Forum

dvx102b mainboard nasıl temin ederiz ????

5 Gönderi
4 Üyeler
0 Reactions
2,356 Görüntüleme
(@bulentkalkan)
Gönderi: 83
Başlığı açan

Selam
dvx102b kameramın dv-in-out yeteneğinin dandirik bir kablo yüzünden uçtuğunu daha önce yazmıştım.
Kamera İstanbulda Başarı elektronik'e ve Ankara'da Tekofaks yetkili servisine gitti. Her ikiside anakartın arızalı olduğunu belirtti. Kamera şu anda Başarı'da. ( Halen almadım )
Bana arızalı parçanın kodunu verdiler. Temin edersem ücretsiz olarak değiştireceklerini söylediler. Sizlerden ricam böyle bir tecrübe yaşamış olupta parça nasıl bulunur kimler bu işle uğraşır bileniniz varsa bana yardımcı olmanız.

Parçanın kodu: VEP03G82B

S.O.S.

Gönderildi : 28/06/2007 7:39 pm
(@mushrappa-ous)
Gönderi: 0

valla şuradan temin edlir diyebişey diyemem ama şöle bir mantık yürütebilirsin
bu kameradan ama lensi kırılmış vaya başka bir şey olmuş bir kamera alabilirsin ucuza
mainboard ı saglam olan bir kamera böle yapabilirsin

bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu

Gönderildi : 28/06/2007 9:29 pm
(@alarga)
Gönderi: 28

http://www.partstore.com/sl/2/898160-pc-board-vep03g82b.html
adresinde aynı kod numaralı bir parça var. Panasonic markası da var üzerinde ama pc board olarak geçiyor.
pc board olarak Türkiye'de satılıyorsa aynı işi görür mü görmez mi bilmem.

Gönderildi : 28/06/2007 10:50 pm
(@bulentkalkan)
Gönderi: 83
Başlığı açan

Evet ben de gördüm bu kartı internette. Fiyat olarak uçuk bir rakam 790 $ civarı bişey. Ama şüpheyle yaklaştım tabi.

100b'yi başarı'da ithal etmişti. Oradaki yetkili bizim modeli duyunca 102b satmadık eğer 100b'ninki uyarsa takarız demişti. Ben de kendisine bu iki makinanın aslen aynı makina olduğunu birisinin Avrupa birisinin Rusya civarı ülkeler için kodlandığını duyduğumu söledim. Ama pek uğraşmak istemediler anlaşılan.. Pek anlamadıklarına kanaat getirdim artık bu işlerden.
Ya da uğraşmak istemiyorlar.

Ulan bazen Türkiye'de bu işlere girmek akıl karı değil diye düşünüyorum yaw. Parasıyla bile işini yaptıramıyorsun.

Gönderildi : 29/06/2007 11:50 am
(@apricot)
Gönderi: 0

teknoloji çöplüğü az gelişmiş ülkelerde işte böyle oluşuyor. çok yazık cidden...
cihazın imalatçısı her konuda malının arkasında ama gel görki bu konu bizim memlekette bo...tan yürüyor, dandik yönetici veya bilgisiz teknisyenler yüzünden paranızla rezil kepaze oluyorsunuz. sorsanız alemin kıralları bunlardır.

bilgiye kartal olup havada kapacaksın.

Gönderildi : 30/06/2007 1:52 am
Paylaş: