Forum

Panasonic DVX100 ile ilgili herşey

103 Gönderi
16 Üyeler
0 Reactions
31.3 K Görüntüleme
(@ufaks)
Gönderi: 12

dvx102b sahibiyim ve bir sürü manuel ayar ile görüntü yönetmenligi eglencesini yasamak isteyip saatlerini dvxuser.com sitesinde bu kamerayi ögrenmek için geçirebileceklere tek tavsiyemdir.

Gönderildi : 27/10/2006 6:42 pm
(@ali-unal)
Gönderi: 0

dvx102b sahibiyim ve bir sürü manuel ayar ile görüntü yönetmenligi eglencesini yasamak isteyip saatlerini dvxuser.com sitesinde bu kamerayi ögrenmek için geçirebileceklere tek tavsiyemdir.

Ya bu şimdi olumlu mu yoksa olumsuz mu pek anlayamadım 🙂

Gönderildi : 28/10/2006 12:51 am
(@dv-art)
Başlığı açan

benim dedigimi soyluyor,kamerada cok fazla manuel ayar var,iyi ayarlarla cok kaliteli sonuclar alabilirsiniz diyor.

Gönderildi : 28/10/2006 1:55 am
(@heyula)
Gönderi: 59

Ya bu şimdi olumlu mu yoksa olumsuz mu pek anlayamadım 🙂

şahsım olarak söyleyebilirimki bence cok olumlu bir olay sonucta bu kamera biraz da uğraşmayı seven için...

yoksa teknosada bekliyor DİĞER kameralar...

http://www.soulprd.com

Gönderildi : 08/11/2006 2:58 am
 kaos
(@kaos)
Gönderi: 53

Arkadaşlar ben de artık kendi kameramı almaya kararverip ne alayım diye düşünürken dvx e rastladım. Bana gayet tatmin edici geldi. Tek sorunu boyutuna rağmen omuza alınamaması gibi görünüyor. Fakat epey araştırmama rağmen türk sayfalarında kesin bir fiyat bulamadım. Şu anda izmirde yaşıyorum ve forumda izmirli birkaç arkadaşın bu kameraya sahip olduklarını duydum. İzmirde bu kameranın satışını yapan yerler nerelerdir? Ayrıca fiyat konusunda net bir bilgisi olan arkadaşlar bu konuda aydınlatıcı bir açıklama yaparlarsa sevinirim. Ayrıca panasonicin türkiye sayfasında da ürünü göremedim 😕 . Sanırım şu an için o fiyat aralığında (sanırım 3000$) alınabilinecek en iyi kamera bu. Fakat dediğim gibi fiyat konusunda kesin bir bilgim yok ve izmirde nerelerin şu anda bu kameranın satışını yaptığından.

Ek: Arkadaşlar araştırırken şöyle bir şeyle karşılaştım
http://www.reel-stream.com/index.php
bana çok ilginç geldi. Bunu uygulayabilirsek gerçekten çok güzel olur..
http://www.reel-stream.com/andromeda.php Dvx100 Kameraya ek bir parça takıyorlar sanırım usb2 çıkışlı bir parça. Bu parca yanlış anlamadıysam ccd lerden cıkan görüntüyü hiç bir işleme, sıkıştırma yapmadan almayı sağlıyor. Bu görüntü daha sonra pc de işlenip gayet yüksek çözünürlüklü bir görüntü haline getiriliyor. Fakat ingilizcem ve teknik bilgim çok yeterli olmadığı için pek anlayamadım, ilgilenen arkadaşlar buna da bir bakarlarsa hoş olur. Bunu türkiyede nasıl yapabiliriz. Sanırım site kendisi kameranın bu modifiyeli haliyle satışını yapıyor.
Ard arda çok şey sordum idare edin 😀

Gönderildi : 23/12/2006 1:20 am
(@ali-unal)

Bayramda yaptığım çekimlerden bir bukle sunayım, kamerayı alacak olanlar için belki bir fikir niteliği taşır. Tabiî emin olun, benim yapabildiklerimin bu kameranın yapabileceklerinin yanında esamesi okunmaz 🙂

Buyrun.

Gönderildi : 05/01/2007 4:57 pm
(@suheyptosun)

Bayramda yaptığım çekimlerden bir bukle sunayım, kamerayı alacak olanlar için belki bir fikir niteliği taşır. Tabiî emin olun, benim yapabildiklerimin bu kameranın yapabileceklerinin yanında esamesi okunmaz 🙂

Buyrun.

eywallah xyneid .

bütün paylaşımların çok harika

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 05/01/2007 5:05 pm
(@ali-unal)

eywallah xyneid .

bütün paylaşımların çok harika

Sana da eyvallah

Gönderildi : 05/01/2007 6:35 pm
(@ali-unal)

Yeni deneme çekimimi bu adresten indirebilirsiniz. Diğerlerine benzedi, pek özgün olmadı ama yine de bir fikir oluşturabilir diye düşünüyorum:

Foça'da Bir Pazar
http://xyneid.feyvi.org/blog/dvx/

Gönderildi : 05/02/2007 3:07 am
(@anonymous)

bende alacagım bu kameradan ancak dv-art gerekli yazını bekliyorum.

Gönderildi : 05/02/2007 2:56 pm
 kaos
(@kaos)

Cuma günü İstanbuldayım kamerayı almak için. Doğu bankta önerdiğiniz dükkanlar var mı? Ayrıca bu dükkanlarda ek batarya bulunuyordur umarım. Filtre ve batarya gibi aksesuarlarda alacağım. Bunları o dükkanlarda bulabilirmiyim, ya da dopu bank civarında ? Çok fazla vaktim olmayacak aynı gün içinde alışverişimi yapıp dönmeyi planlamaktayım, o yüzden çok zamanım olmayacak hepsini aynı yerden veya birbirine yakın yerlerden almak işimi çok kolaylaştırır. Gidip kamerayı bulamamak ya da aynı gün içinde teslim alamamak gibi sorunlar yaşarmıyım? birde firevire girişini falan test etmem lazım alışveriş yaptığım dükkanlarda bunu test edeceğim pc dir laptoptur varmıdır?
Ayrıca dükkan önerisi olanlar bu mağazaların telefonlarınıda verebilirler böylece işim kolaylaşır.

Gönderildi : 14/02/2007 4:08 pm
(@ali-unal)

Cuma günü İstanbuldayım kamerayı almak için. Doğu bankta önerdiğiniz dükkanlar var mı? Ayrıca bu dükkanlarda ek batarya bulunuyordur umarım. Filtre ve batarya gibi aksesuarlarda alacağım. Bunları o dükkanlarda bulabilirmiyim, ya da dopu bank civarında ? Çok fazla vaktim olmayacak aynı gün içinde alışverişimi yapıp dönmeyi planlamaktayım, o yüzden çok zamanım olmayacak hepsini aynı yerden veya birbirine yakın yerlerden almak işimi çok kolaylaştırır. Gidip kamerayı bulamamak ya da aynı gün içinde teslim alamamak gibi sorunlar yaşarmıyım? birde firevire girişini falan test etmem lazım alışveriş yaptığım dükkanlarda bunu test edeceğim pc dir laptoptur varmıdır?
Ayrıca dükkan önerisi olanlar bu mağazaların telefonlarınıda verebilirler böylece işim kolaylaşır.
Doğubank'ın bir alt katında büyük bir elektronik mağaza var. Camekânlarında Sony FX-1'i görebilirsin. Zaten DVX, pasaj içinde birkaç mağazada var. Ben de oradan almıştım yazık ki adını hatırlayamıyorum. Yedek batarya ve filtreleri de (UV+Polarize) oradan aldırdım. Hepsi toplam 2910 dolar tutmuştu (2750 DVX + 100 Filtreler + 60 Batarya). Çok büyük bir aksilik olmazsa Cuma günü ben de İstanbul'da olacağım. Bir sorun olursa ararsın beni.

Gönderildi : 14/02/2007 6:31 pm
 kaos
(@kaos)

Teşekkürler. Umarım kamera bulamamak ellerinde kalmaması vb bir sorun yaşamam.

Gönderildi : 15/02/2007 4:27 am
 kaos
(@kaos)

Arkadaşlar istanbuldan kameramı almış olarak dönmüş bulunmaktayım 😀
İlgilenenler için söylemek gerekirse fiyat durumu şudur.
dvx102 + 2 yedek batarya biri uzun ömürlü + çanta = 3.890 ytl = yaklaşık 2800 $ Ayrıca polarize+ uv filtre aldım bunları başka bir yerden aldım 80 yt verdim.

Gönderildi : 18/02/2007 9:14 pm
(@karatasa)

Hayırlı olsun, görüntüleride paylaşabilrsen çok güzel olur. Bol bol kullanman dileğiyle : )

Gönderildi : 19/02/2007 3:03 am
Sayfa 2 / 7
Paylaş: