Forum

127 Hours

10 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
3,073 Görüntüleme
(@sickman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Yönetmen : Danny Boyle

Oyuncular: James Franco (Aron Ralston), Kate Mara, Lizzy Caplan (Sonja), Amber Tamblyn, Clémence Poésy

Utah'da bulunan bir kanyonda kayaya sıkışan ve 5 gün boyunca hayatta kalma mücadelesine giren Aron Ralston'un gerçek hikayesi...

https://www.youtube.com/watch?v=

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 04/02/2011 6:53 pm
 Düd
(@dud)

Güzel film, sıkmadan izletiyor, Franco da çok iyi ama oskarlık mı? Kesinlikle değil.. Ama oskarlık dediğin nedir ki? Slumdog'a oskar vermiş adam bunlar..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 05/02/2011 12:57 am
(@ssrhm)
Gönderi: 6

...

Gönderildi : 10/02/2011 2:23 am
(@nuwanda)
Gönderi: 32

oscarlık film.
Oscarlık oyunculuk.
oscarlık yönetmenlik.

King's Speech gibi bir film ödül aldıysa,
bu neden oscarlık olmasın.

Gönderildi : 02/03/2011 11:33 pm
(@homeros)

Yazılarımızda renkli karakterler kullanmayalım arkadaşlar 😛 O değilde ben de izledim gerçekten iyi bir yönetmenlik yapmış Danny Boyle. Film insanı o kadar içine çekiyor ki izlerken yabancılaşamıyorsun yapışıyor bir anda böyle bu sefer filmin gerçekçiliği gıcık etmeye başlıyor. Bu arada ben bu olayın haberini bile hatırlıyorum yahu, daha bebeydim o zamanlar 2003 yazı sabah bir kalktım TV'de bu haber, filmi izlerken hatırladım.

Gönderildi : 02/03/2011 11:46 pm
(@sickman)
Başlığı açan

Onlar renkli karakter değil barisferah, üzerine tıklarsan forumun bilmediğin bir özelliğini de öğrenmiş olursun eheh 😀

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 03/03/2011 12:08 am
(@homeros)

Yok baktım zaten yahu geyiğine söylemiştim 😀

Gönderildi : 03/03/2011 12:22 am
(@kykgm)

görüntü yönetmenini de unutmamak lazım

Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.

^^KYKGM^^

Gönderildi : 03/03/2011 9:54 pm
 Vlad
(@vlad)

oscarlık film.
Oscarlık oyunculuk.
oscarlık yönetmenlik.

King's Speech gibi bir film ödül aldıysa,
bu neden oscarlık olmasın.
Bu film mi oskarlık. Buried 'Toprak Altında' sadece bir tabutta geçer. başka bir mekan yoktur. filmin sonuna kadar tabuttan çıkmaz kamera ve hareket bile edemeyen bir adam. 2 saate neler anlatabilirsin? 2 saat gözünü kırpmadan geçiyor. işte yönetmenlik budur. ve 127 ile aynı kategoride filmdir. ben oskara fln inanmıyorum. Matrix özentisi inception, feysbuğu anlatan iğrenç film bunlar da oskar adayı. ama winter's bone ve true grit'e bişey diyemem. gerçekten sağlam filmler.

http://www.imdb.com/title/tt1462758/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 06/03/2011 5:10 am
(@homeros)

Matrix özentisi demek biraz ağır olur herhalde hele hele Matrix'in hemen hemen tüm olay örgüsünün ondan 1 sene önce çıkan "The Dark City" filminin aynısı olduğunu göz önünde bulundurursak. Inception bana göre Nolan'ın en etkisiz filmlerinden biriydi lakin yine de yapılan kamera arkası çalışmalarını özellikle incelemeye çalışan biri olarak Oscar'ın hafif kalacağını düşünenlerdenim. Ve bir adım daha fazladan atarak bundan 40-60 sene sonra biz şu anda Eisenstein'a nasıl bakıyorsak gelecekteki sinemacıların da Nolan'a aynı gözle bakacağını düşünüyorum. Adam ses miksajının, müziğin sinemadaki bilimini yapıyor adeta.

Gönderildi : 06/03/2011 5:44 am
Paylaş: