Tamam da GS180'de böyle görüntü vermekte.Açılar güzel olduğundan sana öyle gelmiştir.
*our AC-130 in the air
Tamam da GS180'de böyle görüntü vermekte.Açılar güzel olduğundan sana öyle gelmiştir.
+1
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
Ben de öyle çok apayrı süper bir şey göremedim.
Panasonic'in normal 3ccd'leriyle aynı gibi.
japon harikası söylenecek birşey yok
birgün kadıkoyde arkadaşın dükkanındayım. dükkanın önüne biri geldi elinde md10000 şaşırdım ama elinde çıplak md ile geziyor. yaklaştım hayırdır dedim md yi almış geziyorsunuz..:) meğersem adam polismiş eylem varmış onu çekmeye gelmiş falan sonra dedim nasıl memnunmusun.. polis sadece delil ve fişleme amaçlı kullanmasına rağmen demezmi bi boka yaramaz azıcık gölgeye düştümü çamur gibi oluyor diye..
öyle işte
ahaha koptum.
Acaba aramızda mı, forumu mu takip ediyor:P
Burdaki polislerde GS serisi var:)
*our AC-130 in the air
bu her kamera için geçerli onu doğru kullanırsanız size iyi görüntü verir tabiki yanında aksesuarlarınıda kullanmanız gerekir önemli olan kamera değil yaratıcılığınız elinizde süper bir kamera olsa yaratıcılığınız olmasa neye yarar haklı değilmiyim evet elimde panasonic md 10000 var ama ismini vermek istemiyorum geniş bir ekibimle ulusal bir kanalla çalışıyoruz adamlar sizin ne tür bir ekipman kullandığınıza bakmazlar sizin yaptığınız işe bakarlar fazla söze gerek yok
Bence de fazla söze gerek yok.
*our AC-130 in the air
8 sayfadan sonra mı fazla söze gerek yok??? 😀
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
yanlış anlaşılan birşey var bizim yani anti-md cilerin söylediği şey mdnin berbat bir kamera olduğu değil hv 20 gibi bir seçeneğin yanında berbat bir kamera olduğu. fiatı 1750 civarında doğubankta (başka satanda yok sanırım) hv 20 garantili olarak 2000 lira. hv hem hd hem 24p olayı var md nin yanından taka taka çıkıyor yukarı. haydi diyelim md de iyidir iyi işler çıkarılır elbette çıkarılır ben 2 filmimi bir tanesi cesaret sıkma makinesidir. (bknz: kirpifilm.com) nv gs75 le çektim. diyeceğim şu ki md alacağına daha az fiyata nvgs serisinden almak daha mantıklı çünkü md nin onlardan bir fazlası yok eğerki birine pahalı iyi bir kamera gibi yutturma derdiniz yoksa. en güzeli üzerine 3-5 daha koyup hv 20 almak derim. md elbette kullanana göre çok işler başarır ama digital 8 de başarır o zaman digital 8 mi kullanalım?
sağlıcakla
ben zamanında 3 film dijital 8'le çok da süper oldu 🙂
bu her kamera için geçerli onu doğru kullanırsanız size iyi görüntü verir tabiki yanında aksesuarlarınıda kullanmanız gerekir önemli olan kamera değil yaratıcılığınız elinizde süper bir kamera olsa yaratıcılığınız olmasa neye yarar haklı değilmiyim evet elimde panasonic md 10000 var ama ismini vermek istemiyorum geniş bir ekibimle ulusal bir kanalla çalışıyoruz adamlar sizin ne tür bir ekipman kullandığınıza bakmazlar sizin yaptığınız işe bakarlar fazla söze gerek yokhelal kardeş bazı cok bilmişlere güzel cevap vermişsin...
En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm
Ankara KısaFilm Ekibi [ AKE ]
geçen cuma arkadaşımın nişanına gitmiştim bi mekâna... orada 2 tane vardı bu kameradan... buraya dikkat; düğün değildi nişandı!
geçen cuma arkadaşımın nişanına gitmiştim bi mekâna... orada 2 tane vardı bu kameradan... buraya dikkat; düğün değildi nişandı!yani..?
dikkat olan kısmını açık ifade edermisiniz?
En İyİ kÖtÜ AdAm bEnİm
Ankara KısaFilm Ekibi [ AKE ]
(editledim burayı da ondan bir şey yazmıyor)