Forum

Pek Yakında
 

Pek Yakında

20 Gönderi
14 Üyeler
0 Reactions
6,786 Görüntüleme
(@kendineyonetmen)
Gönderi: 8
 

Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni filminin kardes filmi gibiydi. Cem Yilmaz sahnede bir komedyen ama beyaz perdede bir sinemaci oldu. Sadece komedi filmi cekmesi onu komedyen yapar ama o artik kesinlikle bir sinemaci. Oyunculugu senaristligi ve yonetmenligi muazzam. Fakat film "film yapmaya calisan adam" hikayesi degil kesinlikle zira oyle olsa biz Zaferi yonetmen koltugunda goruruz oysa o setin her yerinde cunku o "ailesini yikimdan kurtarmaya calisan adam". Ayrica film yapiminin zorlugunun cok uzerinde durmuyor sadece film yaparak karisini geri kazanmaya calisiyor. "ŞAHIKALAR" filmi cekimlerinde de bu zorluklari degil genel olarak zaferin karisini mutlu etme cabalarini goruyoruz. Netine itibariyle enfes bir film olmuş.

GayriSafi Yurtİçi FILM

 
Gönderildi : 10/10/2014 6:50 am
(@alfred-hitch-chicken)
Gönderi: 0
 

İzlerken inanılmaz bir tad aldım filmden hatta öyle ki bir sinema filmine hayatımda ilk defa iki kere gittim diyebilirim 🙂 Büyük bir mizahşör olan Cem usta yine konuşturmuş perdeyi. Bütün işlerinde olduğu gibi her saniyesi dolu 🙂 Her boşluğu akıllıca doldurmuş, tadından yenmez hale gelmiş film

"Sinema tüm sanatların içinde bizim için en önemli olanıdır."
-Vladimir İlyiç LENİN

 
Gönderildi : 14/10/2014 8:09 pm
(@tunayksl)
Gönderi: 6
 

forumdaki profil fotoğrafımdan anlaşılacağı üzere Cem Yılmaz'ın Her Şey Çok Güzel Olacak filminin büyük, çok büyük hastasıyım. Cem Yılmaz'ın zekasına, mizahına ve yaptığı işlerden dolayı kendisine büyük bir hayranlık duyuyorum. Filmlerini ise büyük bir beğeniyle izliyorum ve çok da seviyorum. Ancak ne olursa olsun Her Şey Çok Güzel Olacak filminin yeri ayrı.

Buna bağlı olarak yapılan olumsuz yorumların ardından ve kendisi hakkında başlayan büyük karalama kampanyalarının ardından vizyona girdiği günün ikinci veya üçüncü günü bu filme gittim. Yapılan yorumlardan dolayı beklentim oldukça düşüktü. Ancak filmin sonunda film hakkında yapılanların kesinlikle haksızlık olduğunu düşünmeye başladım.

Film gerçekten kaliteli bir film olmuş. Her Şey Çok Güzel Olacak'dan sonra benim için yeri çok ayrı olacak yerli filmler kategorisine girdi. İnce göndermeleri, hüzünlü bir hikayeyi komik unsurlarla anlatması, karakterler ve hikayeyi nefis bir şekilde sunması gibi bir çok şeye hayran kaldım. Çok kötü yorumlar yazılıyor ve ben bunu anlayamıyorum. Kendisi bana göre ülkenin en zeki adamlarından biri ve kaliteli işler yapıyor. Ülkenin en büyük komedyeniydi ve şimdilerde ise bunun üzerine koydu. Adam sinema yapmak istiyor ve bunu yaparken de kaliteli yapmak istiyor.

Her şeyiyle muhteşem film olmuş, böyle kaliteli yapımların sayısının artması dileğiyle..

"Tek lüksümüz iyilik zaten. Malum ya sermayesi bedava" ( Serseri Aşık / Sadri Alışık)

 
Gönderildi : 08/11/2014 3:53 am
(@kertenkelebek)
Gönderi: 170
 

Komedi filmi olmadığını, gişede rekorlar kıramadığını öğrenince umutlandım ve uzun zaman sonra bir cem yılmaz filmini sinemada izlemek istedim. Ama mantık hatalarıyla dolu, zorlama bir hikayeyle karşılaşınca hayal kırıklığına uğradım.
Filmde kendiyle dalga geçse dahi şu gözümüzün içine sokulan ürün yerleştirmeleri de doğru bulmuyorum. Ürün yerleştirme yapılacaksa da bunun bi adabı olmalı. Reklam görünecek diye gereksiz sahneler/planlar koymak da nedir?
Ayrıca "Dekorum ben dekor! " diye bağıran mekanlar görünce filmden otomatikman soğuyorum.
Kısacası filmi beğenmedim. Cem Yılmaz cepten yemiş biraz.

Bu arada filme filmle karşılık veren arkadaşlar da olmuş. Cem Yılmaz'la değil de kayıtsız şartsız CMYLMZ sevicilerle billur geçilmiş biraz.

 
Gönderildi : 08/11/2014 8:52 pm
(@aleste)
Gönderi: 0
 

ve bum!
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27565519.asp

oh be 😀

 
Gönderildi : 14/11/2014 11:38 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: