Forum

Canon EOS 650D - Sony A58

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,718 Görüntüleme
(@bouvet)
Gönderi: 4
Başlığı açan

Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir yeni bir DSLR almak gibi bir niyetim var. Konuya hakim olamadığım için çok kısır bir araştırma yapıp yelpazemi sadece Canon EOS 650D ve Sony A58 ile sınırlandırmayı başardım. Henüz bir karar veremedim ve veremeyeceğim gibi de duruyor. Bu iki makinayı kıyas.la'da kıyasladıktan sonra A58 özelliklerinin daha iyi olduğunu gördüm ama yineliyorum bu alanda yeni yeni bilgi sahibi olduğum için cahil cesaretiyle satın almak istemiyorum. Kısacası tavsiyelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönderildi : 17/12/2014 8:58 pm
(@lethaldoze)
Gönderi: 0

Bunu bende merak ettim. Birde sonuc 650d cikarsa onun la ayni ozellikler olan ve yari fiyatinda olan eos m tercih edilebilirmi. Video icin sadece.

“Ben istiyorum ki; film, siz sinema salonunu terk ettikten sonra başlasın.”

Jacques Tati

Gönderildi : 17/12/2014 10:59 pm
(@fulgura)
Gönderi: 0

Bence önce benim blogdaki giriş yazısını bir okuyun. Gerçi sizin bahsettiğiniz kameralar anlatılmıyor ama sonuçta mesajı alacaksınızdır.

Hangi kamera

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

Gönderildi : 18/12/2014 12:17 am
(@bouvet)
Gönderi: 4
Başlığı açan

Bence önce benim blogdaki giriş yazısını bir okuyun. Gerçi sizin bahsettiğiniz kameralar anlatılmıyor ama sonuçta mesajı alacaksınızdır.

Hangi kamera

Güzel bir yazı olmuş tebrik ederim, yardımı dokundu. Teşekkürler.

Gönderildi : 18/12/2014 1:33 am
Paylaş: