Forum

HVX200 Kamera ile kayıt CitiDISK-Firestore

16 Gönderi
13 Üyeler
0 Reactions
6,244 Görüntüleme
(@mustdolek)
Gönderi: 59
Başlığı açan

Arkadaşlar merhaba,

yakın bir zamanda Panasonic HVX200 kamera alma niyetindeyim fakat p2 kartlar'ın yüksek fiyatlı ve düşük kapasiteli oluşu beni ciddi anlamda endişelendirmekte. Şu an sanırım kayıt sistemi için iki alternatif sabit disk var. Firestore F-100 ve CitiDisk HD. Firestore 2600 Avro, CitiDisk 1200 Avro. bu fiyat farkının sebebi nedir bilen var mı? Bu fiyatlar Türkiye Distrübitörr fiyatları. Acaba doğu bankta bu ürünler var mıdır? Ayrıca stoklarında olmadığını anca 2 aya geleceğini söylüyo firmalar. Benim belgesel projemin başlamasına bir ay var.

Bu dezavantajlar beni JVC HD100-serisine yönlendiriyor açıkçası.

Acaba HVX200 alıp projemi miniDV kasete DV kayıtla mı geçiştirsem, yoksa JVC HD-100 serisinden bir kamera alıp bir kaç sene idare etmesini mi düşünsem karar veremiyorum.

Proje ciddi bir proje. Yurtdışına çıkıp belgesel çekimi yapacağız. Fakat bütçemiz kısıtlı. 5000-6000 dolar civarı.

Bir akıl bin akıldan üstündür. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Gönderildi : 13/06/2007 2:23 pm
(@anonymous)
Gönderi: 0

hvx200 acık arayla tüm kameraları alır bence fiyat performans olarak. kararını degiştirme ve şöyle bir sistem var. amerikadan ipod al ucuza haizası yüksek olsun onu firestore a cevirici aparat var onu al ve paşa paşa çek belgeselini.

Gönderildi : 13/06/2007 2:57 pm
(@baris-begen)

hvx200 acık arayla tüm kameraları alır bence fiyat performans olarak. kararını degiştirme ve şöyle bir sistem var. amerikadan ipod al ucuza haizası yüksek olsun onu firestore a cevirici aparat var onu al ve paşa paşa çek belgeselini.
bunu konuyu biraz acarmısın bende bu kameralardan alacam nasıl olur bilemiyorum ipod 20gb alsam nasıl bağlıyacam bilgi verirsen sevinirim

karar verildi 2010 yılında uzun metraj film çekilecek o zaman a kadar senaryo+storyboard+kamera+35mm+şaryo+jimmy jib+sponsor hazır olacak

Gönderildi : 25/08/2007 5:54 pm
(@hollmira)
Gönderi: 16

bunu konuyu biraz acarmısın bende bu kameralardan alacam nasıl olur bilemiyorum ipod 20gb alsam nasıl bağlıyacam bilgi verirsen sevinirim

dostum bende mustakbel hvx kullanıcısıyım.en iyi zamanı bekliyorum...senin şu durumda yapman gereken en uygun şey;googlede hvx yazıp,karşına çıkan 3 bin sayfayı teker teker incelemen...yakın bi arkadaşında bu kameradan yoksa yapacagın en güzel şey budur...çünkü bazı şeyler okadar hızlı ilerliyorki;avrupada yada amerikada bağımsız çalışan biçok kullanıcının geliştirdiklerini görme imkanı bulamıyoruz.

mesela bi ara CANON XL serisi için direk pc hdiskine kayıt yapan bi konsol geliştirilmişti,bu pekala hvx içnde olabilir.nitekin kulağımada gelmedi değil.bunları araştır.kameraya okadar parayı baydıktan sonra kimse firestoreye erimez değilmi.

ayrıca yat kalk şu sitede bulun www.dvxuser.com

nevaleler havale komada ezgiler ve intihardi

Gönderildi : 28/08/2007 3:02 pm
 Hepa
(@hepa)

Unutmayın HVX ile hdd kayıt yaparsanız bunu işleyecek iyi bir pc ve süper bi hdd olması gerekiyor:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 28/08/2007 3:17 pm
(@claricestarling)

hvx200 (720p) + fcp + ae

http://rileyharmon.com/site_6_07/hanson.html

I don't know. I had no food or water. It was very cold. I thought - if
I can even save just one... but he got so heavy. So heavy...

Gönderildi : 11/10/2007 2:53 am
 Hepa
(@hepa)

HÖH YA.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 11/10/2007 3:46 am
(@karatasa)

Harbidende höh

Gönderildi : 11/10/2007 4:53 am
 Düd
(@dud)

Alev efektine höh demek istiyorum ben de. Helal.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 11/10/2007 6:42 am
(@payitaht)

bende höh ledim..

Gönderildi : 11/10/2007 7:33 am
(@marepictures)

ayakta alkışlayıp durmak bilmeden devam ediyorum höh harbiden geberdim.

Gönderildi : 11/10/2007 3:23 pm
(@ozgurmert)

gökyüzü değişimi beni daha çok etkiledi.

gavur yapıyo ya:)

Gönderildi : 30/10/2007 5:20 pm
(@aponer)
Gönderi: 31

ya arkadaslar muhtemelen bunu biyerlede tartışmışınızdır ama hakkaten bulamadım...

sorunum şu:

hvx200 kameradan, fs-100 hdd ye çekim yaptık.. ama edius da görüntüleri tanıtamadık.. nedir bu derdin devası...
acil cevap beklemekteyiz...
sağolun...

Gönderildi : 22/11/2007 2:33 am
 Hepa
(@hepa)

hvx100 nedir?

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 22/11/2007 3:26 am
(@aponer)
Gönderi: 31

panasonic hvx200 ... pardon yanlış yazmışım...

Gönderildi : 22/11/2007 3:28 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: