Arkadaşlar kolay gelsin benim panasonic md 10000 kameram var ve ben bu kameraya geniş açı lens almak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar panasonic md 10000 için geniş açı yokmu
demek ki yokmuş :))
demek ki yokmuş :))
belki bu nun için yok ama pekala takılabilir diye düşünüyorum. ben bi deniycem. yani başka bir geniş açı lens alıp deniycem.
Her kameranın objektif çapı farkılıdır.Ve buna gelen görüntünün içeri yansımasını farkettirir uygun olmayan lensler.Kalkıp 72mm'lik bir objektife 38mm'lik birşey takamazsın, veya tam tersi.
Step ringler ile takabilirsin, tabi önce bunları bulman gerekiyor.
*our AC-130 in the air
sevgili veba sana hayranım sen herşeyi biliyosun. ışık hüzmeleri yansımalar çaplar...
kameralar..arabalar..pc programları...lensler...herşeyi biliyosun. macellamı ne ona md 10000 için çok kötü bi kamera diyosun açıklamıyosun. herşeyi biliyosun md10000 i bilmiyosun bitek.
belkide sen sadece teorik biliyosun.somutta hiç bişeysin emin ol.
bana md10000 i anlat neden kötü bir kameradır. bu konuyu açan kardeş sormadı neden diye..ben soruyorum...panasonic nvmd10000 neden kötü bir mini dv dir. dünden beri bişi yazmadın.rica ediyorum neden kötüdür anlat.
Ha gülüm banada 1 kilo aynısından.
(Bildiğinle kal artık, ben birşey diyemeceğim.
MD10000 süper MD20000 çıksın 10 tane alcam düğünlerde çekim yapıyorumda ben AHAHA)
*our AC-130 in the air
panasonic md 10000 için geniş açı lens buldum ve bir adet aldım raynox 5050 pro çok iyi sonuçlar aldım made in japan herkese kolay gelsin bu arada önemli olan kamerayı doğru kullanmaktır sadece kamerayla bitmiyor iş bunun ışığı filmi çekeceğiniz açılarda önemli tabiki ve en önemlisi hazıra konmamak elinizdeki ekipmanlarla neler yapabileceğinizi ön sezi olarak benliğimize katmak bugün bazı yabancı yapımcılar filmlerin bazı sahnelerinde web cam kullanmışlardır ve tekrar hatırlatmak istiyorum önemli olan kamera ve ekipman değil yaratıcılık ön planda olmalıdır kamerayı değil yaratıcılığınızı ön plâna koyun !!!!!!!
panasonic md 10000 için geniş açı lens buldum ve bir adet aldım raynox 5050 pro çok iyi sonuçlar aldım made in japan herkese kolay gelsin bu arada önemli olan kamerayı doğru kullanmaktır sadece kamerayla bitmiyor iş bunun ışığı filmi çekeceğiniz açılarda önemli tabiki ve en önemlisi hazıra konmamak elinizdeki ekipmanlarla neler yapabileceğinizi ön sezi olarak benliğimize katmak bugün bazı yabancı yapımcılar filmlerin bazı sahnelerinde web cam kullanmışlardır ve tekrar hatırlatmak istiyorum önemli olan kamera ve ekipman değil yaratıcılık ön planda olmalıdır kamerayı değil yaratıcılığınızı ön plâna koyun !!!!!!!
raynox 5050 pro nerden ve fiyatı nedir buraya bir resim eklerseniz yada videosu da olur
Hepa ben de hayranınım senin!!
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
gitti gidiyordan aldım 200 ytl 12 taksit ayrıca ana web sayfasını veriyorum
http://raynox.co.jp/comparison/video/comp_hd5000pro.htm
satıcı lingi çok dürüst bir arkadaş ( ayrıca geniş açının resimleride var )
http://urun.gittigidiyor.com/Raynox-HD-5050PRO-Super-Genis-Aci-37mm_W0QQidZZ6186220
barış md10000 i hiç bilmez 🙂
ahmet32 dostum bilgini paylaştığın için teşekkür eerim acaba aynı lens yanında verilen aparatlarıyla fx1 e uyumlu olurmu
]
ahmet32 dostum bilgini paylaştığın için teşekkür eerim acaba aynı lens yanında verilen aparatlarıyla fx1 e uyumlu olurmu[/quote
tabiki rahatlıkla kullanabilirsin sadece bu ürünün yanında 6 çeşit halkayla beraber geliyor bu sayede senin kameraya uygun olan halkayı objektifine takıp daha sonra geniç açı obşektifi halkaya takıyorsun bu ürünün lingini verdim ayrıntılı bilgiyi oaradanda öğrenebilirsin
teşekürler arkadşaım hem 10000 hem fx1 almayı düşünüyorum ikisi içinde kullnılabilir olması şahane bişiy yüreğine sağlık bilgi paylaşım ın için