Forum

Tatar Ramazan (1990...

Tatar Ramazan (1990) / Tatar Ramazan Sürgünde (1992)

13 Gönderi
8 Üyeler
0 Reactions
5,740 Görüntüleme
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan

Gönderildi : 05/11/2012 5:24 pm
(@fayrap)

"Ses getir ulan!" repliğiyle gönlümde tat kuran.

https://www.youtube.com/watch?v=

yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?

Gönderildi : 05/11/2012 5:49 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Ne zaman televizyonda yakalasam izlerim.

Gönderildi : 05/11/2012 6:08 pm
(@halostendap)

ben izledim ama gençliklerini çok beğendiğim artistlerin yaşlılıklarına alışamadığım için izleyemedim.
bunu kıran şener şen ve tarık akan var aklıma şuan gelen ama şabanın olsun kadir inanırın olsun yaşlılık filmlerini hiç beğenemiyorum, izleyemiyorum yani....

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 05/11/2012 6:14 pm
(@ilkersn)

aklıma geldikçe film müziğini çalarım filmi hatırlamak için. Ahmet kaya yapmıştı sanırım müziklerini. Ne filmdi arkadaş ya... Taş kesil ulan! 😀

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 06/11/2012 3:00 am
(@fayrap)

aklıma geldikçe film müziğini çalarım filmi hatırlamak için. Ahmet kaya yapmıştı sanırım müziklerini. Ne filmdi arkadaş ya... Taş kesil ulan! 😀

Yıllardır "ses getir ulan" diye sevmişim bu repliği. Vay be.

Gönderildi : 06/11/2012 3:04 am
(@ilkersn)

Tabi o sahnede tavayla vuracaktı ya. Sen nasıl bana vuracaksın, kal orda, taş kesil manasında 🙂

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 06/11/2012 3:05 am
(@fayrap)

Tabi o sahnede tavayla vuracaktı ya. Sen nasıl bana vuracaksın, kal orda, taş kesil manasında 🙂

Ben de şehadet getir, şimdi alıyorum adem elmanı gibi bir mana vermişim hep. Koca filmin en can alıcı sahnesinde de adamın elinde tava olması güzel ya. 🙂

Gönderildi : 06/11/2012 3:08 am
(@copen)

" doğallık " inanılmaz, hani askerlik gibi bir film bir tane daha yapalım desen yakalanmaz bir daha bu sahneler bu içerikler bu oyunculuklar

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

Gönderildi : 06/11/2012 2:15 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Hayalimdir. Kadir İnanır'la Ramazan'ın yaşlılığı, hala hapiste yıllar geçmiş 70li yıllar... Tatar Ramazan'ın üçüncüsünü çekmek.
Zaten ülkenin politik zeminiyle birebir işleyen bir film Tatar Ramazan. 70li yıllar Türkiye'siyle ilgili harika bir film çıkabilir.

Gönderildi : 06/11/2012 7:46 pm
 HHK
(@hhk)

Hayalimdir. Kadir İnanır'la Ramazan'ın yaşlılığı, hala hapiste yıllar geçmiş 70li yıllar... Tatar Ramazan'ın üçüncüsünü çekmek.
Zaten ülkenin politik zeminiyle birebir işleyen bir film Tatar Ramazan. 70li yıllar Türkiye'siyle ilgili harika bir film çıkabilir.

Böyle bir proje vardı; hatta geçtiğimiz yıl tekrar gündeme geldi çekimler yaklaşıyor falan dendi öylece de kaldı...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 07/11/2012 12:32 am
(@donusum)
Gönderi: 38

Ne filmdi arkadaş. Kadir İnanır'ın inanılmaz bir karizması vardır bu filmde.

Gönderildi : 07/11/2012 2:32 am
(@abeskirlangic)
Gönderi: 47

Film yerine dizi yapıyorlar, başrolde de Bülent İnal olacakmış. İnal iyi bir oyuncu ama insanların gözünde mülayim evlat, iyi aile babası, Ruşen amcanın oğlu Sedat kalıbından çıkamadı gibi, nasıl duracağı merak konusu. Uyarlama yaparken projenin katledildiği ülkemizde diziden ise pek bir şey beklemiyorum.

Gönderildi : 23/03/2013 9:22 pm
Paylaş: