Forumda bir klasik haline geldi bu aslında. Bu sefer işleri biraz daha kolaylaştırdım:
Türkiye'de vizyona giren filmler:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150479452527872.376444.148996667871&type=1
Soru:
Bu listeye göre, 2012'de favori filminiz hangisi?
Kararımı değiştirecek bazı filmleri izlememiş olduğumu belirterek izlediklerim arasından "Tepenin Ardı" derim.
Hobbit / Uzun Hikaye ve tepenin ardı' nı sevdiklerim arasına koyabilirim. Ama "en" diyorsak Ben de Tepenin Ardı'nı söyleyebilirim.
Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!
Yalnız ne çok film varmış vizyona giren, %80'ini de izlemedim. Prometheus'la duygusal bağlarım var fakat Skyfall da zorlar.
çok azını izlemişim önce bunu belirteyim 🙂 (imdb 250 yi bitiremedim ki arkadaş çoğusu da eski oradaki filmlerin 🙂 )
YERALTI diyorum, bu filmini beğendikten sonra Zeki Demirkubuz'un filmlerini baştan başladım izlemeye, tavsiye ederim 🙂
Bence Hobbit. Tolkien ve Peter Jackson hayranlığımın da katkılarıyla 🙂
Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
*kendi dalında* en iyi film "The raid". 1 milyon dolar bütçe ile çok tuaf işler başarmışlar.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
*kendi dalında* en iyi film "The raid". 1 milyon dolar bütçe ile çok tuaf işler başarmışlar.
senin haaytın boyunca çalışarak, 1 milyon doları göremeyeceğini sana bildirmek istedim. Filmle ilgili konuşmuyorum. Farazi sarhoş muhabbeti.
"the master" diyorum.