Forum

Anime Dizi Öneriler...
 

Anime Dizi Önerileri

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
3,305 Görüntüleme
(@sila-metin)
Gönderiler: 1
Konu başlatıcı
 

Herkese merhabaa dizi yazıları serimize devam ediyoruz 🙂 bu yazımda size anime dizi önerisinde bulunacağım. Aralarından en çok beğendiğim kesinlikle Dragon oldu. Fantastik çok seviyorum ve sevenlere öneriyorum. Hepinize iyi seyirler 🙂

Death Note
Psikolojik gerilim ve doğa üstü olayları seviyorsanız siz göre. Bir erkek çocuğu insanları öldürebilen bir not defteri bulur. Çok basit görünen bu hikayede, olaylar çok farklı bir gidişat kazanır. Bu seriyi izledikten sonra kendinize bazı derin ve vicdan muhasebesi yaptıracak sorular soracaksınız.

Cowboy Bebop
Film noir ve Star Wars sizin damak zevikinizse tercih etmeniz gereken anime bu. Adından da anlaşılacağı gibi bir kovboy hikayesi olan bu seride müzik akıl almaz derecede kaliteli. Jazz müzik, uzayda yolculuk ve western karışımı bir potpori.

Mawaru Penguindrum
Biraz romantik drama, biraz gizem, biraz da komedi... İkiz erkek kardeşler Kanba ve Shoma Takakura ölümcül bir hastalığın pençesindeki kızkardeşleri Himari'yi çok seviyorlar. Bir gün kız bir akvaryum gezisinde yere düşüp bayılınca, penguen şekilli bir şapkanın içinde yaşayan bir ruh vücudunu ele geçirir ve hayatını uzatmaya söz verir. Bunun için ise tek bir şart vardır, iki erkek kardeşin çok zor bulunan ve Penguin Drum denilen bir nesneyi ona getirmesi gerekmektedir. Bir anime gerçek dünya hislerini deli bir ortamın içinde ele alıyor.

Dragon Ball Z
Aksiyon macera, süper kahramanlar ve fantastik bilim kurguculara birebir.
Oldukça eski bir seri olan Dragon Ball en uzun soluklu animasyonların arasında yer alıyor. Kahramanımız Goku'nın maceralarını izlediğimiz seride, genç başrol oyuncumuz Dragon Topları bulurken bir yandan da çeşitli düşmanlarla çarpışıyor.

Claymore
Karanlık kurmaca filmler, kan, vahşet...
Şeytani ve şekilden şekile girebilen varlıklar insanlığı avlayıp yiyor. Ama harika kadın kahramanımız, kılıcını alıp onlarla savaşıyor ve genellikle derslerini de veriyor. Ortaçağ estetiği ile büyüleyen bu seriyi Game of Thrones seviyorsanız mutlaka ama mutlaka izlemelisiniz.

Toradora
Okul günlerinizi özlediyseniz ve romantik komedilerden hoşlanıyorsanız Toradora'ya bir şans verin.
Oldukça kibar, şık görünümlü bir erkek ile yaman bir kız birbirlerine hoşlandıkları kişileri elde etmek için yardım etme sözü verirler. Ama elbette işler plana göre gitmez.

Önerdiğiniz anime diziler varsa yorum bırakın izleyelim 🙂

 
Gönderildi : 14/01/2020 4:04 am
(@ilkersn)
Gönderiler: 0
 

KaKegurui oldukça kendine özgü bir yapısı ve hikayesi olan bir yapım, kumar oynamaktan zevk alan bir kızın hikayesi aslında, kumarbazlık okulu tarzında bir ortamda geçiyor. İzlemeyen varsa tavsiye ederim. 

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

 
Gönderildi : 10/01/2021 9:14 pm
(@ademkivancli)
Gönderiler: 1
 

Bleach, büyük keyif 👍 alarak izlemiştim. Tavsiye ederim.

Konu:

Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami (ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow (kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar

 
Gönderildi : 01/02/2021 1:39 pm
Paylaş: