Forum

Panasonic MD10000 ile ilgili herşey

183 Gönderi
45 Üyeler
0 Reactions
48.5 K Görüntüleme
(@ozgurmert)
Gönderi: 0

2000 ytl verdim nv-gs500 aldım. tüh tüh tüh bilseydim md alırdım. tam 1 senedir kameraman olarak çalışan ben nasıl yaptım böyle bir hata bilemiyorum.

Gönderildi : 30/10/2007 4:39 pm
(@tamerarar)

2000 ytl verdim nv-gs500 aldım. tüh tüh tüh bilseydim md alırdım. tam 1 senedir kameraman olarak çalışan ben nasıl yaptım böyle bir hata bilemiyorum.kardes sen ahmet32 nın ne anlatmak ıstedıgını anladın mı?

En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm
Ankara KısaFilm Ekibi [ AKE ]

Gönderildi : 30/10/2007 8:09 pm
(@ozgurmert)

adamlar sizin ne tür bir ekipman kullandığınıza bakmazlar sizin yaptığınız işe bakarlar fazla söze gerek yok

eğer yaptığın işe bakıyolar da ekipmanına bakmıyolarsa md almanın hiçbi mantıklı yanı kalmıyo. Ben onun dediğini anladım ama siz ne benim dediğimi anlamışsınız ne de bütün forumu.

Gönderildi : 30/10/2007 8:27 pm
(@tamerarar)

adamlar sizin ne tür bir ekipman kullandığınıza bakmazlar sizin yaptığınız işe bakarlar fazla söze gerek yok

eğer yaptığın işe bakıyolar da ekipmanına bakmıyolarsa md almanın hiçbi mantıklı yanı kalmıyo. Ben onun dediğini anladım ama siz ne benim dediğimi anlamışsınız ne de bütün forumu.arkadasım yazıyı gormek ıstedıgın gıbı kesmıssın..ve yazının butunlugunu bozmussun.
onemlı olan en ıyı sahıp olmak degıl, onemlı olan ehlı ve behlı olmak...
yoksa essege altın semer vursan maglum essek yıne essek.

En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm

Gönderildi : 30/10/2007 8:50 pm
 Düd
(@dud)

Bence de eşek aynı eşek hâlen.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 30/10/2007 9:16 pm
 Hepa
(@hepa)

Eşek yine eşek!

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 30/10/2007 10:11 pm
 Düd
(@dud)

Sığır ne durumda peki?

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 30/10/2007 11:30 pm
(@tamerarar)

elimde birkaç kilo yem vardı onuda ortaya attım , yem sahiplerini buldu...

En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm

Gönderildi : 31/10/2007 12:35 am
 Düd
(@dud)

Artıkları severiz biz, bedava oluyolar genelde de çok tükrük bulaştırmışsın. Çiğnerken çeneni kapatmayı dene bu sefere.

Gönderildi : 31/10/2007 12:59 am
(@ozgurmert)

onemlı olan en ıyı sahıp olmak degıl, onemlı olan ehlı ve behlı olmak...
yoksa essege altın semer vursan maglum essek yıne essek.

burda haklısın. benim görüşüm şu. elinde md 10000 varsa kullan değerlendir iş görür. çöpe atma. ama yoksa almaya değmez. yoksa hatırlamıyorum bi arkadaşımız demiş film webcamle de çekilir.

Gönderildi : 31/10/2007 1:27 am
(@gokhan32)
Gönderi: 32

Ben Md10000 Kulanıyorum Alalı 1 Hafta Oldu Hafif Dediginiz Doğru Kus Gibi Ama Bİ Yönden İyi Ne Güzel Hafif Bence Titremede Yok Süper Görüntüsü Var Net Canlı Işık Da Canlı Deyil Diyorlar Bence Yetiyor Bende Dügün Çekmi Yapıyorum Süper Görüntü Eğer Paranz Yoksa Bunu Alın Derim Ben Aldım Memlunum Param Fazla Olsun Memleketime Daha Fazla Hizmet Vermek İçin Daha Profesyonel Kamera Alcam X1 Gibi Saygılar.....

Gönderildi : 20/11/2007 10:59 pm
 Hepa
(@hepa)

Tek cümlede anlatmak istediğini anlatmaya çalışmışsın ama keşke nokta fln koysaymışsında bizde ne demek istediğini daha düzgün anlasaymışız, örneğin ben anlamadım:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 20/11/2007 11:37 pm
(@gokhan32)
Gönderi: 32

Parası Fazla Olana Kötü Parası Az Olana Güzel Hatta Süper Bizim Burda Yetiyor Hatta Artıyor Bile

Gönderildi : 21/11/2007 11:13 pm
(@nihilanth)
Gönderi: 14

Arkadaşlar bu kameranın driver'ı elinde olan var mı? Driver'a gerek yok deniyor ancak benim sistem bu kamerayı görmüyor bir türlü, detect edilemedi diyor hangi yazılımı denediysem..

Firewire kartımı görüyor iee3994 diye gösteriyor düzgün çalıştığını sistem yöneticisinde. kabloyu bağlıyorum kameraya, VCR moduna geçiyor ancak ne bir plug in sesi ne de bağlandığına dair bir şey olmuyor.

Birileri bios'ta disable olabilir firewire demiş ama öyle olsa sarı ünlemli göstermesi gerekmiyor muydu? Hoş biosta baktım firewire la ilgili bir ayar göremedim.

Bu tür görmeme sorununu yaşayanlar ve olası çözümü olanlar var mı?

(Firewire kartımda sorun oldugunu dusunmuyorum cunku daha once samsung kamerayla denemiştim gayet iyi çalışmıştı, ancak driversız onu da görmemişti yanlış hatırlamıyosam)

Gönderildi : 16/09/2008 11:59 pm
(@mr-badii)

Üniversite yıllarımda bu kamerayı sık kullandım. Okulun kamerasıydı ve birkaç haftada bir teknik servise giderdi. Gerçekten sorunlu bir aletti. 3 CDD'li olduğuna bakmayın, ışık konusunda çok nazlıdır. Yolun başında olanlar için tatmin edici sonuçlar vermez. Ama kullanımı kolaydır. Omuzda çalışmak için uygundur. Gene de para yatırılacak bir alet değil.

Gönderildi : 30/04/2009 6:41 am
Sayfa 11 / 13
Paylaş: