Forum

Hangisi ? NV-GS320, Sony DCR-SR45, Canon FS11

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,953 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Arkadaslar hepinize merhaba,
Film olayina bi sekilde oncelikle amatorden baslamayi dusunuyorum, ve amerikada oldugum bugunlerde 400-500 dolarlik bi kamera ariyordum..Sans eseri bu siteyi ve forumu kesfettim ve ozellikle pipi35'i gorunce iyice gaza geldim..acikcasi kameradan pek anlamam ve yepyeni kamerami alip orasini burasini kurcalayip herseyini ogrenmek ve kisa filmler cekip montajlayabilmek istiyorum..fiyat araligina gore arastirdigimda basliktaki modelleri buldum ve forumda yazilanlardan anladigima gore 3ccd muhabbeti yuzunden panasonic uygun gibi gozukuyo, ama sanirim gs320 de mikrofon girisi yok, sadece fs11 de var, ve bence bu cok onemli bi ozellik..ayrica minidv, harddisk ve flash memory farki nedir ve goruntu kalitesini nasil etkiler bilmiyorum..secim yapmamda yardimci olabilirseniz veya ayni fiyatlarda daha iyi alternatif sunabilirseniz sevinirim..forumdaki herseyi okudum ama bu sorularin cevaplarini gozden kacirdiysam kusura bakmayin..
ayrica boyle faydali bi platform olusturdugu icin kkymn'ye ve sinemaya gonul vermis insanlara yardimci olmaya calisan forumdaki herkese tesekkur ederim..bu tip olusumlar turk sinemasina kazandirir ve kesinlikle daha iyi yerlere getirir..

Gönderildi : 31/07/2008 6:38 am
(@yagmurkopegi)

500 dolara bulabildiğin en iyi nvgs yi al mikrofon girişi olmadığından eminmisin bence onda bir yanlış anlaşılma var. xlr yoktur sadece.

www.b2produksiyon.com
ekipman kiralama

Gönderildi : 31/07/2008 3:25 pm
(@claricestarling)

gs320'de stereo ses girişi var..12/16 bit ses kaydı yapılabiliyor..

http://reviews.cnet.com/digital-camcorders/panasonic-pv-gs320/4540-6500_7-32330317-4.html

I don't know. I had no food or water. It was very cold. I thought - if
I can even save just one... but he got so heavy. So heavy...

Gönderildi : 31/07/2008 5:45 pm
(@anonymous)
Başlığı açan

evet varmis, ben yanlis anlamisim..bi de sizce baska herhangi bi sifir kameraya 100 dolar fazla vermemi gerektircek kadar onemli bi ozellik falan var midir, varsa nedir

Gönderildi : 01/08/2008 1:51 pm
Paylaş: