basit bir alan derinliği denemesi yanında color correction denemesi.
buyrun.
yorumlarınızı bekliyorum
saygılar ...
Ne görmem lazım süheyp burada? :P:P
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
öğrenmişin süheyp.. demek ki eleştirmek lazımmış 🙂
he öğrendim tabi 😀
o sabah erkenden kakıp çalışmalarıma başladım 😀 😀 😀
sonuç bu işte
basit bir alan derinliği denemesi yanında color correction denemesi.
buyrun.
yorumlarınızı bekliyorum
saygılar ...
çok başarılı olmuş bence. mezopan nedir? sorusunun cevabı olabilir.
renk düzenlemesinde cyan etkisi mi var?
çok başarılı olmuş bence. mezopan nedir? sorusunun cevabı olabilir.
renk düzenlemesinde cyan etkisi mi var?
yorumlarınız için teşekkürler.
color correction olayını After effecte yaptım.
(cyan konusunda bilgim yok ?)
Başarılı olmuş başlangıç olarak daha iyilerini görücez senden 🙂
*our AC-130 in the air
Başarılı olmuş başlangıç olarak daha iyilerini görücez senden 🙂
sayende hepacım.
saygılar.
shallow depth of field denemeleri test amaci ile basarili fakat color correction konusunda sunu soylemeylim ki after effects shake gibi programlari ogrenmeden once isin teorisini hatmetmek gereklidir, bir cok kisinin yaptigi bir hata bu maya max ogrenir ama animasyon mantigini bilmez modelleme yapar ama isik ve kaplama bilgisi olmadigi icin rezil bir render cikarir yaptigi model de gume gider bu her alanda boyledir, bunu yaziyorum cunku cyan hakkinda bir bilgim yok yazmissin, cyan subtractive renk elde metodunda kullanilan bir renktir. fotograf, film ve daha bir cok alanda bu sekilde elde edilir renkler. color correction yapmaya girismeden once isik ve renk konusunu arastirin lutfen bu konuda guzel bir baslangic icin su linkteki pdf i okuyabilirsin.
http://www.kodak.com/US/plugins/acrobat/en/motion/education/colorTheory.pdf
I love the smell of napalm in the morning.
shallow depth of field denemeleri test amaci ile basarili fakat color correction konusunda sunu soylemeylim ki after effects shake gibi programlari ogrenmeden once isin teorisini hatmetmek gereklidir, bir cok kisinin yaptigi bir hata bu maya max ogrenir ama animasyon mantigini bilmez modelleme yapar ama isik ve kaplama bilgisi olmadigi icin rezil bir render cikarir yaptigi model de gume gider bu her alanda boyledir, bunu yaziyorum cunku cyan hakkinda bir bilgim yok yazmissin, cyan subtractive renk elde metodunda kullanilan bir renktir. fotograf, film ve daha bir cok alanda bu sekilde elde edilir renkler. color correction yapmaya girismeden once isik ve renk konusunu arastirin lutfen bu konuda guzel bir baslangic icin su linkteki pdf i okuyabilirsin.
http://www.kodak.com/US/plugins/acrobat/en/motion/education/colorTheory.pdf
söylediklerinize aynen katılıyorum ve color correction olayını kendim yapabilecek kadar renkler konusunda bilgi sahibi değilim. plug-in ler sayesinde bişeyler yapıyorum yada yaptığımı zannediyorum 😀 yorumlarınız ve ayrıca pdf için çok teşekkür ederim.
slm süheyp
youtube da alan derinliği denemsini izledikten sonra,oradaki iki kısa filminede baktım,
çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık. bunlarıda dvx102 b ile çektiniz dimi, birde birşey sormak
istiyorum,niye dvx 100b almamıştınız, ben bu modeli alacağım da. araştırma yaptığım için soruyorum. (bu elindekini nezaman,nerden almıştın,,kaça almıştın:)
slm süheyp
youtube da alan derinliği denemsini izledikten sonra,oradaki iki kısa filminede baktım,
çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık. bunlarıda dvx102 b ile çektiniz dimi, birde birşey sormak
istiyorum,niye dvx 100b almamıştınız, ben bu modeli alacağım da. araştırma yaptığım için soruyorum. (bu elindekini nezaman,nerden almıştın,,kaça almıştın:)
evet 102b ile çekmiştik. bilmiyom 102b çıktı karşımıza bizde aldık. zaten bu bu serinin kameraları arasında fazla bir fark olduğunu sanmıyorum. doğu banktan geçen yıl 2750 dolara almıştık.
peki buraya koyduğun,üstteki alan derinliği denemesini yaparken,35 mm adaptörü kullanmadın dimi? sadece kamera ile bu şekilde alan derinliğiyle oynamalr yapabiliyormusun?
Çok rahat yaparsın.
*our AC-130 in the air