Forum

2012

22 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
4,631 Görüntüleme
(@sickman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

District git başlık aç, Mustafa abi de oraya yazsın fikirlerini okuyalım. Eheh, bayılıyorum kelime oyununa.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 13/11/2009 6:02 am
(@marepictures)

sicmanın ne koydugunu bile bilmiyorum ancak fotograf olarak hayal ettim çünkü göremiyorum neden en acilinden cevap eyleyin 🙂

eylem seninde sinema anlayışın çok farklı aga "distirgit" bence garip başka bişey diyemem o film için. 2012 yide yeni izledim emmerich hayranı olarak begendim diyebilirim. Adam pek değişmemmiş hadi yıktım dünyayı şimdi defolun modunda 🙂

komik olan ciddi olarak amerikan klişeleri bu sefer ilk defa migdemi bulandırdı.

Sürprizbozan
onca insanın hayatı söz konusu bildigin öpüştü herifnen karı ayıp ya. Kurtar milleti sonra gurunun dedigi gibi boşalt içini :):)

Gönderildi : 30/11/2009 4:29 am
 Düd
(@dud)

Çok kötü filmdi. Film de denmez hatta. Şimdi 7 yıldır jeoloji okumuyor olsam hadi yiyeyim ekranda gördüklerimi de bu nasıl saçmalamadır be birader, abarttın tamam, herifin bütün olayı abartı da bu kadar da abartılmaz. Kendi içinde saçmalıklarını kabul ettirecek kadar bile tutarlı değil film.

Bir sürü şey yazdım daha da sildim sonra.. Gerek yok. Böyle bir son, birkaç milyon yıl daha yok arkadaşlar, rahat uyuyabilirsiniz :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 30/11/2009 4:42 am
(@gorkem)

Baştan sona insanı geberten klişelerle dolu (boşanmış karı-koca, babaya saygısını kaybetmiş oğlan, eski koca yeni koca çekişmesi, idealist -ve filmdeki en güzel hatunla sevişecek olan- idealist genç bilimadamı, menfaatçi ve yakışıklı olmayan politikacı, batan gemiyi terk etmeyen kaptan "yalan"ı vs.), sıkıcı mı sıkıcı, (izleyciler: giriş, gelişme ve sonucu bodoslama oturttuk, siz zaten bunu seviyorsunuz ya!) "çüş artık" dedirten politik/siyasi mesaj ve imalarla bezeli ("siyahi başkan ülkesi için ölür, obamayı seçmeniz iyi tercihti" gibi....) ve aslında "siz zaten bunu beklemiyor mudunuz hacı?" dercesine bir tavır.
Efektleri gerçekten son nokta ve Roland, Michael Bay gibi iğrenç bir kamera kullanıcısı değil çok şükür. Görsel olarak çok bomba anlar yok değil ama böylesine felaket bir senaryoyu KUbrick bile yönetse (yırtar atardı, o ayrı) çıkacak film vasattan öteye geçemez. Ve çok keyifli 15 dakikalık efekt gösterisi için 2,5 saatlik işkence çekilmez.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 30/11/2009 1:06 pm
(@marepictures)

bazı sahnelerinde tüylerim diken diken oldu çok etkiledi beni efektleri yapan arkadaşlar iyi iş çıkarmış.

Gönderildi : 30/11/2009 2:36 pm
(@mobidik)

2012'de kıyamet kopacak gibi olursa bu filmi o zaman sevebilirim.. Ama o zamana kadar asla!... 😀

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 06/12/2009 5:39 am
(@baco)

Arkadaş millet öl öl bitmedi, resmen sıkıntıdan biz de öldük yaw...

- baço

Gönderildi : 06/12/2009 6:09 am
Sayfa 2 / 2
Paylaş: