- alıntıdır -
Tür : Dram / Macera
Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008
Yönetmen : Roland Emmerich
Senaryo : Roland Emmerich , Harald Kloser
Yapım : 2007,
Oyuncular
Camilla Belle (Evolet) , Steven Strait (D'Leh) , Omar Sharif (Old Baku) , Reece Ritchie (Moha) , Suri van Sornsen (Mamut Avcısı Kız)
Gizemli savaşçılar, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için bir avcı grubu ile savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna yolculuğa çıkar.
Yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır.
Burada D’Leh’in halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelirler.
- alıntıdır -
Arkadaşlar filmden az önce çıktım.
Çok aman aman bir film değil bence. Hatta ilk yarısı sıkıcı geçti. İkinci yarıda da filmin sonunda, olayın koptuğu yerde biraz hareket var.
Görsellik gayet başarılıydı. Ama konu, kamera hareketlei, müzik, v.s. konularda çok da güzel bir film değil. Normal birşey.
Eski çağa, Mısır medeniyetine falan merakı olanların beğenebileceği bir film 🙂
Var mı aranızda giden?
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
bende gittim pek hoş değildi
ismiyle uyumlu bir film olmamış bence...
Özel efektlerin bu kadar sırıttığı başka bir Hollywood filmi izlemedim.Güzel bilimkurgulara imza atan Roland E. bu filmi dibe çekmiş onu.Hiç ama hiç beğenmedim.
*our AC-130 in the air
Roland E? Güzel bilim-kurgu? Bol alkol Barış?
Hadi Stargate'e eh işte deyip kenara ayıralım, ne bilim-kurgusu kaldı ne güzeli..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.