am
(@dv-art)

benim verdigim fiyatlar istanbul dogubank spot piyasa fiyatlaridir.
Ozellikle Kameralarda mp gibi ozelliklere aldanmayin,3mp 5mp olmasi bir sinemaci icin hicbirsey degistirmez, mp ozellikleri foto cekim sirasinda ise yarar ama film cekim modunu degistirmez,kameralar eger hd degilse ya 640x480 yada 720x576 cozunurluk kullanir,
o mp gibi olaylar kamerayi cok fonksiyonlu kullanacak kisiler icin (Foto makinasi,amator video kaydi gibi) gereklidir.
dvd kayit yapan kameralarla ilgili bolca konustuk arama yaparsan bulabilirsin ama kisaca tekrarlayayim: dvd kayit yapan kameralar sana zorluktan baska birsey getirmez,cunku direk vob kayit yapar,cekim kapasitesi sinirlidir,ayrica manuel ayar seni mutsuz eder. o yuzden sakin ama sakin dvd kayit kamera alma (eger film icin istiyorsan tabii)
dvd ler ailesinin mutlu anlarini cekip (Dogumgunu dugun vesaire) kamera uzerinde efekt vererek direk dvd playerda izlemek isteyenler icin pratik olabilir ama sirf format sorunlari icin bile bir sinemacinin kabusudur.
eger worldwide garanti degilse yurtdisindan alacagin mali burada ancak parasini vererek tamir ettirebilirsin (cok nadiren teknik serviste ricayla falan ucretsiz yaptirilabiliyor)
ayrica sony kameralar ve daha dogrusu genel olarak sony markasi her zaman diger markalardan daha pahali satis yapar (marka olmanin onemi:) )
ama kamera olayinda panasonic ve jvc den daha iyi is yapan firma gormedim ben.

eger para limitini belirtirsen sana daha net oneriler sunabilirim.

Gönderildi : 15/05/2006 8:38 pm
(@cnki)
Gönderi: 31

Biraz Geç olmuş ama Ben kamera alırken Bu MD-10000 i baktığımda gerçekten de düğün için bu kamera.Sana tavsiyem Panasonic AG-62DVC'dir. Bu MD-10000 e nazaran çok çok daha iidir.XLR girişleri mevcut ses ayarları yapabiliosun en önemlisi ZEBRA ayarının olması 1.5 ay önce Doğubanktan 2100$ a almıştım.hemde 2 yıl garantisi war.Buradan da inceleyebilirsin.

http://www.expandore.com/product/DV%20Product/AGDVC62E.htm

Gönderildi : 28/05/2006 2:07 am
(@cellat-yiit)

Işık konusunda sony vx2100 çok yetenekli bunu internetti bir çok karşılaştırma da da görebilirsiniz. Ben sony vx2100 kullanıyorum, şu an bir proje hazırlıyoruz ve gerçekten bizi tatmin ediyor. vx2100 ile ilgili sorularınız varsa ben yanıtlayabilirim.

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 28/05/2006 6:16 pm
(@cellat-yiit)

son çekimlerimizden 2 adet görüntü,
Sony DCR-VX2100E (Balık Gözü Lensi takılıyken) ile çekildi

Bilkent COMD 3

Gönderildi : 28/05/2006 6:25 pm
(@dv-art)

cellat senin kameranin basliginda sergilersen diger insanlarda direk gorecektir 🙂

Gönderildi : 29/05/2006 6:19 am
(@ice_s)
Gönderi: 23
Başlığı açan

Işık konusunda sony vx2100 çok yetenekli bunu internetti bir çok karşılaştırma da da görebilirsiniz. Ben sony vx2100 kullanıyorum, şu an bir proje hazırlıyoruz ve gerçekten bizi tatmin ediyor. vx2100 ile ilgili sorularınız varsa ben yanıtlayabilirim.
selam üstad vx2100 kullanıyorum süper bi alettek handikap ı omuz kamerası olmaması ve uzun çekimlerde bu çok sıkıntı yaratıyo ona bi çözüm bulsam süper olcak....bi de bu kamera da tarih atma olayını bi türlü çözemedim senin bilgin var mı bu konuuda bi de yukarıda bi arkadaş yazmış zebra olayı nedir abi makinanın tam özellikleri nelerdir bii aydınlatırsan mmnun olucam şimdiden saolun...

bilgi paylaştıkça çoğalır...

Gönderildi : 30/05/2006 8:29 pm
(@ice_s)
Başlığı açan

ayrıca bu md 10000 konusunda da şunu söyleyebilirim.tam bir düğün kamerası abicim çok hafif kuş gibi 😀 3ccd olması yeter zaten onunda tek handikap ı çok bol ışık istiyor ışıksız ortamlarda sıkıntı yaratıyor bi de benim takıldıım konu kamera yı yormamakk adına sırf oynatma ve kayıt işlemi için bi tane canon mv850i aldım.ancak panasonic md 10000 ile yaptığım çekimleri canon mv850i de oynattığım zaman ses problemi yaşıyorum ses kesik kesik geliyor,bu da benim için ciddi bi sorun:(

Gönderildi : 30/05/2006 8:46 pm
(@bulentkalkan)
Gönderi: 83

Zebra ayari, kullanisli bir ozelliktir. Ancak ben her zaman gozume daha cok guvenirim. Olay su:

Diyaframi acip kapatirken eger fazlaca acarsan goruntude patlamalar olacaktir. ( Cok aydinlik kisimlar ) iste Zebra fonksiyonu acik oldugu zaman, bu patlamali olan alanlar aynen bir zebranin desenleri gibi desenli gorunur. Sende diyaframi bu desenleri gormeyene kadar kisarsin. Veya oldugu gibi kabullenirsin. Secim senin..

Yeni baslayanlar icin faydalidir. Tavsiye ederim ancak fazla alismamak kosuluyla..

Gönderildi : 02/06/2006 12:08 pm
(@ice_s)
Başlığı açan

Zebra ayari, kullanisli bir ozelliktir. Ancak ben her zaman gozume daha cok guvenirim. Olay su:

Diyaframi acip kapatirken eger fazlaca acarsan goruntude patlamalar olacaktir. ( Cok aydinlik kisimlar ) iste Zebra fonksiyonu acik oldugu zaman, bu patlamali olan alanlar aynen bir zebranin desenleri gibi desenli gorunur. Sende diyaframi bu desenleri gormeyene kadar kisarsin. Veya oldugu gibi kabullenirsin. Secim senin..

Yeni baslayanlar icin faydalidir. Tavsiye ederim ancak fazla alismamak kosuluyla..

eyv. teş. üstad vx2100 ün manuel diyafram ı var mıdır doğrusu onu bile inceleyemedim:(

Gönderildi : 02/06/2006 5:51 pm
(@aydinkismet)
Gönderi: 26

ice_s kardeş bende md 1000 aldım 2 ay önce dediğin gibi bu kamera gece cekimi berbat .. ne zamandan beri bende araştırıyordum ve aynı zamanda burayıda takip ediyordum bulursam yardımcı olayım diye .. bende gece cekimlerinde projektör kullanıyorum ne yaparsın ? kardeş bunun bir püf noktasını bulduysan yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Gönderildi : 02/08/2006 10:27 pm
(@ice_s)
Başlığı açan

ice_s kardeş bende md 1000 aldım 2 ay önce dediğin gibi bu kamera gece cekimi berbat .. ne zamandan beri bende araştırıyordum ve aynı zamanda burayıda takip ediyordum bulursam yardımcı olayım diye .. bende gece cekimlerinde projektör kullanıyorum ne yaparsın ? kardeş bunun bir püf noktasını bulduysan yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
kardeş bende bu kamerayı ışık ortamı iyi olan bi yerde kullanıyorum öyle yırttım projrktörden başak çaren yok gibi:( çünkü md10000 in ccd piksel i 1/6 sony dcr vx2100 ün 1/3 fark burda ortaya çıkıyor.ışık haricinde tam düğün kamerası ışık tesisatını iyi kurduğun sürece sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.)

Gönderildi : 02/08/2006 10:53 pm
Sayfa 2 / 13
Paylaş: