Forum

JVC GZ-MC500 ve JVC GZ-MG505 Hakkında Bilgisi olan

2 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,778 Görüntüleme
(@myimmortal_i)
Gönderi: 21
Başlığı açan

Arkadaşlar sahibinden.com da gezerken bir satıcıyla konuştum. bu iki kamerayı da getirtebileceğini söyledi. ilk model 4gb 2. model 30gb harddiskli. 3ccd ikiside.Fiatları ise 1350 ve 1450 ytl(bende anlamadım fiyat farkının bu kadar az olmasını). Acaba elinde bu kameradan olan ve deneme cekimi yapmış olan veya herhangi bir siteyi tavsiye edecek var mı? Kameranın görüntü kalitesini merak ediyorum.Sonuçta kimse parasını çöpe atmak istemez. Yardımcı olurmusunuz ? selamlar

Gönderildi : 15/12/2006 10:39 am
(@dolunaymz)
Gönderi: 19

Arkadaşlar sahibinden.com da gezerken bir satıcıyla konuştum. bu iki kamerayı da getirtebileceğini söyledi. ilk model 4gb 2. model 30gb harddiskli. 3ccd ikiside.Fiatları ise 1350 ve 1450 ytl(bende anlamadım fiyat farkının bu kadar az olmasını). Acaba elinde bu kameradan olan ve deneme cekimi yapmış olan veya herhangi bir siteyi tavsiye edecek var mı? Kameranın görüntü kalitesini merak ediyorum.Sonuçta kimse parasını çöpe atmak istemez. Yardımcı olurmusunuz ? selamlar

Ben uzun zamandir 505 kullaniyorum. Görüntü kalitesi ve herseyi harika, artilarini burada saymayacagim, tek eksigini söyleyeyim, malesef kulaklik girisi yok, yani mikrofonu ancak isik kademelerinden takip ediyorsunuz, cekim aninda sesi dinleme sansiniz yok, sadece cekim bitince üzerindeki mini hoparlörden dinleyebiliyorsunuz.
Bu modeli tavsiye ederim, 3ccd, harddiskli ve görüntüleri usb ile resim alir gibi direk bilgisayara aktarip montaj yapiyorsunuz, cok pratik.

Selamlar.

Gönderildi : 13/02/2007 3:06 am
Paylaş: