Forum

Karaoğlan 2013 - Bü...

Karaoğlan 2013 - Bütçe 12 milyon hedef 10 milyon

77 Gönderi
23 Üyeler
0 Reactions
15.1 K Görüntüleme
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Ankara'ya geliyorum dedim ortalık nasıl sessizleşti.. 😀

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 15/01/2013 3:06 pm
(@muhammeta)

abi biz ankara ekibi olarak konvoy ayarlıyoruz, kurbanlık deve aldık, aprona mı getirecez, istanbul yoluna mı onu soracaktık 😀 1 gün yetmez ajandanı karıştır şimdiden 🙂

"Su Akar, Yatağını Bulur."

Gönderildi : 15/01/2013 3:59 pm
(@copen)

Düd bekliyoruz plan programına hangisi uygunsa biz uyalım, ister işlerinden sonra bir gün istersende işlerinden önce bir iki gün ayır tanışalım konuşalım seni ağırlıyalım, hatta çok güzel olur be hocam haber bekliyoruz (özelden ceptel ve adresleri gönderdim bu arada sanırım bakmadın )

not: 1)iki gün olursa çok daha iyi olur
2)senin spor dalı masa tenisiydi değil mi?

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

Gönderildi : 15/01/2013 4:14 pm
 Düd
(@dud)

Haha, valla sonrasında tahminimce bayağı yorgun olurum dolayısıyla öncesi daha iyi gibi, tarih kesinleşince ben haber ederim yine. Ama en geç 7'si gibi Ankara'da olacağım sanırım.

Mesaj kutumda bir şey yok abi, gelmedi bana bilgi vs.

Masa tenisi nereden çıktı be abi bu arada :). Ultimate denen bir spor yapıyorum. Şöyle bir şeye benzer kendisi:

İmzamda da bu sporla ilgili yürüttüğüm siteyi görebilirsin.

Bu arada bu başlığı bölebilirsek süper olur, 3 ayrı konuya girdik 🙂

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 15/01/2013 5:45 pm
(@erkayama)

Süper eğlenceli bir spora benziyor :). Vay be bunun ile ilgili bir milli takımımız da mı varmış?

Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!

Gönderildi : 15/01/2013 6:11 pm
(@copen)

düd tekrar özel mesaj attım - bir daha bakarsan sevinirim yok yine gelmediyse sen bana bir tane at ben reply edeyim

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

Gönderildi : 15/01/2013 8:35 pm
 exx
(@exx)

kurbanlık deve aldık,

yok deve 🙂

Gönderildi : 16/01/2013 3:18 pm
 tute
(@tute)

ilk haftasonu 50 bin kişi izlemiş. battı film sanki.

Gönderildi : 17/01/2013 1:19 am
(@desperado28)

Nasıl olsa önümüze ne koysalar yiyeyen millettik hani ? :))) İyi iş iyidir.Kötü iş gişede patlar.

Gönderildi : 17/01/2013 1:31 pm
(@trade_mark)

o eskidendi 🙂
dikkat edin.vizyondaki yerli yapımlara bakın.bir çoğu komedi,aşk,dram. neden aksiyon,savaş,fantastik filmler çuvallıyorda;komedi,aşk çuvallamıyor...
izleyici,yerli komedi ve aşk filmlerine gittiğinde muhteşem görsel efectler.....vs. beklemiyor.
eşkiya filmi çıkmış.şener şen oynuyormuş.hadi gidelim.kenan imirzalı oğlunun yeni filmi çıkmış.hadi gidelim.yada çakallarla dans çıkmış.hadi kopmaya gidelim.
ama kaos çıkmış dediğimizde...işte ozaman o film izleyici kitlesi ,kıyaslama yapıyor.nereyle holywood....
cennetin krallığı yada yüzüklerin efendsi filmlerini izleyen seyirci,karaoğlana gittiğinde yada fragmanını izlediğinde ,ofsayda kalıyorsun 🙂
ispanya,kore,hollanda yada rus filmlerine bakın.... kendilerini aşmışlar...

Gönderildi : 17/01/2013 1:45 pm
(@erkayama)

1453 için devrim diyorlardı olmadı. 40 fırın ekmekten çok daha fazlası gerekiyor.

Gönderildi : 17/01/2013 2:08 pm
(@berkincelik)

Tırtlığın dibi olduğu belli fragmandan...
O değilde, after'da internet üstünde bile daha kaliteli yapımlar yapılıyor, mesela star wars fan filmi vs, bunlar ne kadar yeteneksiz varsa alıp filme sokuyolar galiba... Gerçi doğru, geçen "büyük bir hamburger şirketinin" kurumsal tanıtım vidyosunu editledim...
Canon 5d mark ii ile çekilmiş ama, resmen "nasıl film çekilmez" derslerinde gösterilecek kalitede... Liseli çocuklar daha iyisini çekiyolar...
Adam bide kamerayı asla kapatmadan plan değiştiriyor, arada kamera arkası çekiyo vs... Yani demem o ki, böyle mallara bile iş yaptırıp para veriyolarsa, türkiye böyle berbat filmleri hak ediyor...
Cartman'ın değişiyle "screw u guys, i'm going home"

Gönderildi : 17/01/2013 2:32 pm
(@muhammeta)

o eskidendi 🙂
dikkat edin.vizyondaki yerli yapımlara bakın.bir çoğu komedi,aşk,dram. neden aksiyon,savaş,fantastik filmler çuvallıyorda;komedi,aşk çuvallamıyor...
izleyici,yerli komedi ve aşk filmlerine gittiğinde muhteşem görsel efectler.....vs. beklemiyor.
eşkiya filmi çıkmış.şener şen oynuyormuş.hadi gidelim.kenan imirzalı oğlunun yeni filmi çıkmış.hadi gidelim.yada çakallarla dans çıkmış.hadi kopmaya gidelim.
ama kaos çıkmış dediğimizde...işte ozaman o film izleyici kitlesi ,kıyaslama yapıyor.nereyle holywood....
cennetin krallığı yada yüzüklerin efendsi filmlerini izleyen seyirci,karaoğlana gittiğinde yada fragmanını izlediğinde ,ofsayda kalıyorsun 🙂
ispanya,kore,hollanda yada rus filmlerine bakın.... kendilerini aşmışlar...

güzel tespit 😉

Exx deveye inanmamış gibisin 😉

"Su Akar, Yatağını Bulur."

Gönderildi : 17/01/2013 2:38 pm
(@toker)

yönetmen röportajında şöyle diyor: "bir dönem dizisine başlayacağım, iki sezon sürecek. 1914'te başlayıp, 1922'de bitecek. yavuz ve midilli'nin boğazda ilk göründüğü sahneler falan var. efektli bir iş yani. ama ben efektten hiç anlamam. o yüzden ekibim ve ben öğrenebilmek için (ya da bu anlama gelen bir şey işte) o projeden önce buna başladık." adam efekt mevzularını öğrenmek için 12 milyonluk işi teslim almış yani 🙂 vay babam vay.

Gönderildi : 17/01/2013 2:54 pm
(@erkayama)

yetiştirilmek üzere yönetmen misali 🙂

Gönderildi : 17/01/2013 4:15 pm
Sayfa 4 / 6
Paylaş: