Forum

PANASONİC DVX102B Hakkında bilgi

8 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
3,450 Görüntüleme
(@suheyptosun)
Gönderi: 0
Başlığı açan

arkadaşlar Panasonic dvx102b aldım. ya okadar çok ayar varki boğuldm ben. malum klavuzda ingilizce olunca pek faydalanamadım. acaba bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar var mı?

saygılar

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 12/11/2006 3:53 pm
(@dv-art)

ne bilmek istiyorsun?

Gönderildi : 13/11/2006 2:51 am
(@suheyptosun)
Başlığı açan

şuana kadar istediğim gibi kaliteli görüntüyü yakalayamadım. en azından hangi ayarlarla görüntü kalitesinde yükseğe çıkabilirim. bu konuda bilgilendirirsen dv-art hocam (ayrıca başka yardımcı olmak isteyen arkadaşlar) çok iyi olur

saygılar...

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 13/11/2006 2:55 am
(@dv-art)

ilk once dogru beyaz ayari(dogru beyaz ayari bir sinemaci icin standart beyaz ayari degildir,ben cogunlukla daha sicak renkler almak icin birkac ton daha sicak beyaz kullanirdim)
daha sonra bol bol gamma ayari degistirip cekim yapmak ve sana en uygun gamma ayar araligini yakalamak. en son da kafana gore shutter speed ile oynamak.

Bu isin puf noktasi veya sihirli formulu yok ne yazik ki, isik ve sabir en iyi yardimcilar.

Gönderildi : 13/11/2006 3:07 am
(@suheyptosun)
Başlığı açan

ilk once dogru beyaz ayari(dogru beyaz ayari bir sinemaci icin standart beyaz ayari degildir,ben cogunlukla daha sicak renkler almak icin birkac ton daha sicak beyaz kullanirdim)
daha sonra bol bol gamma ayari degistirip cekim yapmak ve sana en uygun gamma ayar araligini yakalamak. en son da kafana gore shutter speed ile oynamak.

Bu isin puf noktasi veya sihirli formulu yok ne yazik ki, isik ve sabir en iyi yardimcilar.

çok teşekkür ederim.
saygılar

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 13/11/2006 3:09 am
(@heyula)
Gönderi: 59

www.dvxuser.com

tavsiye ederim epey ornek bulabilirsin ayarlar hakkında

zaten bence bu kameraya sahip olan herkesin uye olması gereken bi site

ki ben daha sahip olmadan uyeim 🙂

http://www.soulprd.com

Gönderildi : 13/11/2006 3:21 am
 kaos
(@kaos)
Gönderi: 53

Türkçe kullanım kılavuzu olsaydı çok büyük kolaylık olurdu. Ben kamerayı aldıktan sonra çat pat ingilizcemle çözmeye uğraşıp duruyorum. Gerçi daha 2 gün oldu 😀 Türkiyedeki garantili bayilerden alan arkadaşlara acaba türkçe klavuz veriliyor mu? malum doğubankta böyle bir durum yok. Yoksa bu kamera için türkçe klavuz hiç mi çıkmadı. Yok eğer çıktıysa elinde olan bir arkadaş imkanı olur ve scan edip yayınlarsa çok makbule geçer.

Gönderildi : 18/02/2007 9:23 pm
(@fardilkonmel)
Gönderi: 33

DVX102 alacaktim ki, 4:3 cekmesi uzerine kafmai yogunlastiriverdim..

Gercek 16:9 cekemiyor..

HVX200 u de elde edemiyorum maddi sebeplerden. Sanirim kamera almayi erteleyecegim..

Gönderildi : 22/02/2007 9:38 pm
Paylaş: